КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 14 травня 2008 р. N 456
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно та земельні ділянки

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно та земельні ділянки, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 29

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 14 травня 2008 р. N 456

ПОРЯДОК

використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 107-17 ) для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно та земельні ділянки

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених Міноборони у державному бюджеті (107-17) за програмою "Здійснення заходів, пов'язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно та земельні ділянки" (далі - бюджетні кошти).
2. Розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня є територіальні квартирно-експлуатаційні управління, Київське квартирно-експлуатаційне управління, квартирно-експлуатаційні відділи (частини).
3. Бюджетні кошти спрямовуються на:
проведення робіт із землеустрою з метою посвідчення права користування земельними ділянками (далі - землевпорядні роботи), що відносяться до земель оборони і надані для розміщення і постійної діяльності військових частин, установ, військово-навчальних закладів та організацій Збройних Сил України, що утримуються за рахунок державного бюджету (далі - військові частини);
проведення технічної інвентаризації нерухомого майна, оформлення та реєстрацію прав власності на об'єкти нерухомого майна, яке закріплене за військовими частинами.
4. Бюджетні кошти використовуються їх розпорядниками нижчого рівня в першу чергу на здійснення заходів, пов'язаних з проведенням землевпорядних робіт, оформленням правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно, яке закріплене за військовими частинами, що залишаються у складі Об'єднаних сил швидкого реагування та Основних сил оборони.
5. Міноборони готує і затверджує план заходів щодо виконання бюджетної програми та подає його Мінфіну.
6. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється відповідно до законодавства.
7. Оплата виконаних робіт з проведення землевпорядних робіт, оформлення правовстановлюючих документів на нерухоме військове майно здійснюється Київським квартирно-експлуатаційним управлінням, квартирно-експлуатаційними відділами (частинами) згідно з договорами, що укладені ними з виконавцями робіт, у межах встановлених обсягів видатків, фактично виконаних робіт за їх кошторисною вартістю.
8. Бюджетні кошти перераховуються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
9. Міноборони подає Мінфіну щокварталу до 20 числа наступного місяця інформацію про виконання плану заходів, зазначеного у пункті 5 цього Порядку.
10. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.