ПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
13.11.2018 № 120

Про затвердження Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України

Відповідно до статей 7, 15, 56, 67 Закону України "Про Національний банк України" (679-14) , статті 69 Закону України "Про банки і банківську діяльність" (2121-14) , Закону України "Про державну статистику" (2614-12) щодо складання грошово-кредитної та фінансової статистики, статистики платіжного балансу, міжнародної інвестиційної позиції, зовнішнього боргу, банківської статистичної інформації, з метою забезпечення виконання Національним банком України регулятивних та наглядових функцій Правління Національного банку України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Затвердити Правила організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України, що додаються.
2. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Правління Національного банку України, перелік яких додається.
3. Департаменту статистики та звітності (Половньов Ю.О.) довести до відома банків України та філій іноземних банків в Україні, небанківських фінансових установ - резидентів, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, операторів послуг платіжної інфраструктури щодо яких Національним банком України внесено відомості до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури, небанківських фінансових установ - резидентів, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій, небанківських фінансових установ, підприємств, організацій, фізичних осіб - підприємців, власників індивідуальних ліцензій на розміщення валютних цінностей на рахунках за межами України, національних операторів поштового зв'язку інформацію про прийняття цієї постанови.
4. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Голову Національного банку України Смолія Я.В.
5. Постанова набирає чинності з 01 січня 2019 року.
Голова
Я.В. Смолій
ПОГОДЖЕНО:
В.о. Міністра фінансів України
Голова Державної служби статистики
Голова Державної служби
фінансового моніторингу України
О. Маркарова
І.Є. Вернер
І. Черкаський
ЗАТВЕРДЖЕНО
Постанова Правління
Національного банку України
13.11.2018 № 120

ПРАВИЛА

організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України

I. Загальні положення

1. Ці Правила розроблено відповідно до Законів України "Про Національний банк України" (679-14) , "Про банки і банківську діяльність" (2121-14) , "Про державну статистику" (2614-12) , "Про електронні довірчі послуги" (2155-19) , Декрету Кабінету Міністрів України від 19 лютого 1993 року № 15-93 (15-93) "Про систему валютного регулювання і валютного контролю".
2. Ці Правила визначають загальні вимоги до складання статистичної звітності, порядок її підписання та подання до Національного банку України (далі - Національний банк).
3. Терміни, що використовуються в цих Правилах, уживаються в таких значеннях:
1) веб-портал Національного банку - єдине централізоване середовище надання автоматизованих сервісів Національним банком;
2) дані статистичної звітності - інформація, отримана Національним банком від постачальників статистичної звітності у вигляді файлів з показниками статистичної звітності;
3) довідник - систематизований набір допустимих значень, які визначають характеристики показника;
4) ідентифікатор показника - лексична одиниця, яка присвоюється показнику у вигляді послідовності латинських букв та цифр;
5) метрика - вимірність показника (сума, кількість, відсоток, коефіцієнт, текстові величини щодо вимірності показника);
6) некласифікований реквізит показника - ознака, яка визначає характеристики показника з наперед визначеними властивостями, без переліку допустимих значень;
7) параметр - характеристика показника, для якої є перелік допустимих значень, систематизованих у довіднику;
8) показник статистичної звітності - інформація, яка використовується для кількісної та якісної характеристики економічних явищ і процесів;
9) постачальник статистичної звітності - особи, визначені в пункті 4 розділу I цих Правил;
10) реєстр показників статистичної звітності (далі - Реєстр показників) - упорядкована та систематизована інформаційна система опису вимог до показників статистичної звітності, що подаються до Національного банку;
11) уповноважена особа - фізична особа, яка має повноваження і від свого імені або за дорученням особи, яку вона представляє, на законних підставах накладає електронний підпис (далі - ЕП) на файл з показниками статистичної звітності;
12) JSON-схема - стандарт опису структур даних у форматі JSON;
13) XSD-схема - стандарт опису структур даних у форматі XML.
Термін "ЕП" у Правилах уживається в значенні, визначеному в Законі України "Про електронні довірчі послуги" (2155-19) та нормативно-правових актах Національного банку щодо застосування електронного підпису в банківській системі.
Термін "регіон" уживається в значенні, наведеному в Законі України "Про стимулювання розвитку регіонів" (2850-15) .
Інші терміни, що вживаються в цих Правилах, використовуються в значеннях, визначених у законах України, нормативно-правових актах Національного банку.
4. Ці Правила розроблені з метою отримання відповідних даних від постачальників статистичної звітності:
1) банків України та філій іноземних банків в Україні (далі - банки);
2) небанківських фінансових установ - резидентів, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, операторів послуг платіжної інфраструктури, щодо яких Національним банком унесено відомості до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури (далі - небанківські фінансові установи - резиденти, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, оператори послуг платіжної інфраструктури);
3) небанківських фінансових установ - резидентів, яким надано генеральну ліцензію Національного банку на здійснення валютних операцій;
4) небанківських фінансових установ, підприємств, організацій, фізичних осіб - підприємців, власників індивідуальних ліцензій на розміщення валютних цінностей на рахунках за межами України (далі - власники індивідуальних ліцензій);
5) національних операторів поштового зв'язку.
5. Ці Правила є обов'язковими для виконання всіма постачальниками статистичної звітності.
6. Постачальники статистичної звітності складають дані статистичної звітності з урахуванням правил бухгалтерського обліку, а також міжнародних стандартів щодо складання Національним банком грошово-кредитної та фінансової статистики, статистики платіжного балансу, міжнародної інвестиційної позиції, зовнішнього боргу, банківської статистичної інформації.
7. Національний банк використовує для складання:
1) грошово-кредитної та фінансової статистики, банківської статистичної інформації - дані статистичної звітності банків, небанківських фінансових установ - резидентів, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, операторів послуг платіжної інфраструктури, небанківських фінансових установ - резидентів, яким надано генеральну ліцензію Національного банку на здійснення валютних операцій, національних операторів поштового зв'язку;
2) статистики платіжного балансу, міжнародної інвестиційної позиції, зовнішнього боргу - дані статистичної звітності банків, які здійснюють операції з нерезидентами від власного імені та за дорученням клієнтів, небанківських фінансових установ - резидентів, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, а також дані статистичної звітності власників індивідуальних ліцензій.
8. Національний банк використовує отримані від постачальників статистичної звітності дані для забезпечення виконання ним регулятивних, наглядових функцій, валютного регулювання і нагляду відповідно до законодавства України.
9. Національний банк визначає форму статистичної звітності за показниками файла, що подається до Національного банку, яка наведена в додатку 1 до цих Правил.
Національний банк для цілей нагляду може формувати витяги з форми за окремими ідентифікаторами показника, параметрами, некласифікованими реквізитами показника.
10. Національний банк установлює вимоги до порядку формування показників статистичної звітності.
Опис цих вимог наведено в Реєстрі показників, який містить інформацію щодо ідентифікаторів та назв показників, метрик, одиниць виміру, параметрів, рівня консолідації, некласифікованих реквізитів показників, посилань на законодавчі акти, правил та особливостей формування показників, номерів файлів, періодичності та строку їх подання, постачальників статистичної звітності, описів контролю.
Реєстр показників розміщено на сторінці офіційного Інтернет-представництва Національного банку в розділі "Статистика/Організація статистичної звітності/Реєстр показників статистичної звітності" (далі - Сторінка Реєстру показників).
Реєстр показників статистичної звітності (основні складові), який уключає ідентифікатори показників та їх назву, метрики, параметри, некласифіковані реквізити показника, номери файлів для надання показників, наведено в додатку 2 до цих Правил.

II. Формування показників статистичної звітності

11. Постачальники статистичної звітності для формування показників статистичної звітності використовують інформацію, яка розміщена на Сторінці Реєстру показників.
12. Для формування показників статистичної звітності використовуються дані бухгалтерського обліку з урахуванням значень параметрів аналітичного обліку, дані про рух коштів та здійснені операції.
13. Кожний показник статистичної звітності має ідентифікатор показника та подається за метрикою в розрізі параметрів та/або некласифікованих реквізитів показника.
14. Ідентифікатор показника формується за таким принципом:
1) перший символ - тип показника (A - первинний або B - розрахунковий);
2) другий та третій символ - перші два символи імені файла, у якому надається показник (без літери X);
3) четвертий, п'ятий та шостий символи - номер показника у файлі.
15. Параметри та їх значення для формування показників статистичної звітності наведено у відповідних довідниках.
Перелік довідників, які використовуються для формування показників статистичної звітності, наведено в додатку 3 до цих Правил.
Параметри та їх значення розміщено на Сторінці Реєстру показників.
16. Перелік метрик, які використовуються для формування показників статистичної звітності, та їх значення та Перелік некласифікованих реквізитів показників, які використовуються для формування показників статистичної звітності, наведено в додатках 4, 5 до цих Правил.
17. Банки, небанківські фінансові установи - резиденти, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, оператори послуг платіжної інфраструктури, небанківські фінансові установи - резиденти, яким надано генеральну ліцензію Національного банку на здійснення валютних операцій, національні оператори поштового зв'язку подають зведені дані по установі в цілому, у розрізі відокремлених підрозділів, у розрізі регіонів за операціями, здійсненими відокремленими підрозділами установи, та/або із застосуванням банкоматів на території регіону (крім файла 20X).
Файл 20X подається банками України за зведеними даними з урахуванням усіх філій (за винятком філій банків, створених на території інших держав, що формують обов'язкові резерви відповідно до вимог, визначених законодавством держави за місцезнаходженням філії) і філіями іноземних банків в Україні.
18. Вимоги до формування показників статистичної звітності та XSD-схеми розміщуються на Сторінці Реєстру показників не пізніше ніж за 30 днів до дати їх запровадження.

III. Підписання файлів, що подаються до Національного банку

19. Керівник постачальника статистичної звітності або особа, яка виконує його обов'язки, відповідає за організацію подання до Національного банку даних статистичної звітності відповідно до вимог цих Правил.
20. Постачальник статистичної звітності визначає у внутрішніх документах порядок створення, перевірки, підписання уповноваженими особами та зберігання файлів з показниками статистичної звітності.
Визначення осіб, уповноважених підписувати файли з показниками статистичної звітності, здійснюється залежно від розподілу їх функціональних обов'язків.
Також визначаються особи, які тимчасово виконують обов'язки з підписання файлів з показниками статистичної звітності на період відсутності уповноважених осіб.
21. Інформація про файли з показниками статистичної звітності, що подаються до Національного банку, з переліком уповноважених осіб, які накладають ЕП, наведено в додатку 6 до цих Правил.
22. Уповноважена особа, яка наклала ЕП на файл з показниками статистичної звітності, несе особисту відповідальність за порядок його заповнення (складання), повноту, достовірність та дотримання строку подання даних статистичної звітності до Національного банку.
23. Уповноважена особа для підтвердження автентичності та цілісності накладає на файл з показниками статистичної звітності один із зазначених видів ЕП:
1) кваліфікований ЕП;
2) ЕП Національного банку.
24. Кваліфікований сертифікат відкритого ключа уповноваженої особи, крім обов'язкових реквізитів фізичної особи - підписувача, додатково повинен містити ідентифікаційні дані постачальника статистичної звітності, представником якого є ця уповноважена особа [повне або офіційне скорочене найменування та код згідно з Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України (далі - ЄДРПОУ)].
25. Файли з показниками статистичної звітності з накладеними ЕП зберігаються постачальником статистичної звітності протягом строку, установленого нормативно-правовими актами Національного банку.

IV. Подання показників статистичної звітності у файлах у форматі XML до Національного банку

26. Постачальники статистичної звітності подають до Національного банку показники статистичної звітності у файлах у форматі XML (крім визначеної в розділі V цих Правил інформації, яка подається у форматі JSON).
27. Показники статистичної звітності групуються у файли за ознакою номера файла відповідно до колонки 7 додатка 2 до цих Правил та подаються в строки та час, визначені в колонці 5 додатка 6 до цих Правил.
28. Для формування файлів у форматі XML використовуються XSD-схеми.
29. Постачальники статистичної звітності подають файли з показниками статистичної звітності через веб-портал Національного банку.
30. Технічні вимоги щодо формування файлів, накладання ЕП, завантаження файлів через веб-портал Національного банку розміщені на веб-порталі Національного банку за посиланням https://portal.bank.gov.ua.
31. Кожен із файлів, що подаються до Національного банку, мають містити ЕП тільки однієї уповноваженої особи.

V. Особливості формування, підписання, надання банками інформації у форматі JSON

32. Інформація про кредитні операції банку з боржником - фізичною/юридичною особою (далі - інформація про кредитні операції) надається до Національного банку у форматі JSON та має відповідати формалізованому опису, визначеному в JSON-схемі.
33. Національний банк розробляє JSON-схеми та розміщує їх на Сторінці Реєстру показників.
Опис типів JSON об'єктів та змісту реквізитів повідомлень, які необхідні для формування інформації про кредитні операції, наведено в додатку 7 до цих Правил.
34. Інформація про кредитні операції надається згідно з технічними умовами, які визначає Національний банк.
Технічні умови надання банками інформації про кредитні операції розміщені на веб-порталі Національного банку.
35. Для підтвердження автентичності та цілісності інформації про кредитні операції використовується ЕП, що накладається однією з уповноважених осіб, яка належить до керівників банку: голова та його заступники, члени правління, головний бухгалтер та його заступники.
Вимоги до ЕП та відповідальності уповноважених осіб, які накладають ЕП на інформацію про кредитні операції, наведені в розділі III цих Правил.
36. Інформація про кредитні операції надається банками не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним, за допомогою технології RESTFul веб-API.

