Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
У х в а л а
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
13 листопада 2013 року м. Київ
( Додатково див. ухвалу Апеляційного суду Запорізької області (rs31907933) )
Колегія суддів судової палати у цивільних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого Кузнєцова В.О.,
суддів: Ізмайлової Т.Л., Мостової Г.І.,
Наумчука М.І., Остапчука Д.О.,
розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до відкритого акціонерного товариства "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" про відшкодування моральної шкоди, за касаційною скаргою ОСОБА_3 на рішення Заводського районного суду м. Запоріжжя від 12 лютого 2013 року та ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 11 червня 2013 року,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 23 жовтня 2013 року касаційну скаргу ОСОБА_3 задоволено частково, скасовано рішення Заводського районного суду м. Запоріжжя від 12 лютого 2013 року та ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 11 червня 2013 року, справу передано на новий розгляд до суду першої інстанції.
У зазначеній ухвалі допущено описку - неправильно зазначено форму процесуального документа постановленого за результатами розгляду касаційної скарги, а саме вказано "рішення" замість "ухвала".
Відповідно до ч.1 ст. 219 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.
За таких обставин колегія суддів вважає, що допущена в ухвалі Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 23 жовтня 2013 року описка підлягає виправленню.
Керуючись ст. 219 ЦПК України колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ,
у х в а л и л а:
Виправити допущену в ухвалі Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 23 жовтня 2013 року описку, вказавши формою процесуального документа, який був постановлений за результатами розгляду касаційної скарги ОСОБА_3 на рішення Заводського районного суду м. Запоріжжя від 12 лютого 2013 року та ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 11 червня 2013 року, замість "рішення" - "ухвала".
Ухвала оскарженню не підлягає.
Головуючий
Судді:
В.О. Кузнєцов
Т.Л. Ізмайлова
Г.І. Мостова
М.І. Наумчук
Д.О. Остапчук