ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
22.12.2017 № 700
(з основної діяльності)

Про внесення змін до Статуту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області

Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України (436-15) , Законів України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (755-15) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , Положення про Державну службу України з надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1052 (1052-2015-п) , з метою належного забезпечення виконання завдань за призначенням
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до Статуту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, виклавши його у новій редакції, що додається.
2. Головному управлінню ДСНС України у Хмельницькій області (Братко Е.П.) у визначений законом строк забезпечити подання змін до установчого документа державному реєстратору для проведення державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Демчука В.В.
Голова
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://www.dsns.gov.ua