Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
УХВАЛА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
13 березня 2017 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого Крещенка А. М., суддів Квасневської Н. Д., Щепоткіної В. В.,
розглянувши у судовому засіданні касаційну скаргу засудженої ОСОБА_4 на вирок Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 05 липня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Дніпропетровської області від 11 жовтня 2016 року,
В С Т А Н О В И Л А:
Вироком Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 05 липня 2016 року ОСОБА_4 засуджено за ч. 2 ст. 185 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.
На підставі ч. 1 ст. 71 КК України ОСОБА_4 призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 1 місяць.
Вирішено питання щодо процесуальних витрат та речових доказів у провадженні.
Ухвалою Апеляційного суду Дніпропетровської області від 11 жовтня 2016 року зазначений вирок місцевого суду залишено без зміни.
На зазначені судові рішення засуджена подала касаційну скаргу.
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 16 січня 2017 року касаційну скаргу засудженої залишено без руху з наданням п'ятнадцятиденного строку для усунення зазначених в ухвалі недоліків.
Як убачається з розписки ОСОБА_4, копію зазначеної ухвали вона отримала 25 січня 2017 року.
Однак, протягом встановленого строку, засуджена недоліків касаційної скарги не усунула, нової касаційної скарги на адресу ВССУ не надіслала, а лише повідомила про те, що доповнення до касаційної скарги будуть направлені після ознайомлення з матеріалами справи.
Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 429 КПК України касаційна скарга повертається, якщо особа не усунула недоліки касаційної скарги, яку залишено без руху, в установлений строк.
За таких обставин касаційна скарга засудженої підлягає поверненню.
Керуючись п. 1 ч. 3 ст. 429 КПК України, п. 6 розділу XII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про судоустрій та статус суддів" від 02 червня 2016 року (1402-19) , колегія суддів
П О С Т А Н О В И Л А:
Касаційну скаргу засудженої ОСОБА_4 на вирок Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 05 липня 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Дніпропетровської області від 11 жовтня 2016 року, а також додані до неї матеріали, повернути особі, яка її подала.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Судді:
А. М. Крещенко
Н. Д. Квасневська
В. В. Щепоткіна