ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
28.10.2016 № 551
(з основної діяльності)

Про зміну найменування Бази ресурсного забезпечення та аварійно-рятувальних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій та викладення її Статуту у новій редакції

З метою удосконалення організаційно-управлінської структури єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, керуючись Цивільним та Господарським кодексами України (436-15) , Законами України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (755-15) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій" (652-19) , Положенням про Державну службу України з надзвичайних ситуацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1052 (1052-2015-п) ,
НАКАЗУЮ:
1. Змінити найменування Бази ресурсного забезпечення та аварійно-рятувальних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ідентифікаційний код 33113264) на 3 Спеціальний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
2. Внести зміни до Статуту Бази ресурсного забезпечення та аварійно-рятувальних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій шляхом викладення його у новій редакції, що додається.
3. 3 Спеціальному центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (Король О.І.) у визначений законом строк забезпечити подання змін до установчого документа державному реєстратору для проведення державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Демчука В.В.
Голова
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://www.dsns.gov.ua