Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
12 грудня 2012 р.м. Київ
Суддя Вищого спеціалізованого суду України
з розгляду цивільних і кримінальних справ Євграфова Є.П.,
розглянувши касаційну скаргу ПАТ «Аграрний комерційний банк» на рішення апеляційного суду м. Києва від 15 листопада 2012 року в справі за позовом ПАТ «Аграрний комерційний банк» до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором,
в с т а н о в и в:
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 5 грудня 2012 року відкрито касаційне провадження, за касаційною скаргою ОСОБА_2 на рішення апеляційного суду м. Києва від 15 листопада 2012 року.
У грудні 2012 року до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ надійшла касаційна скарга ПАТ «Аграрний комерційний банк» на рішення апеляційного суду м. Києва від 15 листопада 2012 року.
Касаційна скарга подана з дотриманням вимог ст. ст. 324- 326 ЦПК України.
Керуючись ст. ст. 327, 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Прийняти до провадження касаційну скаргу ПАТ «Аграрний комерційний банк» на рішення апеляційного суду м. Києва від 15 листопада 2012 року.
Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії касаційної скарги та доданих до неї матеріалів.
Установити строк до 3 січня 2013 року для подання до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ заперечень на касаційну скаргу.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Є.П. Євграфова