Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
У Х В А Л А
4 квітня 2013 року м. Київ
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Касьян О.П., розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_2 на ухвалу судді судової палати у цивільних справах апеляційного суду Дніпропетровської області від 21 лютого 2013 року у справі за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Готель Асторія" про видачу виконавчого листа для виконання рішення третейського суду,
в с т а н о в и в:
У березні 2013 року до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ надійшла касаційна скарга ОСОБА_2 на ухвалу судді судової палати у цивільних справах апеляційного суду Дніпропетровської області від 21 лютого 2013 року з клопотанням про поновлення строку на касаційне оскарження.
Клопотання підлягає задоволенню, оскільки наведені заявником обставини свідчать про пропуск строку на касаційне оскарження з поважних причин.
Касаційна скарга за формою і змістом відповідає вимогам ст. 326 ЦПК України.
Наведені доводи касаційної скарги дають підстави для відкриття касаційного провадження та витребування справи з метою перевірки правильності застосування судом норм процесуального права.
Керуючись ст. ст. 325, 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Клопотання ОСОБА_2 задовольнити та поновити строк на касаційне оскарження ухвали судді судової палати у цивільних справах апеляційного суду Дніпропетровської області від 21 лютого 2013 року.
Відкрити касаційне провадження у справі за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Готель Асторія" про видачу виконавчого листа для виконання рішення третейського суду, за касаційною скаргою ОСОБА_2 на ухвалу судді судової палати у цивільних справах апеляційного суду Дніпропетровської області від 21 лютого 2013 року.
Витребувати із Ленінського районного суду м. Дніпропетровська цивільну справу № 6-228/08.
Копії касаційної скарги та доданих до неї матеріалів надіслати особам, які беруть участь у справі.
Заперечення на касаційну скаргу можуть бути подані протягом двох тижнів з часу отримання копії цієї ухвали.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ О.П. Касьян