Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
УХВАЛА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
26 червня 2017 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого
Крещенка А. М.,
суддів
Пузиревського Є. Б., Шибко Л. В.,
розглянувши у судовому засіданні касаційну скаргу захисника ОСОБА_4 на вирок Деснянського районного суду м. Чернігова від 15 грудня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Чернігівської області від 13 березня 2017 року щодо ОСОБА_5,
В С Т А Н О В И Л А:
Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 15 грудня 2016 року ОСОБА_5 засуджено за ч. 2 ст. 185 КК до покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки 1 місяць.
На підставі ч. 4 ст. 70 КК ОСОБА_5 призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки 2 місяці.
Вирішено питання щодо речових доказів у провадженні.
Ухвалою Апеляційного суду Чернігівської області від 13 березня 2017 року зазначений вирок місцевого суду залишено без зміни.
На зазначені судові рішення захисник подала касаційну скаргу.
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 03 травня 2017 року касаційну скаргу захисника залишено без руху з наданням семиденного строку для усунення зазначених в ухвалі недоліків.
Як вбачається з повідомлення про вручення поштового відправлення, ОСОБА_4 копію зазначеної ухвали касаційного суду отримала 18 травня 2017 року.
Однак, протягом встановленого строку, захисник недоліків касаційної скарги не усунула, нової касаційної скарги на адресу ВССУ не направила.
Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 429 КПК касаційна скарга повертається, якщо особа не усунула недоліки касаційної скарги, яку залишено без руху, в установлений строк.
За таких обставин касаційна скарга захисника підлягає поверненню.
Керуючись п. 1 ч. 3 ст. 429 КПК, п. 6 розділу XII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про судоустрій та статус суддів" від 02 червня 2016 року (1402-19) , колегія суддів
П О С Т А Н О В И Л А:
Касаційну скаргу захисника ОСОБА_4 на вирок Деснянського районного суду м. Чернігова від 15 грудня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Чернігівської області від 13 березня 2017 року щодо ОСОБА_5, а також додані до неї матеріали, повернути особі, яка її подала.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Судді:
А. М. Крещенко
Є. Б. Пузиревський
Л. В. Шибко