КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 22 липня 2016 р. № 463
Київ

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті Управлінню державної охорони для здійснення заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави

Відповідно до частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України (2456-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті Управлінню державної охорони для здійснення заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ГРОЙСМАН
Інд. 72
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 22 липня 2016 р. № 463

ПОРЯДОК

використання коштів, передбачених у державному бюджеті Управлінню державної охорони для здійснення заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Видатки для Управління державної охорони України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Управління державної охорони.
3. Бюджетні кошти спрямовуються на:
закупівлю і модернізацію озброєння, військової та спеціальної техніки; придбання боєприпасів;
утримання, експлуатацію і ремонт озброєння, військової та спеціальної техніки;
забезпечення засобами зв'язку.
Бюджетні кошти спрямовуються також на погашення кредиторської заборгованості, що виникла на початок бюджетного періоду, зобов'язання за якою зареєстровані в органах Казначейства.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється в установленому законом порядку.
5. Взяття бюджетних зобов'язань здійснюється виключно в межах відповідних фактичних надходжень коштів.
6. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні і необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов'язань в органах Казначейства та проведення операцій, пов'язаних з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.
7. Складення і подання фінансової та бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.