VI. Перевірка даних статистичної звітності на відповідність вимогам, установленим Національним банком

37. Перевірка даних файлів з показниками статистичної звітності на відповідність вимогам, установленим Національним банком, здійснюється за такими рівнями контролю:
1) первинний контроль (технологічний) - контроль, який здійснюється на рівні постачальника статистичної звітності та Національного банку, реалізується в XSD-схемі;
2) вторинний контроль - контроль, який здійснюється на рівні Національного банку під час приймання файла з показниками статистичної звітності та передбачає надання інформації щодо результатів контролю;
3) експертний контроль - контроль за якістю отриманих даних статистичної звітності на їх цілісність, достовірність, узгодженість у часі, сумісність з даними інших джерел інформації, відповідність вимогам міжнародних стандартів статистики, який здійснюється структурними підрозділами Національного банку для визначення необхідності в перегляді даних.
38. Описи первинного та вторинного контролю розміщено на Сторінці Реєстру показників.
39. Постачальник статистичної звітності в разі наявності в Національного банку зауважень до показників за результатами контролю, зобов'язаний надати пояснення на запит Національного банку.
Національний банк має право вимагати заміну файла з показниками статистичної звітності, якщо немає пояснень або в разі їх неприйняття.
40. Постачальник статистичної звітності має право самостійно замінити файл з показниками статистичної звітності до настання строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил.
41. Національний банк має право надати дозвіл на внесення змін до даних статистичної звітності з урахуванням відповідних пояснень та обґрунтувань, наданих постачальником статистичної звітності, у разі виявлення Національним банком або постачальником статистичної звітності помилок у даних статистичної звітності.
42. Унесення змін до даних статистичної звітності з відповідною заміною файлів на підставі отриманого дозволу Національного банку здійснюється:
1) для щоденних файлів балансу, щоденних файлів розшифрування валютних рахунків, щоденних файлів для розрахунку економічних нормативів - не пізніше ніж через чотири години робочого дня;
2) для інших щоденних файлів - не пізніше ніж через шість годин робочого дня;
3) для щодекадних файлів - не пізніше наступного робочого дня після строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил (крім файла 12X).
Заміна файла 12X у разі виявлення помилок здійснюється не пізніше 13.00 наступного робочого дня після строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил;
4) для файлів, які не зазначені в підпунктах 1, 2, 3 пункту 42 розділу VI цих Правил, - протягом трьох робочих днів після строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил (крім файлів 13X, D5X, I5X та 1PX).
Заміна файла 13X у разі виявлення помилок здійснюється протягом чотирьох робочих днів після строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил.
Заміна файлів D5X, I5X у разі виявлення помилок здійснюється не пізніше ніж через два робочих дні після строку, установленого в колонці 5 додатка 6 до цих Правил.
Заміна файла 1PX у разі виявлення помилок здійснюється на 12 робочий день місяця, наступного за звітним.
43. Дані статистичної звітності є недостовірними (неповними), тобто дані звітності не відповідають дійсності, у разі невиправлення постачальником статистичної звітності виявлених суттєвих помилок у строки, установлені пунктом 42 розділу VI цих Правил.
Надання постачальниками статистичної звітності даних статистичної звітності з помилками, які не є суттєвими, чи перекрученням звітності про валютні операції є порушенням порядку формування даних статистичної звітності.
44. Помилки у файлі статистичної звітності є суттєвими, якщо:
1) виправлення помилок призведе до невиконання хоча б одного з економічних нормативів, установлених Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків України (z0841-01) , затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28 серпня 2001 року № 368, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 26 вересня 2001 року за № 841/6032 (зі змінами) (які до виправлення помилок виконувалися), або
2) сума операцій, що належать до активів, зобов'язань, капіталу, доходів, витрат, позабалансових активів, позабалансових пасивів, за якими у файлі статистичної звітності надана інформація (метрики, параметри, некласифіковані реквізити показників), що не відповідає дійсності, становить один відсоток і більше в підсумку відповідно до всіх активів, зобов'язань, капіталу, доходів, витрат, позабалансових активів, позабалансових пасивів, або
3) сума операцій, що належать до активів, зобов'язань, капіталу, доходів, витрат, позабалансових активів, позабалансових пасивів, за якими у файлі статистичної звітності не надана інформація (метрики, параметри, некласифіковані реквізити показників), яка відповідно до вимог цих Правил підлягає відображенню, становить один відсоток і більше в підсумку відповідно до всіх активів, зобов'язань, капіталу, доходів, витрат, позабалансових активів, позабалансових пасивів.
У файлі 13Х помилка є суттєвою, якщо вона впливає на викривлення емісійного результату та за касовими і позабалансовими показниками в сумах, що перевищують 10,0 тис. грн кожного конкретного символу кожної юридичної особи.
Обсяг усіх активів, зобов'язань, капіталу, доходів, витрат, позабалансових активів, позабалансових пасивів банку визначається за даними файла 01Х або 02Х згідно з розрахунком, зазначеним у додатку 8 до цих Правил.
Поріг суттєвості за іншими величинами встановлюється в нормативно-правових актах Національного банку.
45. Надання постачальниками статистичної звітності даних статистичної звітності після встановленого Національним банком строку є несвоєчасним.
46. Національний банк у разі порушення постачальниками статистичної звітності вимог законодавства України з питань надання даних статистичної звітності може прийняти рішення про застосування до постачальників статистичної звітності заходів впливу, санкцій відповідно до законодавства України.
47. Національний банк має право вимагати від постачальника статистичної звітності подання виправлених даних статистичної звітності в разі визначення необхідності в перегляді даних за результатами експертного контролю.

VII. Унесення змін до цих Правил

48. Зміни до цих Правил уносяться двічі на рік за потреби.
49. Підставами для розгляду питання щодо позачергових змін до Правил можуть бути:
1) зміни до законів України;
2) зобов'язання Національного банку перед Міжнародним валютним фондом та іншими міжнародними організаціями з визначеними строками запровадження, які не збігаються з визначеними строками внесення змін до Правил;
3) термінове доручення Правління Національного банку, пов'язане з форс-мажорними обставинами на фінансових ринках.
50. Національний банк у разі потреби під час унесення змін до цих Правил установлює тестовий період для складання та подання файлів з показниками статистичної звітності зі щоденною та декадною періодичністю подання тривалістю до трьох місяців, з іншою періодичністю - до трьох звітних періодів, про що повідомляє в окремому листі.
51. Протягом тестового періоду вимоги щодо складання та подання файлів з показниками статистичної звітності, установлений порядок виправлення помилок під час заповнення даних статистичної звітності не змінюються.
Заходи впливу за допущені помилки в даних статистичної звітності, які були подані впродовж тестового періоду, не застосовуються.
52. Зміна вимог щодо формування показників статистичної звітності, крім тих, що зазначені в додатках до цих Правил, здійснюється Національним банком не частіше одного разу на місяць шляхом розміщення їх на Сторінці Реєстру показників.
Зміна описів контролю здійснюється за потреби.
Повідомлення про внесення таких змін із зазначенням строку їх запровадження розміщується на веб-порталі Національного банку та надсилається банкам окремим листом.
53. Національний банк для складання статистики здійснює ведення та актуалізацію довідника суб'єктів ЄДРПОУ на підставі інформації щодо суб'єктів ЄДРПОУ, наданої Державною службою статистики України. Довідник суб'єктів ЄДРПОУ містить статистичну складову, що визначається Національним банком з використанням даних відповідних реєстрів, отриманих від органів державного регулювання ринків фінансових послуг та інших органів державного управління.

VIII. Оприлюднення даних статистичної звітності

54. Оприлюднення статистичних даних з грошово-кредитної та фінансової статистики, статистики платіжного балансу, міжнародної інвестиційної позиції, зовнішнього боргу, банківської статистичної інформації здійснюється шляхом їх розміщення на сторінці офіційного Інтернет-представництва Національного банку в розділі "Статистика".
55. Національний банк відповідно до статей Угоди Міжнародного валютного фонду подає до Міжнародного валютного фонду статистичну звітність з грошово-кредитної та фінансової статистики, статистики платіжного балансу, міжнародної інвестиційної позиції, зовнішнього боргу, банківської статистичної інформації, яка публікується в статистичній базі "Міжнародна фінансова статистика" на сайті Міжнародного валютного фонду.
Директор Департаменту
статистики та звітності
Ю.О. Половньов
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Голови
Національного банку України
Д.Р. Сологуб
Додаток 1
до Правил організації статистичної
звітності, що подається
до Національного банку України
(пункт 9 розділу I)
                                       Ідентифікаційні дані постачальника
                                       статистичної звітності
                                       ______________________________________
                                       (найменування, код за Єдиним державним 
                                        реєстром підприємств та організацій 
                                                      України)
                                       Звітна дата ____________

ФОРМА

статистичної звітності за показниками файла _________

№ з/п
Ідентифікатор показника
Метрика
Значення показника
Параметр
Некласифікований реквізит показника
1
2
3
4
5
6
     Уповноважена особа _____________________________________________________
                         (прізвище, ім'я та по батькові, реєстраційний номер 
                             облікової картки платника податків, посада)
     Дата відправлення файла постачальником статистичної звітності _________.
Пояснення щодо заповнення форми статистичної звітності
Опис складових заповнення форми:
1. Колонка 1 - зазначається номер запису за переліком.
2. Колонка 2 - зазначається ідентифікатор показника відповідно до колонки 2 додатка 2 цих Правил.
3. Колонка 3 - зазначається метрика відповідно до колонки 4 додатка 2 цих Правил.
4. Колонка 4 - зазначається значення показника, сформоване згідно з вимогами, установленими цими Правилами, та інформацією, яка розміщена на сторінці офіційного Інтернет-представництва Національного банку України в розділі "Статистика/Організація статистичної звітності/Реєстр показників статистичної звітності/".
5. Колонка 5 - зазначається параметр (за наявності) відповідно до колонки 5 додатка 2 цих Правил та його значення згідно з довідником.
6. Колонка 6 - зазначається некласифікований реквізит показника (за наявності) відповідно до колонки 6 додатка 2 цих Правил та його значення.
Додаток 2
до Правил організації статистичної
звітності, що подається
до Національного банку України
(пункт 10 розділу I)

РЕЄСТР

показників статистичної звітності (основні складові)

