Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
Іменем України
17 липня 2017 року м. Київ
Суддя судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Єленіна Ж.М., розглянувши касаційнускаргу захисника Саннікова Сергія Григоровича в інтересах ОСОБА_1 на ухвалу Апеляційного суду Чернігівської області від 23 червня 2017 року, якою апеляційну скаргу захисника на ухвалу Новозаводського районного суду м. Чернігова від 12 травня 2017 року прозастосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (екстрадиційний арешт) щодо ОСОБА_1, повернуто на підставі п. 4 ч. 3 ст. 399 КПК,
у с т а н о в и л а:
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 17 липня 2017 року відкрито касаційне провадження за вказаною касаційною скаргою.
У зв'язку із зазначеним необхідно витребувати матеріали провадження, надіслати копію ухвали про відкриття касаційного провадження учасникам судового провадження разом із копією касаційної скарги, інформацію про їхні права і обов'язки та встановити строк, протягом якого можуть бути подані заперечення на касаційну скаргу.
Керуючись ст. 430 КПК України, п. 6 розділу ХІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про судоустрій і статус суддів" (1402-19) , суддя
п о с т а н о в и л а:
Витребувати з Новозаводського ра йонного суду м. Чернігова матеріали провадження за клопотанням прокурора Чернігівської області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (екстрадиційний арешт) щодо ОСОБА_1 (Справа № 751/2604/17; Провадження № 1-кс/751/1062/17).
Копію касаційної скарги та додані до неї матеріали надіслати учасникам судового провадження, роз'яснити їх право подати заперечення на касаційну скаргу до 17 серпня 2017 року.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя
Ж.М. Єленіна