КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 5 жовтня 2016 р. № 695
Київ

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для Державної спеціальної служби транспорту на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави

Відповідно до частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України (2456-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для Державної спеціальної служби транспорту на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ГРОЙСМАН
Інд. 21
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 жовтня 2016 р. № 695

ПОРЯДОК

використання коштів, передбачених у державному бюджеті для Державної спеціальної служби транспорту на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів спеціального фонду, передбачених Мінінфраструктури у державному бюджеті за бюджетною програмою 3105030 "Видатки для Державної спеціальної служби транспорту України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінінфраструктури, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та відповідальним виконавцем програми - Держспецтрансслужба.
3. Бюджетні кошти спрямовуються на:
матеріально-технічне забезпечення підрозділів Держспецтрансслужби;
придбання техніки та механізованого інструменту;
капітальний ремонт техніки;
погашення кредиторської заборгованості, що склалася на початок бюджетного періоду, зобов'язання за якою зареєстровані в органах Казначейства.
4. Закупівля товарів за рахунок бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.
5. Взяття бюджетних зобов'язань здійснюється виключно в межах відповідних фактичних надходжень бюджетних коштів.
6. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні та необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов'язань в органах Казначейства та проведення операцій, пов'язаних з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.
7. Відповідальний виконавець бюджетної програми подає щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, головному розпорядникові бюджетних коштів звіт про виконання заходів/робіт у натуральних і вартісних показниках для його подання до 20 числа Мінфіну.
8. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності щодо використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.