КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 11 грудня 1999 р. N 2267
Київ

Питання Державного інноваційного фонду

( Постанова втратила чинність, крім пункту 5, на підставі Постанови КМ N 654 (654-2000-п) від 13.04.2000 )
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити граничну чисельність працівників центрального апарату Державного інноваційного фонду у кількості 39 одиниць.
Дозволити Державному інноваційному фонду мати двох заступників голови, у тому числі одного першого, а також колегію у кількості 9 чоловік.
2. Прирівняти за умовами оплати праці, матеріально-побутового забезпечення, медичного та транспортного обслуговування голову Державного інноваційного фонду та його заступників відповідно до голови державного комітету та його заступників, інших працівників центрального апарату фонду - до відповідних категорій працівників апаратів державних комітетів, голову регіонального відділення фонду в Автономній Республіці Крим та його заступника - до голови та заступника голови комітету Автономної Республіки Крим, голів та заступників голів регіональних відділень фонду в областях, містах Києві та Севастополі - до начальників та заступників начальників управлінь, самостійних відділів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, інших працівників регіональних відділень - до відповідних категорій працівників комітетів Автономної Республіки Крим, управлінь, самостійних відділів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.
3. Міністерству фінансів передбачати у державному бюджеті асигнування для утримання Державного інноваційного фонду за рахунок надходжень збору до Державного інноваційного фонду.
4. Державному інноваційному фонду у місячний термін подати в установленому порядку до Кабінету Міністрів України проект Указу Президента України "Про Положення про Державний інноваційний фонд України".
5. Визнати такими, що втратили чинність, пункти 2 і 3 постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 1998 р. N 243 (243-98-п) "Питання Державного інноваційного фонду" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 9, ст. 350).
Прем'єр-міністр України
В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд.28