№ з/п
Ідентифікатор
Назва
Метрика
Параметр
Некласифікований реквізит показника
Номер файла
1
2
3
4
5
6
7
1
A01F20
Сума за готівковими коштами і депозитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
2
A01F30
Сума за борговими цінними паперами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
3
A01F40
Сума за кредитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
4
A01F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
5
A01F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
6
A01F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
7
A01N10
Сума за нефінансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
8
A01N60
Сума за рахунками доходів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
9
A01N70
Сума за рахунками витрат
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
10
A01N90
Сума за позабалансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
01X
11
A02F20
Сума за готівковими коштами і депозитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
12
A02F30
Сума за борговими цінними паперами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
13
A02F40
Сума за кредитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
14
A02F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
15
A02F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
16
A02F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
17
A02N10
Сума за нефінансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
18
A02N60
Сума за рахунками доходів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
19
A02N70
Сума за рахунками витрат
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
20
A02N90
Сума за позабалансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
02X
21
A07F31
Кількість боргових цінних паперів
T100
K040 (не дорівнює#), K072 (не дорівнює#), S130 (не дорівнює#), S183 (не дорівнює#), S240 (#), R030 (не дорівнює#), T020 (#), R020 (#), R011(#)
Q130
07X
22
A07F32
Сума залишків за борговими цінними паперами
T100
K040 (не дорівнює#), K072 (не дорівнює#), S130 (не дорівнює#), S183 (не дорівнює#), S240 (не дорівнює#), R030 (не дорівнює#), T020 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), R011
Q130
07X
23
A07F51
Кількість акцій та інших пайових цінних паперів
T100
K040 (не дорівнює#), K072 (не дорівнює#), S130 (не дорівнює#), S183 (#), S240 (#), R030 (не дорівнює#), T020 (#), R020 (#), R011 (#)
Q130
07X
24
A07F52
Сума залишків за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T100
K040 (не дорівнює#), K072 (не дорівнює#), S130 (не дорівнює#), S183 (#), S240 (#), R030 (не дорівнює#), T020 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), R011
Q130
07X
25
A07F82
Сума залишків за резервами під заборгованість за борговими цінними паперами
T100
K040 (не дорівнює#), K072 (не дорівнює#), S130 (не дорівнює#), S183 (не дорівнює#), S240 (не дорівнює#), R030 (не дорівнює#), T020 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), R011
Q130
07X
26
A08F30
Сума залишків за випущеними борговими цінними паперами
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
27
A08F40
Сума залишків за кредитами
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
28
A08F50
Сума залишків за випущеними привілейованими акціями
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
29
A08F70
Сума залишків за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
30
A08F80
Сума залишків за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
31
A08N70
Сума залишків за рахунками витрат
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
32
A08N60
Сума залишків за рахунками доходів
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, S130, S183
Немає
08X
33
A12001
Надходження (переміщення) готівки
T070
D010 (02, 05, 12, 14, 16, 17, 29, 30, 31, 32, 33, 37, 39)
Немає
12X
34
A12002
Видача (переміщення) готівки
T070
D010 (40, 45, 46, 50, 53, 55, 56, 58, 59, 60, 61, 66, 67, 72)
Немає
12X
35
A12003
Залишок операційної каси на початок звітного періоду
T070
D010 (35)
Немає
12X
36
A12004
Залишок операційної каси на кінець звітного періоду
T070
D010 (70)
Немає
12X
37
A13001
Надходження (переміщення) готівки
T070
D010 (02, 05, 12, 14, 16, 17, 29, 30, 31, 32, 33, 37, 39)
Немає
13X
38
A13002
Видача (переміщення) готівки
T070
D010 (40, 45, 46, 50, 53, 55, 56, 58, 59, 60, 61, 66, 67, 72)
Немає
13X
39
A13003
Залишок операційної каси на початок звітного періоду
T070
D010 (35)
Немає
13X
40
A13004
Залишок операційної каси на кінець звітного періоду
T070
D010 (70)
Немає
13X
41
A13005
Безготівкові зарахування на рахунки за вкладами фізичних осіб
T070
D010 (84, 86, 87, 88)
Немає
13X
42
A13006
Безготівкові розрахунки
T070
D010 (93, 94, 95)
Немає
13X
43
A13007
Загальна сума надходжень готівки від небанківських фінансових установ і комерційних агентів банків
T070
D010 (97)
Немає
13X
44
A1C001
Статус установи в платіжній системі
M001 (1, 2, 9)
Z230_1 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z272 (#), F006 (#), Z230_2 (#)
Q007_1 (не заповнюється), Q007_2 (не заповнюється), K025 (не заповнюється), Q001 (не заповнюється)
1CX
45
A1C002
Банк-спонсор
M001 (код банку, 0, 9)
Z230_1 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z272 (#), F006 (#), Z230_2 (#)
Q007_1 (не заповнюється), Q007_2 (не заповнюється), K025 (не заповнюється), Q001 (не заповнюється)
1CX
46
A1C003
Процесингова установа
M001 (1, 2, 3, 4, 5, 9)
Z230_1 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z272 (#), F006 (#), Z230_2 (#)
Q007_1 (не заповнюється), Q007_2 (не заповнюється), K025 (не заповнюється), Q001 (не заповнюється)
1CX
47
A1C004
Емісія електронних платіжних засобів
M001 (1, 2, 3, 4, 5, 9, не заповнюється)
Z230_1 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z272 (#), F006 (значення або #), Z230_2 (не дорівнює00)
Q007_1 (значення або не заповнюється), Q007_2 (значення або не заповнюється), K025 (значення або не заповнюється), Q001 (значення або не заповнюється)
1CX
48
A1C005
Еквайринг електронних платіжних засобів
M001 (1, 2, 3, 4, 5, 9)
Z230_1 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z272 (не дорівнює9), F006 (#), Z230_2 (#)
Q007_1 (не заповнюється), Q007_2 (не заповнюється), K025 (не заповнюється), Q001 (не заповнюється)
1CX
49
A1P001
Рух/залишок коштів за кореспондентськими рахунками, готівкової іноземної валюти (за операціями платіжного балансу)
T071, T080
R020, R030 (не дорівнює #), R040, K018, K040_1 (не дорівнює #), K040_2 (не дорівнює #), T023, B010, GLB_1, GLB_2
Q001, Q003_1, Q004, Q033, K020
1PX
50
A25F20
Сума за готівковими коштами і депозитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
51
A25F30
Сума за борговими цінними паперами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
52
A25F40
Сума за кредитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
53
A25F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
54
A25F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
55
A25F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
56
A25N10
Сума за нефінансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
57
A25N60
Сума за рахунками доходів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
58
A25N70
Сума за рахунками витрат
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
59
A25N90
Сума за позабалансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
25X
60
A26001
Сума залишків коштів, що розміщені в інших банках
T071, T070
K040 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), R011, R013, R030 (не дорівнює#), K190, K180, T020 (1, 2), F033, S181 (не дорівнює#), S245, S580
Q001, K020, супутній параметр K021 (3, 4)
26X
61
A26002
Сума залишків коштів, що залучені від інших банків
T071, T070
K040 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), R011, R013, R030 (не дорівнює#), K190, K180, T020 (1, 2), F033, S181 (не дорівнює#), S245, S580
Q001, K020, супутній параметр K021 (3, 4)
26X
62
A27001
Сума зарахованої або списаної іноземної валюти за розподільчими рахунками
T071
R020 (=2603, 1919, 2909), R030 (не дорівнює980, #), F091 (=5, 6, 7, 8)
Немає
27X
63
A2B001
Інформація про структурний підрозділ банку з питань фінансового моніторингу
T080 (=0)
B040, KU_1 (#), F005
Q001_1 (значення або не заповнюється), Q001_2, Q002, Q007_1, Q007_2 (значення або не заповнюється)
2BX
64
A2B002
Кількість відокремлених підрозділів банку (філії та відділення)
T080
B040, KU_1, F005 (#)
Q001_1 (не заповнюється), Q001_2 (не заповнюється), Q002 (не заповнюється), Q007_1 (не заповнюється), Q007_2 (не заповнюється)
2BX
65
A2F001
Кількість клієнтів юридичних осіб, які мають відкриті в банку рахунки на вимогу, вкладні (депозитні), яким надано кредити та які не мають відкритих рахунків
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (1), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
66
A2F002
Кількість клієнтів фізичних осіб, які мають відкриті в банку рахунки на вимогу, вкладні (депозитні), яким надано кредити та які не мають відкритих рахунків
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (3), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
67
A2F003
Кількість клієнтів фізичних осіб - підприємців, які мають відкриті в банку рахунки на вимогу, вкладні (депозитні), яким надано кредити та які не мають відкритих рахунків
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (2), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
68
A2F004
Кількість клієнтів банку, щодо яких банком установлено факт їх належності до національних публічних діячів, близьких осіб та пов'язаних із ними осіб
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (1), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
69
A2F005
Кількість клієнтів банку, щодо яких банком установлено факт їх належності до іноземних публічних діячів, близьких осіб та пов'язаних із ними осіб
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (2), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
70
A2F006
Кількість клієнтів банку, щодо яких банком установлено факт їх належності до діячів, які виконують політичні функції в міжнародних організаціях, близьких осіб та пов'язаних із ними осіб
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (3), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
71
A2F007
Кількість клієнтів із низьким ризиком
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
72
A2F008
Кількість клієнтів із середнім ризиком
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
73
A2F009
Кількість клієнтів із високим ризиком, у тому числі, яким установлено неприйнятно високий рівень ризику
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
74
A2F010
Кількість клієнтів із неприйнятно високим ризиком
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
75
A2F011
Кількість клієнтів, яким установлено інші рівні ризику
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
76
A2F012
Обсяг (сума) фінансових операцій із зарахування коштів на вкладні (депозитні) рахунки клієнтів та рахунки на вимогу
T070_1,
T070_2,
T100
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
77
A2F013
Обсяг (сума) фінансових операцій із списання коштів із вкладних (депозитних) рахунків клієнтів та рахунків на вимогу
T070_1,
T070_2,
T100
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
78
A2F014
Обсяг (сума) виданих кредитів під забезпечення майновими правами на грошові кошти заставодавця, що розміщені на вкладному (депозитному) рахунку
T070_1,
T070_2,
T100 (0)
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
79
A2F015
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі в банку кредитно-грошових інструментів (наприклад, векселів, депозитних сертифікатів, інших цінних паперів) за готівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (2), K014 (3), K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
80
A2F016
Обсяг (сума) фінансових операцій із продажу банку кредитно-грошових інструментів (наприклад, векселів, депозитних сертифікатів, інших цінних паперів) за готівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (2), K014 (3), K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
81
A2F017
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі в банку кредитно-грошових інструментів на пред'явника (наприклад, векселів, депозитних сертифікатів, інших цінних паперів або інших інструментів на пред'явника), у тому числі, які здійснювалися без відкриття рахунку
T070_1,
T070_2,
T100
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
82
A2F018
Обсяг (сума) фінансових операцій із продажу банку кредитно-грошових інструментів на пред'явника (наприклад, векселів, депозитних сертифікатів, інших цінних паперів або інших інструментів на пред'явника), у тому числі, які здійснювалися без відкриття рахунку
T070_1,
T070_2,
T100
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
83
A2F019
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі-продажу іноземної валюти за готівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (2), K014 (3), K019, K030, K040, K044, KU, R030 (не дорівнює980)
Немає
2FX
84
A2F020
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі-продажу за дорученням клієнтів іноземної валюти за безготівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030 (не дорівнює980)
Немає
2FX
85
A2F021
Обсяг (сума) фінансових операцій із переказу за межі України коштів з рахунків клієнтів
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU (#), R030
Немає
2FX
86
A2F022
Обсяг (сума) фінансових операцій із надходження коштів із-за кордону на рахунки клієнтів
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU (#), R030
Немає
2FX
87
A2F023
Обсяг (сума) фінансових операцій із переказу в межах та за межі України коштів із рахунків клієнтів, здійснених через кореспондентські рахунки
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
88
A2F024
Обсяг (сума) здійснених переказів у межах та за межі України з використанням систем переказу коштів
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (2), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
89
A2F025
Обсяг (сума) фінансових операцій із переказу в межах та за межі України коштів клієнтів, інших банків, здійснених через кореспондентські рахунки банку
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
90
A2F026
Обсяг (сума) фінансових операцій із зарахування отриманих із-за кордону та в межах України коштів на рахунки клієнтів, здійснених через кореспондентські рахунки
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
91
A2F027
Обсяг (сума) отриманих переказів із-за кордону та в межах України з використанням систем переказів коштів
T070_1,
T070_2,
T100
D110, K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
92
A2F028
Обсяг (сума) фінансових операцій із надходження коштів із-за кордону та в межах України клієнтів інших банків, здійснених через кореспондентські рахунки
T070_1, T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
93
A2F029
Обсяг (сума) фінансових операцій із торговельного фінансування
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030
Немає
2FX
94
A2F030
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі-продажу банківських металів за готівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (2), K014 (3), K019, K030, K040, K044, KU, R030 (не дорівнює980)
Немає
2FX
95
A2F031
Обсяг (сума) фінансових операцій із купівлі-продажу банківських металів за безготівкові кошти
T070_1,
T070_2,
T100
D110 (1), K014, K019, K030, K040, K044, KU, R030 (не дорівнює980)
Немає
2FX
96
A2F032
Загальна кількість фінансових операцій
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
97
A2F033
Загальна кількість фінансових операцій, інформація про які надіслана до спеціально уповноваженого органу за ознаками обов'язкового фінансового моніторингу
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
98
A2F034
Загальна кількість фінансових операцій, інформація про які надіслана до спеціально уповноваженого органу за ознаками внутрішнього фінансового моніторингу
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
99
A2F035
Загальна кількість фінансових операцій, інформація про які надіслана до спеціально уповноваженого органу одночасно за ознаками обов'язкового та внутрішнього фінансового моніторингу
T070_1 (0),
T070_2 (0),
T100
D110 (#), K014 (#), K019 (#), K030 (#), K040 (#), K044 (#), KU (#), R030 (#)
Немає
2FX
100
A2H001
Дані опитувань щодо управління ризиками у сфері фінансового моніторингу
M002
F100
Q006
2HX
101
A2J001
Фінансові операції, що підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
102
A2J002
Фінансові операції, що підлягають внутрішньому фінансовому моніторингу
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
103
A2J003
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу
T070, T080
D060, D050 (не дорівнює30138, 30603, 30606, 30701, 30702, 30703)
Немає
2JX
104
A2J004
Фінансові операції, які були виявлені за результатами перевірки, проведеної Національним банком України
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
105
A2J005
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу, які були виявлені за результатами перевірки, проведеної Національним банком України
T070, T080
D060, D050
Немає
2JX
106
A2J006
Фінансові операції, стосовно яких є підстави підозрювати, що вони пов'язані, стосуються або призначені для фінансування тероризму чи фінансування розповсюдження зброї масового знищення
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
107
A2J007
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що вони містять ознаки фінансового моніторингу
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
108
A2J008
Фінансові операції в розрізі кодів ознак, щодо проведення яких надано відмову
T070, T080
D060, D050
Немає
2JX
109
A2J009
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що здійснення ідентифікації та/або верифікації клієнта є неможливим
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
110
A2J010
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з виникненням сумніву стосовно того, що особа діє від власного імені
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
111
A2J011
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що немає даних, необхідних для ідентифікації ініціатора переказу
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
112
A2J012
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з установленням факту надання клієнтом недостовірної інформації або інформації з метою уведення в оману
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
113
A2J013
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з неподанням клієнтом необхідних документів чи відомостей для вивчення
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
114
A2J014
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з установленням клієнту неприйнятно високого ризику
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
115
A2J015
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що вони містять ознаки фінансового моніторингу
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
116
A2J016
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу, проведення яких зупинено
T070, T080
D060, D050
Немає
2JX
117
A2J017
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що їх учасником або вигодоодержувачем за ними є особа, яку включено до переліку осіб, пов'язаних із провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
118
A2J018
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що вони містять ознаки вчинення злочину, визначеного Кримінальним кодексом України (2341-14)
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
119
A2J019
Фінансові операції, повідомлення про які надіслані до спеціально уповноваженого органу на виконання запиту уповноваженого органу іноземної держави, проведення яких було зупинено
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
120
A2J020
Фінансові операції, повідомлення про які надіслані до спеціально уповноваженого органу на виконання запиту уповноваженого органу іноземної держави, щодо яких було забезпечено моніторинг
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
121
A2J021
Фінансові операції, щодо яких були надіслані спеціально уповноваженому органу повідомлення про їх відстеження (моніторинг)
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
122
A2J022
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання додаткової інформації
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
123
A2J023
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання інформації за запитом уповноваженого органу іноземної держави
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
124
A2J024
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання іншої інформації для виконання покладених на нього завдань
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
125
A2J025
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
126
A2J026
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про закриття кримінального провадження, яке розпочато за повідомленням небанківської установи
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
127
A2J027
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про ухвалене судом рішення за кримінальним провадженням, яке розпочато за повідомленням небанківської установи
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
128
A2J028
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову (зведені дані)
T070, T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
129
A2J029
