УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 9 грудня 1999 р. N 2249
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 252 (252-2016-п) від 30.03.2016 )

Про відрядження осіб начальницького складу органів внутрішніх справ на золотовидобувні, золотопереробні та ювелірні підприємства

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Прийняти пропозицію Міністерства промислової політики, погоджену з Міністерством внутрішніх справ, про відрядження осіб начальницького складу органів внутрішніх справ відповідно до пункту 75 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів УРСР від 29 липня 1991 р. N 114 (114-91-п) , до Державної акціонерної компанії "Українські поліметали" для роботи на посадах начальника департаменту економічної безпеки і охорони, заступників керівників з режиму і охорони золотовидобувних, золотопереробних та ювелірних підприємств із залишенням їх у кадрах Міністерства внутрішніх справ.
2. Установити, що за спеціальними званнями та умовами оплати праці начальник департаменту економічної безпеки і охорони Державної акціонерної компанії "Українські поліметали" прирівнюється до начальників самостійних управлінь центрального апарату Міністерства внутрішніх справ, заступники керівників з режиму і охорони золотовидобувних, золотопереробних та ювелірних підприємств Компанії - до начальників самостійних відділів центрального апарату Міністерства внутрішніх справ.
Прем'єр-міністр України
В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд. 43