З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про взаємне визнання прав та регулювання відносин власності, Протоколу між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про визнання прав власності України на майно Бакинського спецавтоцентру "Таврія", розташованого на території Азербайджанської Республіки, і прав власності Азербайджанської Республіки на майно Сніжнянського винзаводу, розташованого на території України (Донецька область)

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2000, N 31, ст.241 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Угоду між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про взаємне визнання прав та регулювання відносин власності (031_021) , Протокол між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про визнання прав власності України на майно Бакинського спецавтоцентру "Таврія", розташованого на території Азербайджанської Республіки, і прав власності Азербайджанської Республіки на майно Сніжнянського винзаводу, розташованого на території України (Донецька область), підписані 30 липня 1999 року в м. Києві (031_022) , ратифікувати.
2. Покласти на Фонд державного майна України виконання функцій, які відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про взаємне визнання прав та регулювання відносин власності здійснюються органами, уповноваженими розпоряджатися державним майном. При цьому стаття 2 зазначеної Угоди виконується у порядку, що визначається Кабінетом Міністрів України.
Голова Верховної Ради України
І.ПЛЮЩ
м. Київ, 2 березня 2000 року
N 1514-III