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу запитів про надання іншої додаткової інформації, що може бути пов'язана з фінансуванням тероризму чи фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення, а також інформацію, яка може бути пов'язана із зупиненням фінансової операції
T080
D060, D050 (#)
Немає
2JX
130
A2K001
Сума залишку коштів на рахунку санкційної особи та/або сума наміру здійснення фінансової операції
T070_1,
T070_2,
T070_3
F086, R030_1, F088, R030_2
Q003_1, Q001_1, Q002, K020_1, супутній параметр K021_1, Q003_2, Q003_3, Q030 (значення та ";"), Q006, Q003_4, Q007_1, Q007_2, Q031_1 (значення та ";" або не заповнюється), Q007_3, Q003_5 (значення, або "0", або не заповнюється), Q001_2, K020_2, супутній параметр K021_2, Q001_3, Q032, Q031_2 (значення та ";" або не заповнюється)
2KX
131
A2P001
Рух/залишок коштів за рахунком за межами України, відкритого на підставі індивідуальної ліцензії Національного банку України
T071, T080
KU, B010, K040_1, R030 (не дорівнює#), R020 (2600), R040, K040_2, T023, GLB_1, GLB_2 (значення, 999, не заповнюється), K018 (S, B, U)
Q001, Q003, Q004, Q033, K020
2PX
132
A36001
Сума не повернених коштів вартості товарів, робіт, послуг у встановлений законодавством України строк
T070, T071
R030 (не дорівнює #), K112, K040 (не дорівнює#), D070, F008, F019, F020, F021, K021 (=1, 2, 3, 6, C, G)
Q001_1, Q001_2, Q002, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q023, K020
36X
133
A39001
Купівля готівкової іноземної валюти
T071, T075
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
39X
134
A39002
Продаж готівкової іноземної валюти
T071, T075
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
39X
135
A3A3F2
Сума та вартість за рахунками депозитів з дебетовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K030, S180, D020
Немає
3AX
136
A3A3F4
Сума та вартість за рахунками кредитів з дебетовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K030, S180, D020
Немає
3AX
137
A3A4F2
Сума та вартість за рахунками депозитів з кредитовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K030, S180, D020
Немає
3AX
138
A3A4F4
Сума та вартість за рахунками кредитів з кредитовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K030, S180, D020
Немає
3AX
139
A3B001
Імовірність дефолту боржника банку
T100
F059, F060 (#), F061 (#), K111 (не дорівнює#), K031 (не дорівнює#), F063 (не дорівнює#), F064 (не дорівнює#), S190 (не дорівнює#), F073 (не дорівнює#), F003 (=0)
Q001, K020, Q026
3BX
140
A3B002
Нематеріальні активи боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
141
A3B003
Незавершені капітальні інвестиції боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
142
A3B004
Основні засоби боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
143
A3B005
Інвестиційна нерухомість боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
144
A3B006
Довгострокові біологічні активи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
145
A3B007
Довгострокові фінансові інвестиції, що обліковуються за методом участі в капіталі інших підприємств боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
146
A3B008
Інші фінансові інвестиції боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
147
A3B009
Довгострокова дебіторська заборгованість боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
148
A3B010
Відстрочені податкові активи боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
149
A3B011
Гудвіл боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
150
A3B012
Відстрочені аквізиційні витрати боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
151
A3B013
Залишок коштів у централізованих страхових резервних фондах боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
152
A3B014
Інші необоротні активи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
153
A3B015
Усього необоротних активів
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
154
A3B016
Запаси боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
155
A3B017
Поточні біологічні активи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
156
A3B018
Депозити перестрахування боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
157
A3B019
Векселі, одержані боржником банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
158
A3B020
Дебіторська заборгованість за товари, роботи, послуги боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
159
A3B021
Дебіторська заборгованість за розрахунками за виданими авансами боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
160
A3B022
Дебіторська заборгованість за розрахунками з бюджетом боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
161
A3B023
Дебіторська заборгованість за розрахунками з нарахованих доходів боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
162
A3B024
Дебіторська заборгованість за розрахунками з внутрішніх розрахунків боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
163
A3B025
Інша поточна дебіторська заборгованість боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
164
A3B026
Поточні фінансові інвестиції боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
165
A3B027
Гроші та їх еквіваленти боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
166
A3B028
Витрати майбутніх періодів боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
167
A3B029
Частка перестраховика в страхових резервах боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
168
A3B030
Інші оборотні активи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
169
A3B031
Усього оборотних активів
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
170
A3B032
Необоротні активи, що утримуються для продажу, та групи вибуття боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
171
A3B033
Баланс за активами
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
172
A3B034
Зареєстрований (пайовий) капітал боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
173
A3B035
Капітал у дооцінках боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
174
A3B036
Додатковий капітал боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
175
A3B037
Резервний капітал боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
176
A3B038
Нерозподілений прибуток (непокритий збиток) боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
177
A3B039
Неоплачений капітал боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
178
A3B040
Вилучений капітал боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
179
A3B041
Інші резерви боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
180
A3B042
Усього власного капіталу
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
181
A3B043
Відстрочені податкові зобов'язання боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060, F061 (#)F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
182
A3B044
Пенсійні зобов'язання боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
183
A3B045
Довгострокові кредити банків боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
184
A3B046
Інші довгострокові зобов'язання боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
185
A3B047
Довгострокові забезпечення боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
186
A3B048
Цільове фінансування боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
187
A3B049
Страхові резерви боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
188
A3B050
Інвестиційні контракти боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
189
A3B051
Призовий фонд боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
190
A3B052
Резерв на виплату джек-поту боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
191
A3B053
Усього довгострокових зобов'язань і забезпечення боржника банку - суб'єкта великого, середнього та малого підприємництва/усього довгострокових зобов'язань, цільового фінансування та забезпечення боржника банку - суб'єкта малого підприємництва
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
192
A3B054
Короткострокові кредити банків боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
193
A3B055
Векселі, видані боржником банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
194
A3B056
Поточна кредиторська заборгованість за довгостроковими зобов'язаннями боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
195
A3B057
Поточна кредиторська заборгованість за товари, роботи, послуги боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
196
A3B058
Поточна кредиторська заборгованість за розрахунками з бюджетом боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
197
A3B059
Поточна кредиторська заборгованість за розрахунками зі страхування боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
198
A3B060
Поточна кредиторська заборгованість за розрахунками з оплати праці боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
199
A3B061
Поточна кредиторська заборгованість за одержаними авансами боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
200
A3B062
Поточна кредиторська заборгованість за розрахунками з учасниками боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
201
A3B063
Поточна кредиторська заборгованість із внутрішніх розрахунків боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
202
A3B064
Поточна кредиторська заборгованість за страховою діяльністю боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
203
A3B065
Поточні забезпечення боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
204
A3B066
Доходи майбутніх періодів боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
205
A3B067
Відстрочені комісійні доходи від перестраховиків боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
206
A3B068
Інші поточні зобов'язання боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
207
A3B069
Усього поточних зобов'язань і забезпечення
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
208
A3B070
Зобов'язання, пов'язані з необоротними активами, утримуваними для продажу, та групами вибуття боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
209
A3B071
Чиста вартість активів недержавного пенсійного фонду боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
210
A3B072
Баланс за пасивами
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
211
A3B073
Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
212
A3B074
Чисті зароблені страхові премії боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
213
A3B075
Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг) боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
214
A3B076
Чисті понесені збитки за страховими виплатами боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
215
A3B077
Валовий прибуток
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
216
A3B078
Валовий збиток
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
217
A3B079
Дохід (витрати) від зміни в резервах довгострокових зобов'язань боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
218
A3B080
Дохід (витрати) від зміни інших страхових резервів боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
219
A3B081
Інші операційні доходи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
220
A3B082
Адміністративні витрати боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
221
A3B083
Витрати на збут боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
222
A3B084
Інші операційні витрати боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
223
A3B085
Фінансовий результат від операційної діяльності (прибуток)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
224
A3B086
Фінансовий результат від операційної діяльності (збиток)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
225
A3B087
Дохід від участі в капіталі боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
226
A3B088
Інші фінансові доходи боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
227
A3B089
Інші доходи боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
228
A3B090
Разом доходи
T100
F059 (=2), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
229
A3B091
Фінансові витрати боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
230
A3B092
Втрати від участі в капіталі боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
231
A3B093
Інші витрати боржника банку
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
232
A3B094
Разом витрати
T100
F059 (=2), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
233
A3B095
Прибуток (збиток) від впливу інфляції на монетарні статті боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
234
A3B096
Фінансовий результат до оподаткування (прибуток) боржника банку - суб'єкта великого, середнього та малого підприємництва/фінансовий результат до оподаткування боржника банку - суб'єкта малого підприємництва
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
235
A3B097
Фінансовий результат до оподаткування (збиток)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
236
A3B098
Витрати (дохід) з податку на прибуток боржника банку - суб'єкта великого, середнього та малого підприємництва/податок на прибуток боржника банку - суб'єкта малого підприємництва
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
237
A3B099
Прибуток (збиток) від припиненої діяльності після оподаткування боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
238
A3B100
Витрати (доходи), які зменшують (збільшують) фінансовий результат після оподаткування боржника банку
T100
F059 (=2), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
239
A3B101
Чистий фінансовий результат (прибуток) боржника банку - суб'єкта великого, середнього та малого підприємництва/чистий прибуток (збиток) боржника банку - суб'єкта малого підприємництва
T100
F059, F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
240
A3B102
Чистий фінансовий результат (збиток)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
241
A3B103
Амортизація боржника банку
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
242
A3B104
Надходження коштів від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
243
A3B105
Надходження коштів від повернення податків і зборів боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
244
A3B106
Надходження коштів від повернення податків і зборів боржника банку, у тому числі податку на додану вартість (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
245
A3B107
Надходження коштів у результаті цільового фінансування боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
246
A3B108
Інші надходження у результаті операційної діяльності боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
247
A3B109
Витрати боржника банку на оплату товарів, робіт, послуг (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
248
A3B110
Витрати боржника банку на оплату праці (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
249
A3B111
Витрати боржника банку у вигляді відрахувань на соціальні заходи (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
250
A3B112
Витрати боржника банку на зобов'язання з податків і зборів (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
251
A3B113
Інші витрати боржника банку в результаті операційної діяльності (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
252
A3B114
Чистий рух коштів у результаті операційної діяльності боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
253
A3B115
Чистий рух коштів у результаті операційної діяльності боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
254
A3B116
Надходження від реалізації фінансових інвестицій боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
255
A3B117
Надходження від реалізації фінансових інвестицій боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
256
A3B118
Надходження від реалізації необоротних активів боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
257
A3B119
Надходження від реалізації необоротних активів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
258
A3B120
Надходження від отриманих відсотків боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
259
A3B121
Надходження від отриманих відсотків боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
260
A3B122
Надходження від отриманих дивідендів боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
261
A3B123
Надходження від отриманих дивідендів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
262
A3B124
Надходження від деривативів боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
263
A3B125
Надходження від деривативів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
264
A3B126
Інші надходження в результаті інвестиційної діяльності боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
265
A3B127
Інші надходження в результаті інвестиційної діяльності боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
266
A3B128
Витрати боржника банку на придбання фінансових інвестицій (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
267
A3B129
Витрати боржника банку на придбання фінансових інвестицій (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
268
A3B130
Витрати боржника банку на придбання необоротних активів (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
269
A3B131
Витрати боржника банку на придбання необоротних активів (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
270
A3B132
Виплати боржника банку за деривативами (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
271
A3B133
Виплати боржника банку за деривативами (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
272
A3B134
Інші платежі боржника банку в результаті інвестиційної діяльності (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
273
A3B135
Інші платежі боржника банку в результаті інвестиційної діяльності (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
274
A3B136
Чистий рух коштів у результаті інвестиційної діяльності боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
275
A3B137
Чистий рух коштів у результаті інвестиційної діяльності боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
276
A3B138
Надходження від власного капіталу боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
277
A3B139
Надходження від власного капіталу боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
278
A3B140
Надходження від отримання позик боржником банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
279
A3B141
Надходження від отримання позик боржником банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
280
A3B142
Інші надходження боржника банку в результаті фінансової діяльності (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
281
A3B143
Інші надходження боржника банку в результаті фінансової діяльності (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
282
A3B144
Витрати на викуп власних акцій боржником банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
283
A3B145
Витрати на викуп власних акцій боржником банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
284
A3B146
Витрати на погашення позик боржником банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
285
A3B147
Витрати на погашення позик боржником банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
286
A3B148
Витрати на сплату дивідендів боржником банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
287
A3B149
Витрати на сплату дивідендів боржником банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
288
A3B150
Витрати боржника банку на сплату відсотків (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
289
A3B151
Витрати боржника банку на сплату відсотків (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
290
A3B152
Інші платежі боржника банку в результаті фінансової діяльності (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
291
A3B153
Інші платежі боржника банку в результаті фінансової діяльності (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
292
A3B154
Чистий рух коштів у результаті фінансової діяльності боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
293
A3B155
Чистий рух коштів у результаті фінансової діяльності боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
294
A3B156
Залишок коштів боржника банку на початок року (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
295
A3B157
Залишок коштів боржника банку на початок року (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
296
A3B158
Вплив зміни валютних курсів на залишок коштів боржника банку (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
297
A3B159
Вплив зміни валютних курсів на залишок коштів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
298
A3B160
Залишок коштів боржника банку на кінець року (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
299
A3B161
Залишок коштів боржника банку на кінець року (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
300
A3B162
Прибуток (збиток) від звичайної операційної діяльності до оподаткування боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
301
A3B163
Коригування прибутку (збитку) від операційної діяльності до оподаткування на амортизацію необоротних активів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=2), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
302
A3B164
Коригування прибутку (збитку) від операційної діяльності до оподаткування на збільшення (зменшення) забезпечень боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
303
A3B165
Коригування прибутку (збитку) від операційної діяльності до оподаткування на збиток (прибуток) від нереалізованих курсових різниць боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
304
A3B166
