Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
іменем україни
24 жовтня 2012 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Вищого спеціалізованого суду України
з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого Дьоміної О.О. Суддів:Дем"яносова М.В.,Коротуна В.М., Попович О.В.,Штелик С.П.розглянувши в судовому засіданні заяву Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №2» про відмову від касаційної скарги на рішення апеляційного суду Полтавської області від 20 червня 2012 року в справі за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №5» до ОСОБА_6, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_7, про виселення,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 31 липня 2012 року відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №2» на рішення апеляційного суду Полтавської області від 20 червня 2012 року в справі за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №5» до ОСОБА_6, яка діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітнього ОСОБА_7, про виселення.
Ухвалою колегії суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 17 жовтня 2012 року справу призначено до судового розгляду.
До Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ надійшла заява Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №2» про відмову від касаційної скарги на рішення апеляційного суду Полтавської області від 20 червня 2012 року в зазначеній вище справі.
Відповідно до ч. 3 ст. 330 ЦПК України особа, яка подала касаційну скаргу, має право відмовитися від неї до закінчення касаційного провадження. Про прийняття відмови від касаційної скарги та закриття касаційного провадження суд постановляє ухвалу.
Відповідно до ч. 5 ст. 330 ЦПК України у разі закриття касаційного провадження у зв'язку з відмовою від касаційної скарги повторне оскарження цих рішень, ухвал цією особою не допускається.
Керуючись ст. 330 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ
у х в а л и л а :
Заяву Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №2» задовольнити.
Прийняти відмову Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №2» від касаційної скарги на рішення апеляційного суду Полтавської області від 20 червня 2012 року у справі за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №5» до ОСОБА_6, яка діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітнього ОСОБА_7, про виселення.
Касаційне провадження у справі за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №5» до ОСОБА_6, яка діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітнього ОСОБА_7, про виселення закрити.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Головуючий О.О. Дьоміна Судді: М.В. Дем"яносов В.М. Коротун О.В. Попович С.П. Штелик