УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 81 від 02.12.99
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
9 грудня 1999 р.
за N 845/4138
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Головного управління державної служби N 97 (z0421-07) від 30.03.2007 )

Про внесення змін до Порядку надання інформації для занесення до Генерального реєстру контрактів з керівниками державних підприємств, установ, організацій та головами правлінь акціонерних товариств, контрольні пакети акцій яких належать державі, або їх виключення

З метою вдосконалення ведення Генерального реєстру контрактів з керівниками державних підприємств, установ, організацій та головами правлінь акціонерних товариств, контрольні пакети акцій яких належать державі, та координації роботи центральних органів виконавчої влади і місцевих державних адміністрацій щодо впровадження комп'ютерної системи забезпечення функціонування Генерального реєстру контрактів НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до Порядку надання інформації для занесення до Генерального реєстру контрактів з керівниками державних підприємств, установ, організацій та головами правлінь акціонерних товариств, контрольні пакети акцій яких належать державі, або їх виключення (далі - Порядок), затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 11 листопада 1997 року N 28 (z0569-97) та зареєстрованого в Міністерстві юстиції 2 грудня 1997 року за N 569/2373, а саме:
1.1. У пункті 4 Порядку слова "згідно додатку 4" замінити словами "у термін не пізніше 1 лютого 2000 року Національним агентством України з управління державними корпоративними правами подається перелік акціонерних товариств, контрольні пакети акцій яких належать державі, згідно з додатком 4".
1.2. У пункті 10 слова "постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 1995 року N 847 (847-95-п) " замінити словами "постанови Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 1999 року N 1912 (1912-99-п) ".
1.3. Викласти пункт 11 в такій редакції:
"11. Інформація згідно з додатками 1-4 (або зміни та доповнення до попередньо наданої інформації) формується центральними органами виконавчої влади та місцевими державними адміністраціями за допомогою локальної комп'ютерної системи забезпечення функціонування Генерального реєстру контрактів у відповідності до отриманої в Головдержслужбі України версії програмного забезпечення.
Сформована інформація подається до Головдержслужби України в терміни, визначені в п.4-6, 9 та 10 Порядку, із застосуванням засобів корпоративної мережі "Астра-2" або на магнітних носіях 3,5 дюймів у форматах бази даних локальної комп'ютерної системи. До цього додається копія інформації згідно з додатками 1-4 на папері в роздрукованому вигляді".
2. Науково-аналітичному управлінню (Сороко В.М.) зареєструвати даний наказ у Міністерстві юстиції України, забезпечити занесення до центральної бази даних Генерального реєстру контрактів інформації, що отримана від органів, уповноважених державою на управління майном.
3. Управлінню справами (Кузьменко М.М.) забезпечити розсилку наказу до міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Начальника Головдержслужби України Павленчика П.Т.
Начальник
Головдержслужби України
Г.І.Леліков