Коригування прибутку (збитку) від операційної діяльності до оподаткування на збиток (прибуток) від неопераційної діяльності та інших негрошових операцій боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
305
A3B167
Зменшення (збільшення) оборотних активів боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
306
A3B168
Збільшення (зменшення) поточних зобов'язань боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
307
A3B169
Грошові кошти від операційної діяльності боржника банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
308
A3B170
Сплачений податок на прибуток боржником банку (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (=1), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
309
A3B171
Чистий рух грошових коштів боржника банку за звітний період (за прямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
310
A3B172
Чистий рух грошових коштів боржника банку за звітний період (за непрямим методом)
T100
F059 (=1, 3), F060 (не дорівнює#), F061 (не дорівнює#), K111 (#), K031 (#), F063 (#), F064 (#), S190 (#), F073 (#), F003 (#)
Q001 (не заповнюється), K020, Q026 (не заповнюється)
3BX
311
A3D001
Сума залишку наданого кредиту Національного банку України та сума майна, переданого в заставу (крім майнових прав)
T070_1,
T070_2,
T070_3,
T070_4,
T070_5,
T070_6,
T070_7,
T070_8,
T070_9,
T090
F017_1, F018_1, KU_1, S031
K020_1, Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q002_1, Q002_2, Q002_3, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q003_4, Q005, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q014, Q015_1, Q015_2
3DX
312
A3E001
Сума залишку наданого кредиту Національного банку України та сума майна, переданого в заставу, майнові права, за яким є забезпеченням за кредитом
T070_10,
T071,
T070_11,
T070_12,
T070_13,
T070_14,
T070_18,
T070_19,
T070_20,
T080
F017_2, F018_2, F093, F094, F095, F096, K014, KU_2, R030, S031, S080_1, S080_2
K020_2, K020_3, Q001_4, Q001_5, Q001_6, Q002_4, Q002_5, Q002_6, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q003_5, Q007_1, Q007_2, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q015_3, Q015_4
3EX
313
A3F001
Операції з цінними паперами, здійснені небанківською фінансовою установою
T071
S135, R030_1 (не дорівнює#), S136, R030_2 (не дорівнює#)
Q005
3FX
314
A3G001
Купівля готівкової іноземної валюти небанківськими фінансовими установами у фізичних осіб
T075,
T071,
T080
B040, R030 (не дорівнює980, #)
K020 (значення або не заповнюється), Q001 (значення або не заповнюється)
3GX
315
A3G002
Продаж готівкової іноземної валюти небанківськими фінансовими установами фізичним особам
T075,
T071,
T080
B040, R030 (не дорівнює980, #)
K020 (значення або не заповнюється), Q001 (значення або не заповнюється)
3GX
316
A3H001
Сума залучених грошових коштів небанківськими фінансовими установами
T071
R030 (не дорівнює#), S185
Немає
3HX
317
A3H002
Сума наданих кредитів небанківськими фінансовими установами
T071
R030 (не дорівнює#), S185
Немає
3HX
318
A3K001
Сума купівлі/продажу безготівкової іноземної валюти
T071
D100, F089, F091 (=3, 4), F092, S180, K021, R030 (не дорівнює980, #)
K020, Q001, Q003_1, Q003_2, Q006, Q007_1, Q024
3KX
319
A3M001
Сума надходження/переказу безготівкових коштів в Україну/з України
T071
F027, F02D, F089, F090, F091 (=5,6), K021, K040 (не дорівнює #), R030 (не дорівнює #), B010
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2,Q006, Q007_1, Q033, K020
3MX
320
A3P001
Заборгованість на початок звітного періоду
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (=1, 2), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2 (не заповнюється), Q010_3 (не заповнюється), Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
321
A3P002
Сума одержаного кредиту за звітний період за договором із нерезидентом
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028 (=1), F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (=1), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2 (не заповнюється), Q010_3 (не заповнюється), Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
322
A3P003
Фактичні платежі за заборгованістю за договором із нерезидентом
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (не дорівнює#), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2 (не заповнюється), Q010_3 (не заповнюється), Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
323
A3P004
Реорганізовано зобов'язань
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (=1, 2), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2 (не заповнюється), Q010_3 (не заповнюється), Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
324
A3P005
Заборгованість на звітну дату
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (=1, 2), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2 (не заповнюється), Q010_3 (не заповнюється), Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
325
A3P006
Платежі майбутніх періодів
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (=1, 2), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2, Q010_3, Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
326
A3P007
Відсоткова ставка
T071
K040 (не дорівнює#), R030_1 (не дорівнює#), R030_2 (не дорівнює#), F009, F010, F011, F012, F014, F028, F036, F045 (не дорівнює#), F047 (не дорівнює#), F048 (не дорівнює#), F050 (не дорівнює#), F052 (не дорівнює#), F054 (не дорівнює#), F055 (не дорівнює#), F070 (не дорівнює#), S050 (#), S184 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q001_3, Q001_4, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q007_6, Q007_7, Q007_8, Q007_9, Q009, Q010_1, Q010_2, Q010_3, Q011_1, Q011_2, Q012_1, Q012_2, Q013, Q021, K020
3PX
327
A3V001
Імовірність дефолту боржника банку
T100
F059, K111, K031, F063, F064, S190, F073, F003
Q001, K020, Q026 (значення або не заповнюється)
3VX
328
A42001
Дані за контрагентами, пов'язаними з банком особами, установами для розрахунку економічних нормативів
T070
F099
Q003_4
42X
329
A42002
Дані для розрахунку економічних нормативів
T070
F099
Q003_4 (0000)
42X
330
A48001
Участь у статутному капіталі
T070,
T080,
T090_1,
T090_2,
T090_3
K040, K110 (не дорівнює#)
Q003, Q001, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#,не дорівнюєB,не дорівнюєC,не дорівнюєD), Q002, Q008, Q029 (значення або не заповнюється)
48X
331
A4B001
Статутний капітал банківської групи/підгрупи
T070
F058
Q003_2
4BX
332
A4B002
Регулятивний капітал банківської групи/підгрупи
T070
F058
Q003_2
4BX
333
A4B003
Вирахування суми вкладень у капітал інших учасників банківської групи/підгрупи
T070
F058
Q003_2
4BX
334
A4B004
Регулятивний капітал банківської групи/підгрупи без урахування страхових компаній
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
335
A4B005
Необхідний розмір регулятивного капіталу банківської групи/підгрупи
T070
F058
Q003_2
4BX
336
A4B006
Сукупні активи банківської групи/підгрупи з кінцевим строком погашення до 31 дня
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
337
A4B007
Сукупні зобов'язання банківської групи/підгрупи з кінцевим строком погашення до 31 дня
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
338
A4B008
Сукупні активи банківської групи/підгрупи з кінцевим строком погашення до одного року
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
339
A4B009
Сукупні зобов'язання банківської групи з кінцевим строком погашення до одного року
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
340
A4B010
Максимальна сукупна сума всіх вимог та позабалансових зобов'язань банківської групи/підгрупи щодо одного контрагента (групи пов'язаних контрагентів)
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
341
A4B011
Сума кредиту, що не включається до розрахунку нормативу максимального розміру кредитного ризику на одного контрагента (Н7к) за банківською групою/підгрупою
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
342
A4B012
Сума всіх великих кредитних ризиків щодо всіх контрагентів (груп пов'язаних контрагентів) банківської групи/підгрупи
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
343
A4B013
Максимальна сукупна сума всіх вимог та позабалансових зобов'язань банківської групи/підгрупи щодо однієї пов'язаної особи
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
344
A4B014
Сума всіх вимог та позабалансових зобов'язань банківської групи/підгрупи щодо всіх пов'язаних осіб
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
345
A4B015
Сума всіх вимог та позабалансових зобов'язань банківської групи/підгрупи щодо всіх пов'язаних осіб, які не є фінансовими установами
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
346
A4B016
Максимальна сума коштів банківської групи/підгрупи, які інвестуються для участі в статутному капіталі юридичної особи, що не є фінансовою установою
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
347
A4B017
Сума коштів банківської групи/підгрупи, що інвестуються для участі в статутному капіталі юридичних осіб, що не є фінансовими установами
T070
F058 (не дорівнює3)
Q003_2
4BX
348
A4C001
Дані про пов'язаних із банком осіб та про участь в їх капіталі інших осіб
T090_1,
T090_2,
T090_3
F068, F069, K040 (значення або "#"), K060
K020_1, K020_2, супутній параметр K021_1, супутній параметр K021_2, Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3 (значення або не заповнюється), Q025 (значення та ";"), Q028, Q029_1(значення або не заповнюється), Q029_2 (значення або не заповнюється)
4CX
349
A4D001
Операції з приймання готівки, здійснені за допомогою платіжних пристроїв/пунктів приймання готівки, для подальшого її переказу
T070,
T080_1,
T080_2
KU (не дорівнює#), F002, F004
Q001 (значення або не заповнюється), K020 (значення або не заповнюється)
4DX
350
A4E001
Дані операторів послуг платіжної інфраструктури про оброблені інформаційні повідомлення
T071,
T080
D060 (не дорівнює#), R030
K020, супутній параметр K021 (1, 3)
4EX
351
A4P001
Заборгованість на початок звітного періоду
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (= 1, 2), S184, F028, F045, F046, F047, F048 (= 0,2,3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057 (=100, 211, 212, 220, 241, 242, 250, 261, 311, 312, 320, 341, 342, 350, 361), F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
352
A4P002
Сума одержаного кредиту за звітний період за договором із нерезидентом
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (=1), S184, F028 (=1), F045, F046, F047, F048 (= 0, 2, 3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057 (=100, 211, 212, 220, 241, 242, 250, 261, 311, 312, 320, 341, 342, 350, 361), F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
353
A4P003
Планові платежі за звітний період за договором із нерезидентом
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (= 1, 2), S184, F028, F045, F046, F047, F048 (= 0, 2, 3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057 (=100, 211, 212, 220, 241, 242, 250, 261, 311, 312, 320, 341, 342, 350, 361), F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
354
A4P004
Фактичні платежі за звітний період за договором із нерезидентом
T071
B040, R020, R030_1, R030_2, K040, S050 (не дорівнює #), S184, F028, F045, F046, F047, F048 (= 0, 2, 3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057 (=100, 211, 212, 220, 241, 242, 250, 261, 311, 312, 320, 341, 342, 350, 361), F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
355
A4P005
Реорганізовано зобов'язань у рахунок погашення заборгованості
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (= 1, 2), S184, F028, F045, F046, F047, F048 (= 0, 2, 3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057 (=100, 211, 212, 220, 241, 242, 250, 261, 311, 312, 320, 341, 342, 350, 361), F070 (не дорівнює#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
356
A4P006
Заборгованість на звітну дату
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (= 1, 2), S184, F028, F045, F046, F047, F048 (= 0, 2, 3), F049, F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057, F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1 (= 0), Q010_2 (= 0000), Q012, Q013, Q021, Q022, K020
4PX
357
A4P007
Платежі майбутніх періодів
T071
B040, R020, R030_1 (не дорівнює #), R030_2, K040, S050 (=1, 2), S184, F028, F045, F046 (#), F047, F048 (#), F049 (#), F050, F052, F053, F054, F055, F056, F057, F070 (#)
Q001_1, Q001_2, Q003_1, Q003_2, Q003_3, Q006, Q007_1, Q007_2, Q007_3, Q010_1, Q010_2, Q012 (не заповнюється), Q013 (не заповнюється), Q021, Q022, K020
4PX
358
A6B001
Сума за кредитними операціями
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083, S031, F082 (не дорівнює3), F083 (=11, 12, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 30, 40)
Немає
6BX
359
A6B002
Сума коштів, розміщених на коррахунках в інших банках, без оцінки ризику
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=M), S083 (=0, 1), S031, F082 (=3), F083 (=11, 12, 40)
Немає
6BX
360
A6B003
Сума коштів, розміщених на коррахунках в інших банках
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=M, N, O, P, Q), S083 (=1), S031, F082 (=3), F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
361
A6B004
Сума за операціями на міжбанківському ринку
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=M, N, O, P, Q), S083 (=1), S031, F082 (=3), F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
362
A6B005
Сума за операціями банку з цінними паперами, без оцінки ризику
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=A, M), S083 (=0, 1), S031, F082, F083 (=11, 12, 40)
Немає
6BX
363
A6B006
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через прибутки/збитки: акції та інші фінансові інвестиції (інвестиційні сертифікати)
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
364
A6B007
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через прибутки/збитки: акції та інші фінансові інвестиції (крім інвестиційних сертифікатів)
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
365
A6B008
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через прибутки/збитки: боргові цінні папери
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
366
A6B009
Сума за цінними паперами, які обліковуються за амортизованою собівартістю
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
367
A6B010
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через інший сукупний дохід: акції та інші цінні папери з нефіксованим прибутком (інвестиційні сертифікати)
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
368
A6B011
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через інший сукупний дохід: акції та інші цінні папери з нефіксованим прибутком (крім інвестиційних сертифікатів)
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
369
A6B012
Сума за цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, які обліковуються за справедливою вартістю через інший сукупний дохід: боргові цінні папери
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
370
A6B013
Сума за дебіторською заборгованістю, без оцінки ризику
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=A, M), S083 (=0, 1), S031, F082, F083 (=11, 40)
Немає
6BX
371
A6B014
Сума за фінансовою дебіторською заборгованістю, строк погашення якої перевищує три місяці
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 12, 21, 30, 40)
Немає
6BX
372
A6B015
Сума за фінансовою дебіторською заборгованістю, строк погашення якої не перевищує три місяці
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=K, L), S083 (=1, 2), S031, F082, F083 (=11, 12, 21, 30, 40)
Немає
6BX
373
A6B016
Сума за дебіторською заборгованістю за господарською діяльністю
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=K, L), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 21, 30, 40)
Немає
6BX
374
A6B017
Сума за похідними фінансовими активами
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 20, 21, 30)
Немає
6BX
375
A6B018
Сума фінансових зобов'язань, без оцінки ризику
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (=A, M), S083 (=0, 1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
376
A6B019
Сума фінансових зобов'язань щодо наданих гарантій
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
377
A6B020
Сума фінансових зобов'язань з кредитування з терміном дії більше трьох років
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
378
A6B021
Сума фінансових зобов'язань з кредитування з терміном дії від одного до трьох років
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
379
A6B022
Сума фінансових зобов'язань з кредитування з терміном дії до одного року
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
380
A6B023
Сума фінансових зобов'язань за операціями з іноземною валютою та банківськими металами, а також іншими активами до отримання
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
381
A6B024
Сума за іншими видами фінансових зобов'язань
T070
R030 (не дорівнює#), K030, S080 (не дорівнюєK, L, #), S083 (=1), S031, F082, F083 (=11, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 30, 40)
Немає
6BX
382
A6C001
Сума/відсоток участі юридичної особи - власника істотної участі в банку в статутному капіталі суб'єкта господарської діяльності
T071_1,
T071_2,
T090_1,
T090_2,
T090_3
R030 (не дорівнює#), K110 (не дорівнює#)
Q001_1, Q002_1, Q001_2, Q002_2, K020, супутній параметр K021, Q003
6CX
383
A6E001
Загальний обсяг високоякісних ліквідних активів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
384
A6E002
Сукупні очікувані відпливи грошових коштів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
385
A6E003
Сукупні очікувані надходження грошових коштів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
386
A6E004
Чистий очікуваний відплив грошових коштів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
387
A6E005
Коефіцієнт покриття ліквідністю (LCR)
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
388
A6E006
Загальний обсяг високоякісних ліквідних активів (за всіма валютами)
T100
R030 (=#)
Немає
6EX
389
A6E007
Сукупні очікувані відпливи грошових коштів (за всіма валютами)
T100
R030 (=#)
Немає
6EX
390
A6E008
Сукупні очікувані надходження грошових коштів (за всіма валютами)
T100
R030 (=#)
Немає
6EX
391
A6E009
Чистий очікуваний відплив грошових коштів (за всіма валютами)
T100
R030 (=#)
Немає
6EX
392
A6E010
Коефіцієнт покриття ліквідністю (LCR) (за всіма валютами)
T100
R030 (=#)
Немає
6EX
393
A6E011
Сума за облігаціями внутрішньої державної позики зі строком погашення більше 30 днів
T100
R030 (=980)
Немає
6EX
394
A6E012
Сума за облігаціями внутрішньої державної позики зі строком погашення до 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
395
A6E013
Сума за облігаціями зовнішньої державної позики зі строком погашення до 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
396
A6E014
Сума за облігаціями зовнішньої державної позики зі строком погашення більше 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
397
A6E015
Сума за борговими цінними паперами міжнародних фінансових організацій/державних органів країн G-7 із рейтингами провідних світових рейтингових агентств не нижче "АА-"/"Аа3"
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
398
A6E016
Кошти на кореспондентських рахунках у банках із рейтингом не нижче інвестиційного класу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
399
A6E017
Сума незнижувального залишку на рахунках ностро в банках із рейтингом не нижче інвестиційного класу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
400
A6E018
Сума строкових вкладів фізичних осіб, які згідно з умовами договорів не можуть бути повернені протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
401
A6E019
Сума строкових вкладів фізичних осіб, на які було накладено обмеження на розпорядження
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
402
A6E020
Сума строкових вкладів фізичних осіб, за якими отримано повідомлення про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
403
A6E021
Сума інших строкових вкладів фізичних осіб незалежно від строку повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
404
A6E022
Сума строкових вкладів суб'єктів господарювання, які згідно з умовами договорів не можуть бути повернені протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
405
A6E023
Сума строкових вкладів суб'єктів господарювання, на які було накладено обмеження на розпорядження
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
406
A6E024
Сума строкових вкладів суб'єктів господарювання, за якими отримано повідомлення про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
407
A6E025
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими вкладами суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
408
A6E026
Сума за рахунками лоро, які не включені до розрахунку високоякісних ліквідних активів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
409
A6E027
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими депозитами інших банків і за строковими кредитами, отриманими від інших банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
410
A6E028
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими коштами бюджетних установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
411
A6E029
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими коштами небанківських фінансових установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
412
A6E030
Вклади небанківських фінансових установ, за якими було отримано повідомлення про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
413
A6E031
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими коштами Національного банку України
