Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
УХВАЛА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
07 листопада 2016 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у цивільних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних
і кримінальних справ у складі:
Штелик С.П., Журавель В.І., Хопти С.Ф., розглянувши в попередньому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю Лізингова компанія "Ваш авто" про визнання договору фінансового лізингу недійсним стягнення коштів, за касаційною скаргою товариства з обмеженою відповідальністю Лізингова компанія "Ваш авто" на рішення Гощанського районного суду Рівненської області від 11 лютого 2016 року та рішення апеляційного суду Рівненської області від 20 квітня 2016 року,
в с т а н о в и л а:
Відповідно до п. 6 розд. XII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України від 2 червня 2016 року № 1402-VIII "Про судоустрій і статус суддів" (1402-19) Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ діє в межах повноважень, визначених процесуальним законом, до початку роботи Верховного Суду та до набрання чинності відповідним процесуальним законодавством, що регулює порядок розгляду справ Верховним Судом.
У зв'язку із цим справа підлягає розгляду в порядку, передбаченому Цивільним процесуальним кодексом України (1618-15) від 18 березня 2004 року.
Відповідно до ч. 5 ст. 332 ЦПК України суд касаційної інстанції призначає справу до судового розгляду за відсутності підстав, встановлених частинами третьою, четвертою цієї статті. Справа призначається до судового розгляду, якщо хоч один суддя із складу суду дійшов такого висновку. Про призначення справи до судового розгляду постановляється ухвала, яка підписується всім складом суду.
Оскільки під час попереднього розгляду справи встановлено обставини, передбачені ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.
Керуючись ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ
у х в а л и л а:
Справу за позовом ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю Лізингова компанія "Ваш авто" про визнання договору фінансового лізингу недійсним стягнення коштів, за касаційною скаргою товариства з обмеженою відповідальністю Лізингова компанія "Ваш авто" на рішення Гощанського районного суду Рівненської області від 11 лютого 2016 року та рішення апеляційного суду Рівненської області від 20 квітня 2016 року призначити до судового розгляду.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Колегія суддів:
С.П. Штелик
В.І. Журавель
С.Ф. Хопта