Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
Іменем України
07 липня 2017 року м. Київ
Суддя судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ СахноР. І., розглянувши кримінальне провадження щодо засудженого ОСОБА_2,
в с т а н о в и в:
Вироком Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської від 17 липня 2015 року ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м. ПавлоградДніпропетровської області, жителя того ж АДРЕСА_1, такого, що не має судимості, засуджено до покарання у виді позбавлення волі: за ч. 1 ст. 263 КК - на строк 4 роки, за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК - на строк 8 років.
На підставі ст. 70 КК за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим ОСОБА_2 визначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років.
Ухвалою Апеляційного суду Дніпропетровської області від 03 серпня 2016 року вирок місцевого суду щодо ОСОБА_2 в частині вирішення цивільного позову змінено. Постановлено стягнути з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 у рахунок відшкодування моральної шкоди - 150 000 грн. Врешті вирок місцевого суду залишено без змін.
Ці судові рішення засуджений та його захисник оскаржили до касаційного суду.
У поданій касаційній скарзі засуджений ОСОБА_2 клопотав про розгляд кримінального провадження в суді касаційної інстанції за його участю.
Вказане клопотання засудженого було задоволено ухвалою судді доповідача від 10 квітня 2017 року.
Розгляд кримінального провадження щодо ОСОБА_2 призначено на 11 год. 19 вересня 2017 року.
Враховуючи викладене та керуючись ч. 4 ст. 430 КПК, суддя
п о с т а н о в и в:
Перевести ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1, з Жовтоводської виправної колонії до Київського слідчого ізолятора, і вважати його таким, що рахується за Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ.
Доставити під ватрою засудженого ОСОБА_2 у судове засідання Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ (вул. П. Орлика, 4а, м. Київ) 19 вересня 2017 року на 11.00 год.
Забезпечення й організацію в частині переведення засудженого
ОСОБА_2 покласти на начальника Жовтоводської виправної колонії та начальника Київського слідчого ізолятора, а в частині його конвоювання - на Командувача Національної гвардії України та на Міністерство юстиції України.
Суддя Р. І. Сахно