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
414
A6E032
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за кредитами від міжнародних банків розвитку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
415
A6E033
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за кредитами від інших організацій
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
416
A6E034
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за строковими ощадними (депозитними) сертифікатами зі строком до 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
417
A6E035
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за іншими цінними паперами власного боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
418
A6E036
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за субординованим боргом
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
419
A6E037
Сума за безвідкличними зобов'язаннями з кредитування, наданими фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
420
A6E038
Сума за безвідкличними зобов'язаннями з кредитування, наданими суб'єктам господарювання, органам державної влади, органам місцевого самоврядування та міжнародним фінансовим організаціям
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
421
A6E039
Сума за безвідкличними зобов'язаннями з кредитування, наданими іншим фінансовим установам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
422
A6E040
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за операціями, пов'язаними з торговим фінансуванням (акредитиви, гарантії)
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
423
A6E041
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за іншими балансовими та позабалансовими зобов'язаннями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
424
A6E042
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за операціями з деривативами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
425
A6E043
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за кредиторською заборгованістю з придбання та продажу іноземної валюти за рахунок банку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
426
A6E044
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за кредиторською заборгованістю
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
427
A6E045
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за кредитами, отриманими від Національного банку України
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
428
A6E046
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
429
A6E047
Сума очікуваних контрактних відпливів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
430
A6E048
Сума простроченої заборгованості за відпливами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
431
A6E049
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами фізичних осіб на поточні потреби
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
432
A6E050
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за іпотечними кредитами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
433
A6E051
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за фінансовим лізингом (оренда) фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
434
A6E052
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами фізичних осіб, наданими за врахованими векселями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
435
A6E053
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
436
A6E054
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами суб'єктам господарювання в поточну діяльність
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
437
A6E055
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за іпотечними кредитами суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
438
A6E056
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за фінансовим лізингом (оренда) суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
439
A6E057
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за факторинговими операціями із суб'єктами господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
440
A6E058
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами суб'єктам господарювання, наданими за врахованими векселями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
441
A6E059
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
442
A6E060
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами органам державної влади та місцевого самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
443
A6E061
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за іпотечними кредитами органам державної влади та місцевого самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
444
A6E062
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами органам державної влади та місцевого самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
445
A6E063
Сума за депозитами в Національному банку України, які не включені до високоякісних ліквідних активів, та нараховані доходи за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
446
A6E064
Сума за рахунками ностро, не включена до високоякісних ліквідних активів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
447
A6E065
Сума незнижувального залишку на рахунках ностро, не включена до високоякісних ліквідних активів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
448
A6E066
Кошти банків у розрахунках
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
449
A6E067
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за вкладами (депозитами) в інших банках
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
450
A6E068
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами та фінансовим лізингом, наданим іншим банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
451
A6E069
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за кредитами та депозитами, наданими (розміщеними) на умовах субординованого боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
452
A6E070
Сума невикористаної частини безвідкличних кредитних ліній для підтримання ліквідності, відкритих материнським банком
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
453
A6E071
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за нарахованими доходами за коштами в інших банках
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
454
A6E072
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за борговими цінними паперами, які не включені до високоякісних ліквідних активів, та нарахованими доходами за борговими цінними паперами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
455
A6E073
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за операціями зворотного репо без переходу права власності/розпорядження та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
456
A6E074
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за операціями зворотного репо з переходом права власності/розпорядження, забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами, та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
457
A6E075
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за операціями зворотного репо з переходом права власності/розпорядження, забезпеченими високоякісними ліквідними активами, та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
458
A6E076
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за операціями з деривативами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
459
A6E077
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за дебіторською заборгованістю з придбання та продажу іноземної валюти за рахунок банку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
460
A6E078
Сума очікуваних контрактних надходжень протягом 30 днів за дебіторською заборгованістю за операціями з банками та клієнтами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
461
A6E079
Вклади бюджетних установ, за якими було отримано повідомлення про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
462
A6E080
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами фізичних осіб на поточні потреби
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
463
A6E081
Фактична сума роловера за повністю працюючими кредитами фізичних осіб на поточні потреби, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
464
A6E082
Фактична сума лонгацій за повністю працюючими кредитами фізичних осіб на поточні потреби, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
465
A6E083
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами фізичних осіб на поточні потреби
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
466
A6E084
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за іпотечними кредитами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
467
A6E085
Фактична сума роловера за повністю працюючими іпотечними кредитами фізичних осіб, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
468
A6E086
Фактична сума лонгацій за повністю працюючими іпотечними кредитами фізичних осіб, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
469
A6E087
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за іпотечними кредитами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
470
A6E088
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за фінансовим лізингом (орендою) фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
471
A6E089
Фактична сума роловера за повністю працюючим фінансовим лізингом (орендою) фізичних осіб, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
472
A6E090
Фактична сума лонгацій за повністю працюючим фінансовим лізингом (орендою) фізичних осіб, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
473
A6E091
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за фінансовим лізингом (орендою) фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
474
A6E092
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами фізичних осіб, наданими за врахованими векселями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
475
A6E093
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
476
A6E094
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами суб'єктам господарювання в поточну діяльність
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
477
A6E095
Фактична сума роловера за повністю працюючими кредитами суб'єктам господарювання в поточну діяльність, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
478
A6E096
Фактична сума лонгацій за повністю працюючими кредитами суб'єктам господарювання в поточну діяльність, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
479
A6E097
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами суб'єктам господарювання в поточну діяльність
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
480
A6E098
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за іпотечними кредитами суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
481
A6E099
Фактична сума роловера за повністю працюючими іпотечними кредитами суб'єктам господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
482
A6E100
Фактична сума лонгацій за повністю працюючими іпотечними кредитами суб'єктам господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
483
A6E101
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за іпотечними кредитами суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
484
A6E102
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за фінансовим лізингом (орендою) суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
485
A6E103
Фактична сума роловера за повністю працюючим фінансовим лізингом (орендою) суб'єктам господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
486
A6E104
Фактична сума лонгацій за повністю працюючим фінансовим лізингом (орендою) суб'єктам господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
487
A6E105
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за фінансовим лізингом (орендою) суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
488
A6E106
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами суб'єктам господарювання, наданими за врахованими векселями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
489
A6E107
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
490
A6E108
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за факторинговими операціями із суб'єктами господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
491
A6E109
Фактична сума роловера грошових надходжень за факторинговими операціями із суб'єктами господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
492
A6E110
Фактична сума лонгацій грошових надходжень за факторинговими операціями із суб'єктами господарювання, що очікувалися протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
493
A6E111
Сума фактичних понадконтрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за факторинговими операціями із суб'єктами господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
494
A6E112
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за нарахованими доходами за кредитами органів державної влади та самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
495
A6E113
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами органів державної влади та органів місцевого самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
496
A6E114
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за іпотечними кредитами органів державної влади та органів місцевого самоврядування
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
497
A6E115
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами та фінансовим лізингом, наданим іншим банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
498
A6E116
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за кредитами та депозитами, наданими (розміщеними) на умовах субординованого боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
499
A6E117
Сума фактичних контрактних надходжень грошових коштів протягом 30 днів за нарахованими доходами з інших банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
500
A6E118
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за борговими цінними паперами, які не включені до високоякісних ліквідних активів, та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
501
A6E119
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за операціями з деривативами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
502
A6E120
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за дебіторською заборгованістю з придбання та продажу іноземної валюти за рахунок банку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
503
A6E121
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за дебіторською заборгованістю за операціями з банками та клієнтами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
504
A6E122
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за операціями зворотного репо без переходу права власності/розпорядження та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
505
A6E123
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за операціями зворотного репо з переходом права власності/розпорядження, забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами, та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
506
A6E124
Сума фактичних контрактних надходжень, що очікувалися протягом 30 днів, за операціями зворотного репо з переходом права власності/розпорядження, забезпеченими високоякісними ліквідними активами, та нарахованими доходами за ними
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
507
A6E125
Сума фактичних відпливів за кредитами овердрафт фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
508
A6E126
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
509
A6E127
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
510
A6E128
Сума фактичних відпливів за кредитами овердрафт суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
511
A6E129
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
512
A6E130
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
513
A6E131
Сума фактичних відпливів за кредитами овердрафт банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
514
A6E132
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
515
A6E133
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитами овердрафт банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
516
A6E134
Сума фактичних відпливів за кредитними лініями фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
517
A6E135
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитними лініями фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
518
A6E136
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитними лініями фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
519
A6E137
Сума фактичних відпливів за кредитними лініями суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
520
A6E138
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитними лініями суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
521
A6E139
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитними лініями суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
522
A6E140
Сума фактичних відпливів за кредитними лініями банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
523
A6E141
Сума відкличних зобов'язань банку за кредитними лініями банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
524
A6E142
Сума безвідкличних зобов'язань банку за кредитними лініями банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
525
A6E143
Сума фактичних відпливів за рахунками-ескроу фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
526
A6E144
Сума залишку за рахунками-ескроу фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
527
A6E145
Сума фактичних відпливів за рахунками-ескроу суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
528
A6E146
Сума залишку за рахунками-ескроу суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
529
A6E149
Сума фактичних надходжень за кредитами овердрафт фізичним особам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
530
A6E150
Сума фактичних надходжень за кредитами овердрафт суб'єктам господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
531
A6E151
Сума фактичних надходжень за кредитами овердрафт банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
532
A6E152
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими вкладами фізичних осіб, які були повернуті згідно з отриманим повідомленням про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
533
A6E153
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими вкладами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
534
A6E154
Сума пролонгованих та повторно укладених договорів/контрактів за строковими вкладами фізичних осіб, які згідно з умовами договорів мали бути повернені протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
535
A6E155
Сума за новими договорами/контрактами за строковими вкладами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
536
A6E156
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими вкладами суб'єктів господарювання, які були повернуті згідно з отриманим повідомленням про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
537
A6E157
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими вкладами суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
538
A6E158
Сума пролонгованих та повторно укладених договорів/контрактів за строковими вкладами суб'єктів господарювання, які згідно з умовами договорів мали бути повернені протягом 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
539
A6E159
Сума за новими договорами/контрактами за строковими вкладами суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
540
A6E160
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими депозитами інших банків та за строковими кредитами, отриманими від інших банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
541
A6E161
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за вкладами бюджетних установ, які були повернуті згідно з отриманим повідомленням про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
542
A6E162
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими коштами бюджетних установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
543
A6E163
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими коштами небанківських фінансових установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
544
A6E164
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за вкладами небанківських фінансових установ, які були повернені відповідно до отриманого повідомлення про їх повернення
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
545
A6E165
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за кредитами від міжнародних банків розвитку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
546
A6E166
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за кредитами від інших організацій
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
547
A6E167
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за строковими ощадними (депозитними) сертифікатами зі строком до 30 днів
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
548
A6E168
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за іншими цінними паперами власного боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
549
A6E169
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за субординованим боргом
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
550
A6E170
Сума фактичних грошових відпливів за безвідкличними зобов'язаннями з кредитування, наданими іншим фінансовим установам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
