Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
26 квітня 2017 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого Марчук Н.О.,
суддів: Романець Л.А., Широян Т.А.,
при секретарі Асановій Є.С.,
розглянувши кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42015230270000100, щодо
ОСОБА_1,
ІНФОРМАЦІЯ_3,
уродженця та мешканця АДРЕСА_1
у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 КК України,
за касаційною скаргою захисника Токарєвої І.В. на вирок Генічеського районного суду Херсонської області від 29 квітня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Херсонської області від 01 серпня 2016 року,
за участю прокурора Саіяна С.Г.,
засудженого ОСОБА_1,
в с т а н о в и л а:
розгляд матеріалів кримінального провадження щодо ОСОБА_1 у суді касаційної інстанції був призначений на 10 год. 26 квітня 2016 року.
У судовому засіданні засуджений заявив клопотання про участь його захисника Токарєвої І.В. в режимі відеоконференції.
З урахуванням зазначеного, міркувань учасників процесу, колегія суддів уважає, що клопотання засудженого підлягає задоволенню, у зв'язку з чим розгляд кримінального провадження необхідно відкласти на інший день.
Керуючись ст. 434 КПК України, колегія суддів
у х в а л и л а:
Розгляд кримінального провадження за касаційною скаргою захисника Токарєвої І.В. на вирок Генічеського районного суду Херсонської області від 29 квітня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Херсонської області від 01 серпня 2016 року відкласти на 10 годину 10 травня 2017 року.
Про день і час розгляду кримінального провадження у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ повідомити прокурора, засудженого ОСОБА_1, захисників Токарєву І.В., Гавюка Д.М., потерпілу ОСОБА_4
Доставити під вартою засудженого за ч. 4 ст. 426-1 КК України ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2, у судове засідання Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на 10 годину 10 травня 2017 року для участі в розгляді кримінального провадження судом касаційної інстанції.
Виконання ухвали в частині конвоювання засудженого ОСОБА_1 покласти на начальника Київського слідчого ізолятора, начальника Головного управління - Командуючого Національної гвардії України та Міністерство юстиції України.
Забезпечити проведення дистанційного судового провадження між Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ та Генічеським районним судом Херсонської області за участю захисника Токарєвої І.В. в режимі відеоконференції у порядку, передбаченому ст. 336 КПК України.
С у д д і:
Н.О. Марчук
Л.А. Романець
Т.А. Широян