Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
У Х В А Л А
05 квітня 2017 року м. Київ
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Умнова О.В., розглянувши касаційну скаргу публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на рішення Дружківського міського суду Донецької області від 27 жовтня 2016 року, ухвалу апеляційного суду Донецької області від 12 січня 2017 року у цивільній справі за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" до ОСОБА_2 про передачі предмета іпотеки в управління іпотекодержателя,-
в с т а н о в и в :
Касаційна скарга подана у визначений ЦПК України (1618-15) строк на касаційне оскарження, за формою та змістом відповідає вимогам ст. 326 ЦПК України.
Відповідно до п. 6 розд. XII "Прикінцевих та перехідних положень" Закону України від 2 червня 2016 року № 1402-VIII "Про судоустрій і статус суддів" (1402-19) Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ діє в межах повноважень, визначених процесуальним законом, до початку роботи Верховного Суду та до набрання чинності відповідним процесуальним законодавством, що регулює порядок розгляду справ Верховним Судом.
У зв'язку з цим справа підлягає розгляду в порядку, передбаченому Цивільним процесуальним кодексом України (1618-15) від 18 березня 2004 року.
Наведені в касаційній скарзі доводи дають підстави для відкриття касаційного провадження.
Керуючись ст. 328 ЦПК України, -
у х в а л и в :
Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на рішення Дружківського міського суду Донецької області від 27 жовтня 2016 року, ухвалу апеляційного суду Донецької області від 12 січня 2017 року у цивільній справі за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" до ОСОБА_2 про передачі предмета іпотеки в управління іпотекодержателя.
Витребувати із Дружківського міського суду Донецької області цивільну справу № 229/2704/16-ц (№ 2/229/1193/2016).
Копії касаційної скарги та додані до неї матеріали надіслати особам, які беруть участь у справі, роз'яснити їх право подати заперечення на касаційну скаргу, встановивши строк протягом п'яти днів з дня її отримання.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ О.В. Умнова