ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
13.10.2016 № 519
(з основної діяльності)

Про внесення змін до установчого документа Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернігівській області та викладення його Статуту у новій редакції

Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України (436-15) , Законів України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (755-15) , "Про управління об’єктами державної власності" (185-16) , "Про внесення змін до (185-16) Податкового кодексу України (652-19) щодо оподаткування неприбуткових організацій" (652-19) , "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" (317-19) , Положення про Державну службу України з надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1052 (1052-2015-п) , з метою приведення установчих документів у відповідність із чинним законодавством НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до Статуту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області шляхом викладення його у новій редакції, що додається.
2. Управлінню ДСНС України у Чернігівській області
(Гордовий Р.М.) у визначений законом строк забезпечити подання змін до установчого документа державному реєстратору для проведення державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Демчука В.В.
Голова
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://www.dsns.gov.ua