ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
16 січня 2010 року м. Київ
Суддя Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України
Охрімчук Л.І.,
розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_1 на ухвалу апеляційного суду Чернівецької області від 25 листопада 2009 року, у справі за заявою ОСОБА_1, зацікавлена особа: Управління Пенсійного фонду України у Глибоцькому районі Чернівецької області про встановлення юридичних фактів,
в с т а н о в и в :
У травні 2009 року ОСОБА_1 звернулась до суду із заявою, зацікавлена особа: Управління Пенсійного фонду України у Глибоцькому районі Чернівецької області про встановлення факту належності ОСОБА_1 особового рахунку № НОМЕР_1 по ТзОВ "Прикарпаття" та факту роботи ОСОБА_1 дояркою у ТзОВ "Прикарпаття" з 2 січня 1975 року по 2 січня 1995 року.
Рішенням Глибоцького районного суду Чернівецької області від 30 червня 2009 року, заявлені вимоги ОСОБА_1 задоволені – встановлено факт належності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, жительки села Купка Глибоцького району Чернівецької області, особового рахунку № НОМЕР_1 по ТзОВ "Прикарпаття"; встановлено факт, згідно якого ОСОБА_1 наказом № 01 від 2 січня 1975 року прийнята на роботу дояркою у ТзОВ "Прикарпаття" і працювала за вказаною професією з 2 січня 1975 року до 2 січня 1995 року.
Ухвалою апеляційного суду Чернівецької області від 25 листопада 2009 року скасовано рішення Глибоцького районного суду Чернівецької області від 30 червня 2009 року, провадження у справі закрито, на підставі п.1 ч.1 ст. 205 ЦПК України.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 просить скасувати ухвалу апеляційного суду Чернівецької області від 25 листопада 2009 року та залишити в силі рішення суду першої інстанції, посилаючись на порушення апеляційним судом норм процесуального права.
Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Відповідно до ч. 1 ст. 335 ЦПК України під час розгляду справи в касаційному порядку суд перевіряє в межах касаційної скарги правильність застосування судом першої або апеляційної інстанції норм матеріального чи процесуального права і не може встановлювати або (та) вважати доведеними обставини, що не були встановлені в рішенні чи відкинуті ним, вирішувати питання про достовірність або недостовірність того чи іншого доказу, про перевагу одних доказів над іншими.
Із змісту касаційної скарги та оскаржуваного судового рішення не вбачається порушення апеляційним судом норм процесуального права, касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328, 335 ЦПК України,
у х в а л и в :
Відмовити ОСОБА_1 у відкритті касаційного провадження у справі за заявою ОСОБА_1, зацікавлена особа: Управління Пенсійного фонду України у Глибоцькому районі Чернівецької області про встановлення юридичних фактів.
Копію ухвали разом з доданими до касаційної скарги матеріалами направити ОСОБА_1.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України Л.І.Охрімчук