551
A6E171
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за операціями, пов'язаними з торговим фінансуванням (акредитиви, гарантії)
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
552
A6E172
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за іншими балансовими та позабалансовими зобов'язаннями
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
553
A6E173
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за операціями з деривативами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
554
A6E174
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за кредиторською заборгованістю з придбання та продажу іноземної валюти за рахунок банку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
555
A6E175
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за кредиторською заборгованістю
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
556
A6E176
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
557
A6E177
Сума пролонгованих та повторно укладених договорів/контрактів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
558
A6E178
Сума за новими договорами/контрактами протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
559
A6E179
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
560
A6E180
Сума пролонгованих договорів/контрактів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
561
A6E181
Сума нових договорів/контрактів протягом 30 днів за коштами, отриманими за операціями репо та забезпеченими активами, які не є високоякісними ліквідними активами
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
562
A6E182
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за вкладами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
563
A6E183
Сума фактичних грошових відпливів протягом 30 днів за грошовим покриттям інших банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
564
A6E184
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за коштами банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
565
A6E185
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за рахунками бюджетних установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
566
A6E186
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за коштами небанківських фінансових установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
567
A6E187
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за кредитами від міжнародних банків розвитку та інших фінансових організацій
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
568
A6E188
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за цінними паперами власного боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
569
A6E189
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за субординованим боргом
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
570
A6E190
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за вкладами суб'єктів господарювання
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
571
A6E191
Сума фактичних грошових відпливів за нарахованими витратами протягом 30 днів за кредитами Національного банку України та коштами, отриманими за операціями репо
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
572
A6F001
Інформація про контрагента/пов'язану з банком особу
Немає
F084, K040 (не дорівнює#), K110 (не дорівнює#) , KU_1, K074, K140 (не дорівнює#)
Q003_1 (значення або не заповнюється), K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, E), Q029 (значення або не заповнюється), Q001, Q020 (значення та ";")
6FX
573
A6G001
Інформація за договором за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070_1
B040
Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, E), Q003_3, Q007
6GX
574
A6H001
Інформація за валютами та траншами за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070_2,
T100_1,
T100_2,
T100_3,
T090
R030 (не дорівнює#), S210, S080_1, S080_2, S083, F074, F077, F078, F102
Q017 (значення або не заповнюється), Q027 (значення або не заповнюється), Q034 (значення або не заповнюється), Q035 (значення або не заповнюється), Q003_2, Q003_4, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е), Q007_1, Q007_2 (значення або не заповнюється)
6HX
575
A6I001
Основна сума боргу за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
576
A6I002
Основна сума боргу, строк погашення якої згідно з договором минув, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
577
A6I003
Основна сума боргу, строк погашення якої згідно з договором минув понад 90 днів, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
578
A6I004
Сума нарахованих доходів за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
579
A6I005
Сума нарахованих доходів, які неотримані до 30 днів із дня нарахування та строк погашення яких згідно з договором не минув, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
580
A6I006
Сума нарахованих доходів, строк погашення яких згідно з договором минув
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
581
A6I007
Сума нарахованих доходів, строк погашення яких згідно з договором минув понад 90 днів, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
582
A6I008
Сума неамортизованої премії/дисконту за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
583
A6I009
Сума переоцінки (дооцінка/уцінка) за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
584
A6I010
Сума визнаного зменшення корисності активу (резерви) за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
585
A6I011
Сума наданих банком фінансових зобов'язань за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
586
A6I012
Сума наданих банком фінансових зобов'язань, які є ризиковими та безвідкличними, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
587
A6I013
Сума списаної заборгованості за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#), F081 (не дорівнює#), S031 (#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
588
A6I014
Сума справедливої вартості забезпечення, що є прийнятним, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (#), R020 (#), F081 (#), S031 (не дорівнює#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
589
A6I015
Сума справедливої вартості забезпечення, що включається до розрахунку кредитного ризику, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (#), R020 (#), F081 (#), S031 (не дорівнює#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
590
A6I016
Сума справедливої вартості забезпечення, яке зменшує обсяг кредитного ризику під час розрахунку нормативів кредитного ризику, за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
T070
R030 (#), R020 (#), F081 (#), S031 (не дорівнює#)
Q003_4, Q003_2, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#, D, Е)
6IX
591
A73001
Сума увезеної банком в Україну готівкової іноземної валюти/маса увезених банком банківських металів
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
592
A73002
Сума купленої готівкової іноземної валюти/маса куплених банківських металів із фізичною поставкою за готівкову національну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
593
A73003
Сума купленої готівкової іноземної валюти/маса куплених банківських металів із фізичною поставкою за безготівкову національну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
594
A73004
Сума отриманої готівкової іноземної валюти/маса отриманих із фізичною поставкою банківських металів у результаті обміну безготівкової іноземної валюти/безготівкових банківських металів
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
595
A73005
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти/маса прийнятих банківських металів для зарахування на коррахунки інших банків
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
596
A73006
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти/маса прийнятих банківських металів на поточні, депозитні рахунки юридичних осіб і представництв-нерезидентів
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
597
A73007
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти/маса прийнятих банківських металів від фізичних осіб для зарахування на їх рахунки
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
598
A73008
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб для переказу за межі України
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
599
A73009
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб за продані чеки
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
600
A73010
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб за продані депозитні сертифікати
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
601
A73011
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб для погашення кредитів та відсотків за ними
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
602
A73012
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб за продані їм казначейські зобов'язання
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
603
A73013
Сума купленої готівкової іноземної валюти/маса куплених банківських металів у фізичних осіб у касі банку
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
604
A73014
Сума купленої готівкової іноземної валюти/маса куплених банківських металів у фізичних осіб у пункті обміну валют
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
605
A73015
Сума купленої готівкової іноземної валюти/маса куплених банківських металів у фізичних осіб у пункті обміну валют за агентськими угодами
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
606
A73016
Сума готівкової іноземної валюти/маса фізичних обсягів банківських металів за іншими надходженнями
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
607
A73017
Сума вивезеної готівкової іноземної валюти/маса вивезених банківських металів за межі України
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
608
A73018
Сума проданої готівкової іноземної валюти/маса проданих банківських металів із фізичною поставкою за готівкову національну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
609
A73019
Сума проданої готівкової іноземної валюти/маса проданих банківських металів із фізичною поставкою за безготівкову національну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
610
A73020
Сума виданої готівкової іноземної валюти/маса виданих банківських металів у результаті обміну на безготівкову іноземну валюту/безготівкові банківські метали
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
611
A73021
Сума виданої готівкової іноземної валюти/маса виданих банківських металів із коррахунків інших банків (фінансових установ)
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
612
A73022
Сума виданої готівкової іноземної валюти/маса виданих банківських металів із поточних, депозитних рахунків юридичних осіб і представництв-нерезидентів
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
613
A73023
Сума виданої готівкової іноземної валюти/маса виданих банківських металів фізичним особам із їх рахунків та виплата доходу за ними
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
614
A73024
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам за переказами
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
615
A73025
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам за чеками
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
616
A73026
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам за депозитними сертифікатами та виплата доходу за ними
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
617
A73027
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам як кредит
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
618
A73028
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам під час погашення або викупу казначейських зобов'язань та виплати доходу за ними
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
619
A73029
Сума проданої готівкової іноземної валюти/маса проданих банківських металів фізичним особам через касу банку
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
620
A73030
Сума проданої готівкової іноземної валюти/маса проданих банківських металів фізичним особам через пункт обміну валют
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
621
A73031
Сума проданої готівкової іноземної валюти/маса проданих банківських металів фізичним особам через пункт обміну валют за агентськими угодами
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
622
A73032
Сума виданої готівкової іноземної валюти/маса виданих банківських металів із фізичною поставкою на інші цілі
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
623
A73033
Кількість пунктів обміну валют, що належать банку (фінансовій установі)
T100
R030 (=#)
Немає
73X
624
A73034
Кількість пунктів обміну валют, що діють на підставі агентських угод
T100
R030 (=#)
Немає
73X
625
A73035
Кількість працюючих пунктів обміну валют, що належать банку (фінансовій установі)
T100
R030 (=#)
Немає
73X
626
A73036
Кількість працюючих пунктів обміну валют, що діють на підставі агентських угод
T100
R030 (=#)
Немає
73X
627
A73037
Сума прийнятої готівкової іноземної валюти від фізичних осіб для конвертації однієї іноземної валюти в іншу іноземну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
628
A73038
Сума виданої готівкової іноземної валюти фізичним особам за операцією з конвертації однієї іноземної валюти в іншу іноземну валюту
T100
R030 (не дорівнює980, #)
Немає
73X
629
A79001
Дані про залучений субординований борг для включення до капіталу банку
T070_1,
T070_2,
T070_3,
T070_4,
T090_1,
T090_2
K030, R030 (не дорівнює#)
Q001, K020, супутній параметр K021 не дорівнює A, D, #), Q007_1, Q007_2, Q007_3 (значення або не заповнюється), Q003_1 (значення або не заповнюється), Q003_2, Q007_4, Q003_3
79X
630
A81F20
Сума за готівковими коштами і депозитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
631
A81F30
Сума за борговими цінними паперами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
632
A81F40
Сума за кредитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
633
A81F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
634
A81F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
635
A81F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
636
A81N10
Сума за нефінансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
637
A81N60
Сума за рахунками доходів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
638
A81N70
Сума за рахунками витрат
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
639
A81N90
Сума за позабалансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
81X
640
A88001
Дані ліквідаційної комісії банку
T070_1,
T070_2,
T070_3,
T070_4,
T070_5,
T070_6,
T070_7,
T070_8,
T080_1,
T080_2,
T080_3,
T080_4
F029
Немає
88X
641
A95001
Розмір статутного фонду афілійованої особи/відсоток участі в статутному фонді
T070,
T090_1,
T090_2,
T090_3,
T090_4
K030 (не дорівнює#), F051
Q001, Q002, K020 (значення або не заповнюється), Q007, Q003
95X
642
A97001
Сума та кількість операцій з використанням електронних платіжних засобів
T070,
T080
Z230 (не дорівнює00, не дорівнює#), Z241, Z350 (не дорівнює#), Z270 (не дорівнює#), K014, Z205, Z275, Z330, Z210, R034_1, K041, R034_2
Немає
97X
643
A9A001
Середньооблікова кількість штатних працівників
T100
Немає
Немає
9AX
644
A9A002
Середньооблікова кількість штатних працівників жіночої статі
T100
Немає
Немає
9AX
645
A9A003
Облікова кількість штатних працівників
T100
Немає
Немає
9AX
646
A9A004
Облікова кількість штатних працівників жіночої статі
T100
Немає
Немає
9AX
647
A9A005
Сума фонду основної заробітної плати штатних працівників
T100
Немає
Немає
9AX
648
A9A006
Сума фонду додаткової заробітної плати штатних працівників
T100
Немає
Немає
9AX
649
A9A007
Сума фонду заохочувальних та компенсаційних виплат штатних працівників
T100
Немає
Немає
9AX
650
A9A008
Середньооблікова кількість працівників, які не перебувають в обліковому складі (зовнішні сумісники)
T100
Немає
Немає
9AX
651
A9A009
Сума фонду оплати праці працівників, які не перебувають в обліковому складі (зовнішні сумісники)
T100
Немає
Немає
9AX
652
A9A010
Середньооблікова кількість працівників, які не перебувають в обліковому складі (працюють за цивільно-правовими договорами)
T100
Немає
Немає
9AX
653
A9A011
Сума фонду оплати праці працівників, які не перебувають в обліковому складі (працюють за цивільно-правовими договорами)
T100
Немає
Немає
9AX
654
A9A012
Середня кількість усіх працівників у еквіваленті повної зайнятості
T100
Немає
Немає
9AX
655
AA0001
Кількість клієнтів банку, яким видано електронний платіжний засіб
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (не дорівнює#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
656
AA0002
Кількість клієнтів банку, які здійснювали операції з використанням електронного платіжного засобу
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (не дорівнює#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
657
AA0003
Кількість емітованих (розповсюджених) електронних платіжних засобів, термін дії яких не закінчився
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
658
AA0004
Кількість емітованих (розповсюджених) електронних платіжних засобів, за якими були здійснені видаткові операції
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (не дорівнює#), F006 (не дорівнює9, не дорівнює#), Z275 (не дорівнює#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
659
AA0005
Кількість емітованих (розповсюджених) електронних платіжних засобів із функцією електронних грошей, за якими були здійснені видаткові операції
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (=2), F006 (не дорівнює9, не дорівнює#), Z275 (=1), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
660
AA0006
Кількість емітованих (розповсюджених) електронних платіжних засобів, за якими були здійснені видаткові безготівкові операції
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (не дорівнює#), F006 (не дорівнює9, не дорівнює#), Z275 (не дорівнює#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
661
AA0007
Кількість пристроїв, за якими були здійснені видаткові операції
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (не дорівнює4, 9), F023 (#)
Немає
A0X
662
AA0008
Кількість торговців
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (#), F023 (#)
Немає
A0X
663
AA0009
Кількість суб'єктів господарювання, які приймають електронні платіжні засоби
T080
Z230 (не дорівнює#), K014 (#), F071 (#), F006 (#), Z275 (#), Z272 (#), F023 (не дорівнює#)
Немає
A0X
664
AA4F20
Сума за готівковими коштами і депозитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
665
AA4F30
Сума за борговими цінними паперами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
666
AA4F40
Сума за кредитами
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
667
AA4F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
668
AA4F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
669
AA4F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
670
AA4N10
Сума за нефінансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
671
AA4N60
Сума за рахунками доходів
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
672
AA4N70
Сума за рахунками витрат
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
673
AA4N90
Сума за позабалансовими рахунками
T070, T071
T020, R020, R030, K040
Немає
A4X
674
AA7F20
Сума за готівковими коштами і депозитами (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
675
AA7F30
Сума за борговими цінними паперами (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
676
AA7F40
Сума за кредитами (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
677
AA7F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
678
AA7F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
679
AA7F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
680
AA7N10
Сума за нефінансовими рахунками (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
681
AA7N90
Сума за позабалансовими рахунками (за списком рахунків, декадна)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K030, S181, S190, S240
Немає
A7X
682
AC5F20
Сума за готівковими коштами і депозитами (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
683
AC5F30
Сума за борговими цінними паперами (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
684
AC5F40
Сума за кредитами (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
685
AC5F50
Сума за капіталом і акціями інвестиційних фондів (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
686
AC5F70
Сума за похідними фінансовими інструментами та опціонами на придбання акцій працівниками (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
687
AC5F80
Сума за іншою дебіторською/кредиторською заборгованістю (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
688
AC5N10
Сума за нефінансовими рахунками (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
689
AC5N90
Сума за позабалансовими рахунками (за списком рахунків, щоденна)
T070
T020, R020, R011, R013, R017, R030_1, R030_2, K077, S245, S580
Немає
C5X
690
AD0001
Фінансові операції, інформацію про які внесено до реєстру фінансових операцій
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
691
AD0002
Фінансові операції, що підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
692
AD0003
Фінансові операції, що підлягають внутрішньому фінансовому моніторингу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
693
AD0004
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу
T070, T080
D050 (не дорівнює30138, 30603, 30605, 30606, 30701, 30702, 30703), K014
Немає
