УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ
КОМІТЕТ ПО НАГЛЯДУ ЗА ОХОРОНОЮ ПРАЦІ УКРАЇНИ
(Держнаглядохоронпраці)
Н А К А З
N 191 від 25.10.99
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
9 грудня 1999 р.
за N 846/4139
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду N 116 (z0525-08) від 28.05.2008 )

Про встановлення відомчих заохочувальних відзнак Держнаглядохоронпраці та затвердження положень про них

На виконання Указу Президента України від 18.11.96 N 1094 (1094/96) "Про відомчі заохочувальні відзнаки", з метою впровадження додаткових заходів щодо стимулювання сумлінного виконання працівниками службових обов'язків, пов'язаних з реалізацією державної політики в галузі охорони праці, а також за мужність і ініціативу, проявлені при ліквідації аварій та рятуванні людей, НАКАЗУЮ:
1. Установити відомчі заохочувальні відзнаки Держнаглядохоронпраці - Почесну грамоту та нагрудний знак "За доблесну службу".
2. Затвердити Положення про Почесну грамоту Держнаглядохоронпраці (додається) та Положення про відзнаку Держнаглядохоронпраці "За доблесну службу" (z0847-99) .
3. Редакції журналу "Охорона праці" (Яковенко М.Г.) надрукувати ці положення в журналі.
4. Начальникам управлінь (відділів) центрального апарату, територіальних управлінь та керівникам інших підрозділів Держнаглядохоронпраці довести до відома трудових колективів зміст зазначених Положень.
5. Наказ Комітету від 14.08.96 N 136а про затвердження Положення про Почесну грамоту Держнаглядохоронпраці скасувати.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на управління справами і кадрів (Деміч А.Г.).
Заступник Міністра,
Голова Комітету
С.П.Ткачук

Затверджено
Наказ Комітету по нагляду
за охороною праці України
25.10.99 N 191
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
9 грудня 1999 р.
за N 846/4139

Положення про Почесну грамоту Держнаглядохоронпраці

1. Почесну грамоту Держнаглядохоронпраці встановлено для нагородження працівників центрального апарату, територіальних управлінь та інших підрозділів Комітету по нагляду за охороною праці України за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання трудових обов'язків, пов'язаних з реалізацією державної політики в галузі охорони праці, а також інших працівників, які внесли вагомий вклад у забезпечення безпеки виробництва та створення безпечних умов праці.
2. До нагородження Почесною грамотою працівників Держнаглядохоронпраці можуть бути представлені особи, які в цій системі пропрацювали, як правило, не менше трьох років.
3. Клопотання про нагородження працівника Почесною грамотою подає Голові Комітету керівник структурного підрозділу Комітету або іншої установи, в якій працює представлений до заохочення. У поданні обов'язково вказуються заслуги працівника, що стали підставою для порушення клопотання.
4. За рішенням Колегії видається наказ про нагородження Почесною грамотою Держнаглядохоронпраці.
5. Установи, де працює нагороджений, за наявності коштів, видають йому грошову винагороду.
6. Вручення Почесної грамоти Держнаглядохоронпраці здійснюють в урочистій обстановці керівники Комітету та його підвідомчих організацій.
7. У трудовій книжці нагородженого кадровою службою робиться відповідний запис.
8. Повторне нагородження Почесною грамотою може бути не раніше ніж через два роки.
Начальник управління
справами і кадрів
А.Г.Деміч