D0X
694
AD0005
Фінансові операції, які були виявлені за результатами перевірки, проведеної Національним банком України
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
695
AD0006
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу, які були виявлені за результатами перевірки, проведеної Національним банком України
T070, T080
D050, K014
Немає
D0X
696
AD0007
Фінансові операції, стосовно яких є підстави підозрювати, що вони пов'язані, стосуються або призначені для фінансування тероризму чи фінансування розповсюдження зброї масового знищення
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
697
AD0008
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову (зведені дані)
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
698
AD0009
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що вони містять ознаки фінансового моніторингу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
699
AD0010
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу, щодо проведення яких надано відмову
T070, T080
D050, K014
Немає
D0X
700
AD0011
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що здійснення ідентифікації та/або верифікації клієнта є неможливим
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
701
AD0012
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з виникненням сумніву стосовно того, що особа діє від власного імені
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
702
AD0013
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з тим, що немає даних, необхідних для ідентифікації ініціатора переказу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
703
AD0014
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з установленням факту надання клієнтом недостовірної інформації або інформації з метою введення в оману
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
704
AD0015
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з неподанням клієнтом необхідних для його вивчення документів чи відомостей
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
705
AD0016
Фінансові операції, щодо проведення яких надано відмову у зв'язку з установленням клієнту неприйнятно високого ризику за результатами оцінки чи переоцінки ризику
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
706
AD0017
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що вони містять ознаки фінансового моніторингу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
707
AD0018
Фінансові операції в розрізі кодів ознак фінансового моніторингу, проведення яких зупинено
T070, T080
D050, K014
Немає
D0X
708
AD0019
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що їх учасником або вигодоодержувачем за ними є особа, яку включено до переліку осіб, пов'язаних із провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
709
AD0020
Фінансові операції, проведення яких зупинено у зв'язку з тим, що вони містять ознаки вчинення злочину, визначеного Кримінальним кодексом України (2341-14)
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
710
AD0021
Видаткові фінансові операції за рахунками клієнтів, здійснення яких було зупинено на виконання рішень спеціально уповноваженого органу
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
711
AD0022
Фінансові операції, повідомлення про які надіслані до спеціально уповноваженого органу на виконання запиту уповноваженого органу іноземної держави, проведення яких було зупинено
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
712
AD0023
Фінансові операції, повідомлення про які надіслані до спеціально уповноваженого органу на виконання запиту уповноваженого органу іноземної держави, щодо яких було забезпечено моніторинг
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
713
AD0024
Фінансові операції, щодо яких були надіслані до спеціально уповноваженого органу повідомлення про їх відстеження (моніторинг)
T070, T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
714
AD0025
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання додаткової інформації
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
715
AD0026
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання інформації за запитом уповноваженого органу іноземної держави
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
716
AD0027
Кількість отриманих запитів від спеціально уповноваженого органу про надання іншої інформації для виконання покладених на нього завдань
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
717
AD0028
Отримані від спеціально уповноваженого органу запити про надання іншої додаткової інформації, що може бути пов'язана з фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення, а також інформації, яка може бути пов'язана із зупиненням фінансової операції (фінансових операцій)
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
718
AD0029
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
719
AD0030
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про закриття кримінального провадження, яке розпочато за повідомленням банку
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
720
AD0031
Кількість отриманих від спеціально уповноваженого органу повідомлень про ухвалене судом рішення за кримінальним провадженням, яке розпочато за повідомленням банку
T080
D050 (#), K014
Немає
D0X
721
AD2001
Кількість клієнтів банку
T070, T080
K013, F024 (#), R034 (#), F072 (не дорівнює#)
Немає
D2X
722
AD2002
Кількість відкритих рахунків клієнтів банку
T070, T080
K013, F024 (не дорівнює#), R034 (не дорівнює#), F072 (#)
Немає
D2X
723
AD2003
Кількість поточних та/або вкладних (депозитних) рахунків клієнтів банку, обслуговування яких здійснюється дистанційно
T070, T080
K013, F024 (#), R034 (#), F072 (#)
Немає
D2X
724
AD2004
Сума залишку коштів/кількість недіючих рахунків клієнтів банку
T070, T080
K013 (не дорівнює1), F024 (#), R034 (#), F072 (#)
Немає
D2X
725
AD4001
Зарахування коштів на коррахунок банку-нерезидента, відкритого в банку України
T071
F025, R030 (не дорівнює #), B010
Q006
D4X
726
AD4002
Списання коштів із коррахунку банку-нерезидента, відкритого в банку України
T071
F025, R030 (не дорівнює #), B010
Q006
D4X
727
AD51F2
Сума залишків за кредитами овердрафт
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
728
AD51F4
Сума залишків за кредитами
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
729
AD51F8
Сума залишків за резервами під заборгованість за кредитами, гарантіями та зобов'язаннями
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
730
AD51N9
Сума залишків за позабалансовими рахунками (гарантії, акцепти, інші зобов'язання, надані банкам)
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
731
AD52F2
Сума залишків за розміщеними депозитами
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
732
AD52F8
Сума списання безнадійної заборгованості за рахунок спеціального резерву
T070
T020, R020, R011, R013, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S080, S183, S190, S241, S260, F048
Немає
D5X
733
AD61F2
Сума залишків за депозитами
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, S183, S241, F048
Немає
D6X
734
AD62F2
Сума залишків за депозитами на вимогу
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, S183, S241, F048
Немає
D6X
735
AD9001
Участь у статутному капіталі контрагента банку
T090_1,
T090_2
K014 (не дорівнює#), K040 (не дорівнює#), KU_1, K110 (не дорівнює#)
Q003_1, Q001_1, K020_1, супутній параметр K021_1 (не дорівнює2, 6, 7, A, B, D, E, #), Q029_1, (значення або не заповнюється), Q001_2, K020_2, супутній параметр K021_2 (не дорівнюєD, #), Q029_2 (значення або не заповнюється)
D9X
736
AE7001
Дані щодо заборгованості боржників банку, що ліквідується
T070_1,
T070_2,
T070_3,
T070_4,
T070_5
K014 (не дорівнює#), K061
Q003_1, Q003_2, Q001_1, Q001_2, Q003_3, Q007_1, Q007_2, Q016, Q007_3, Q007_4, Q007_5, Q018, Q019, Q007_6 (значення або не заповнюється)
E7X
737
AE8001
Зобов'язання банку за пасивними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами (кредиторами)
T070_1,
T070_2,
T070_3,
T070_4,
T090
K040 (не дорівнює#), KU_1 (значення або "#"), K014 (не дорівнює#), K110 (не дорівнює#), K074 (не дорівнює#), R030 (не дорівнює#), R020 (не дорівнює#)
Q020 (значення та ";"), Q003_12, Q001, K020, супутній параметр K021 (не дорівнює#), Q029 (значення або не заповнюється), Q003_1, Q003_2, Q007_1, Q007_2 (значення або не заповнюється)
E8X
738
AE9001
Внутрішньодержавні перекази коштів
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (804), K040_2 (804), KU_1 (не дорівнює#), KU_2, F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
739
AE9002
Транскордонні перекази, отримані в Україні
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (не дорівнює804, #), K040_2 (804), KU_1 (#), KU_2 (не дорівнює#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
740
AE9003
Транскордонні перекази, відправлені з України
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (804), K040_2 (не дорівнює804, #), KU_1 (не дорівнює#), KU_2 (#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
741
AE9004
Транскордонні перекази, отримані в Україні з використанням систем переказу коштів, створених резидентами, за участю міжнародних систем переказу коштів, створених нерезидентами
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (не дорівнює#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (не дорівнює804, #), K040_2 (804), KU_1 (#), KU_2 (не дорівнює#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
742
AE9005
Транскордонні перекази, отримані в Україні з використанням систем переказу коштів, створених резидентами, за участю банків кореспондентів-нерезидентів
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (не дорівнює804, #), K040_2 (804), KU_1 (#), KU_2 (не дорівнює#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001, супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
743
AE9006
Транскордонні перекази, відправлені з України з використанням систем переказу коштів, створених резидентами, за участю міжнародних систем переказу коштів, створених нерезидентами
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (не дорівнює#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (804), K040_2 (не дорівнює804, #), KU_1 (не дорівнює#), KU_2 (#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
744
AE9007
Транскордонні перекази, відправлені з України з використанням систем переказу коштів, створених резидентами, за участю банків кореспондентів-нерезидентів
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (804), K040_2 (не дорівнює804, #), KU_1 (не дорівнює#), KU_2 (#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001, супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
745
AE9008
Інформація про внутрішньодержавні/міжнародні системи переказу коштів, системи розрахунків та/або банки кореспонденти- нерезиденти, які за звітний період не брали участі в переказах коштів
T071 (=0),
T080 (=0)
D060_1 (не дорівнює#), D060_2, R030 (980, #), K040_1 (804), K040_2 (804, #), KU_1 (#), KU_2 (#), F098 (#), F001 (не дорівнює#)
K020, Q001 (значення або не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
746
AE9009
Внутрішньодержавні перекази, здійснені з використанням систем розрахунків, створених резидентами
T071, T080
D060_1 (не дорівнює#), D060_2 (#), R030 (не дорівнює#), K040_1 (804), K040_2 (804), KU_1 (#), KU_2 (#), F098 (не дорівнює#), F001 (#)
K020, Q001 (не заповнюється), супутній параметр K021 (1, 3)
E9X
747
AF0001
Операції з приймання готівки, здійснені за допомогою платіжних пристроїв/пунктів приймання готівки, для подальшого її переказу
T070,
T080_1,
T080_2
D060 (не дорівнює#), KU (не дорівнює#), F002 (не дорівнює#)
Немає
F0X
748
AF0002
Загальна кількість платіжних пристроїв/пунктів приймання готівки
T070(=0),
T080_1,
T080_2(=0)
D060 (#), KU (#), F002 (не дорівнює#)
Немає
F0X
749
AF0003
Інформація про платіжні системи, з якими укладені договори, але через які не проводилися операції з переказу коштів
T070(=0),
T080_1(=0),
T080_2(=0)
D060 (не дорівнює#), KU (#), F002 (#)
Немає
F0X
750
AF1001
Сума здійснених переказів в іноземній валюті за межі України, що внесено готівкою без зарахування на поточний рахунок клієнта
T071
K030, R030 (не дорівнює980,#), K040 (не дорівнює804, #)
Немає
F1X
751
AF1002
Сума здійснених переказів в іноземній валюті за межі України, що списано з поточного рахунку
T071
K030, R030 (не дорівнює980,#), K040 (не дорівнює804, #)
Немає
F1X
752
AF1003
Сума надходжень переказів в іноземній валюті в Україну, що видано готівкою через касу банку без її зарахування на поточний рахунок клієнта
T071
K030, R030 (не дорівнює980,#), K040 (не дорівнює804, #)
Немає
F1X
753
AF1004
Сума надходжень переказів в іноземній валюті в Україну, що зараховано на поточний рахунок
T071
K030, R030 (не дорівнює980,#), K040 (не дорівнює804, #)
Немає
F1X
754
AF43F2
Сума та процентна ставка за рахунками депозитів із дебетовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K072, K111, K140, F074, S180, D020
Немає
F4X
755
AF43F4
Сума та процентна ставка за рахунками кредитів із дебетовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K072, K111, K140, F074, S180, D020
Немає
F4X
756
AF44F2
Сума та процентна ставка за рахунками депозитів із кредитовим оборотом
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K072, K111, K140, F074, S180, D020
Немає
F4X
757
AF5001
Сума збитків від незаконних дій/кількість сумнівних операцій з платіжними картками
T070, T080
Z230 (не дорівнює00, 20, #), Z350 (не дорівнює#), K045, Z130 (не дорівнює#), Z140 (не дорівнює#), Z150, KU(#)
Немає
F5X
758
AF5002
Кількість пристроїв через які здійснювалися незаконні дії/сумнівні операції з використанням платіжних карток
T070, T080
Z230 (#), Z350 (#), K045 (=1), Z130 (#), Z140 (#), Z150 (=01, 03, 09), KU (не дорівнює27, 29, 196, #)
Немає
F5X
759
AF8001
Обсяг заборгованості/кількість кредитних договорів
T100
K111 (не дорівнює#), S260, S032, S080 (не дорівнюєK, L, #), R030 (не дорівнює#), S245, F034, F035
Немає
F8X
760
AF9001
Кількість установників/довірителів
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (#)
Q003
F9X
761
AF9002
Сума грошових коштів, залучених у довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
762
AF9003
Сума цінних паперів, залучених у довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
763
AF9004
Сума інших активів, залучених у довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
764
AF9005
Кредиторська заборгованість за операціями довірчого управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
765
AF9006
Доходи від операцій довірчого управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
766
AF9007
Сума вартості придбаних цінних паперів згідно з договорами про довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
767
AF9008
Сума вартості придбаних банківських металів згідно з договорами про довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
768
AF9009
Сума вартості придбаних інших активів згідно з договорами про довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
769
AF9010
Вартість об'єктів нерухомості житлового призначення згідно з договорами про довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
770
AF9011
Вартість інших об'єктів нерухомості згідно з договорами про довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
771
AF9012
Сума невикористаних коштів, залучених у довірче управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
772
AF9013
Сума сформованого оперативного резерву
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
773
AF9014
Сума витрат за операціями довірчого управління
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
774
AF9015
Сума нарахованих доходів за активами, залученими або придбаними управителем
T100
K014 (не дорівнює#), Z290, R030 (не дорівнює#)
Q003
F9X
775
AI54N6
Сума визнаних процентних доходів (реальні кредитові обороти без урахування переоцінки курсової різниці)
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S183, S241, S260, F048
Немає
I5X
776
AI5SF2
Сума середніх залишків за кредитами овердрафт та розрахована процентна ставка
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S183, S241, S260, F048
Немає
I5X
777
AI5SF4
Сума середніх залишків за кредитами та розрахована процентна ставка
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, K140, F074, S032, S183, S241, S260, F048
Немає
I5X
778
AI61F2
Сума середніх залишків за депозитами та розрахована процентна ставка
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, S183, S241, F048
Немає
I6X
779
AI62F2
Сума середніх залишків за депозитами на вимогу та розрахована процентна ставка
T070, T090
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, S183, S241, F048
Немає
I6X
780
AI63N7
Сума визнаних процентних витрат (реальні дебетові обороти без урахування переоцінки курсової різниці)
T070
T020, R020, R011, R030, K040, K072, K111, S183, S241, F048
Немає
I6X
781
B20001
Кошти вкладів (депозитів) юридичних осіб на вимогу і кошти на поточних рахунках (у розрізі днів)
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
782
B20002
Кошти вкладів (депозитів) фізичних осіб на вимогу (у розрізі днів)
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
783
B20003
Строкові кошти і вклади (депозити) юридичних осіб (у розрізі днів)
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
784
B20004
Строкові кошти і вклади (депозити) фізичних осіб (у розрізі днів)
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
785
B20005
Сума залучених коштів (у розрізі днів)
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
786
B20006
Середньоарифметична сума залучених коштів
T100
R034 (не дорівнює#)
Q007
20X
787
B20007
Сума обов'язкових резервів згідно з установленими нормативами (резервна база) (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
788
B20008
Середньоарифметична сума обов'язкових резервів згідно з установленими нормативами (резервна база)
T100
R034 (#)
Q007
20X
789
B20009
Фактична сума залишків коштів на кореспондентському рахунку банку в Національному банку України (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
790
B20010
Середньоарифметична фактична сума залишків коштів на кореспондентському рахунку банку в Національному банку України
T100
R034 (#)
Q007
20X
791
B20011
Відхилення для періоду утримання (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
792
B20012
Середньоарифметичне відхилення для періоду утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
793
B20013
Сума обов'язкових резервів, що має зберігатися на коррахунку банку щоденно (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
794
B20014
Середньоарифметична сума обов'язкових резервів, що має зберігатися на коррахунку
T100
R034 (#)
Q007
20X
795
B20015
Відхилення для контролю за щоденними залишками (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
796
B20016
Середньоарифметичне відхилення для контролю за щоденними залишками
T100
R034 (#)
Q007
20X
797
B20017
Випадок недорезервування коштів під час контролю за щоденними залишками (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
798
B20018
Кількість випадків недорезервування коштів під час контролю за щоденними залишками за період утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
799
B20019
Довідково: сума обов'язкових резервів згідно з установленими нормативами для наступного періоду утримання (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
800
B20020
Довідково: середньоарифметична сума обов'язкових резервів згідно з установленими нормативами для наступного періоду утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
801
B20021
Сума коштів обов'язкових резервів, що має бути перерахована на окремий рахунок у Національному банку України (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
802
B20022
Сума коштів обов'язкових резервів, що має бути перерахована на окремий рахунок у Національному банку України в цілому за період утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
803
B20023
Фактична сума коштів обов'язкових резервів на окремому рахунку в Національному банку України (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
804
B20024
Фактична сума коштів обов'язкових резервів на окремому рахунку в Національному банку України в цілому за період утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
805
B20025
Відхилення для контролю формування обов'язкових резервів на окремому рахунку в Національному банку України (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
806
B20026
Відхилення формування обов'язкових резервів на окремому рахунку в Національному банку України за період утримання
T100
R034 (#)
Q007
20X
807
B20027
Відхилення фактичної суми коштів від суми обов'язкових резервів (у розрізі днів)
T100
R034 (#)
Q007
20X
808
B20028
Середньоарифметичне відхилення фактичної суми коштів обов'язкових резервів на коррахунку та окремому рахунку в Національному банку України від суми обов'язкових резервів у встановленому нормативі
T100
R034 (#)
Q007
20X
809
B20029
Кількість календарних днів діяльності банку в періоді утримання обов'язкових резервів
T100
R034 (#)
Q007
20X
810
B6D001
Розмір регулятивного капіталу банку (Н1)
T100
Немає
Q007
6DX
811
B6D002
Фактичне значення нормативу достатності (адекватності) регулятивного капіталу (Н2)
T100
Немає
Q007
6DX
812
B6D003
Кількість порушень нормативу достатності (адекватності) регулятивного капіталу (Н2) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
813
B6D004
Фактичне значення нормативу миттєвої ліквідності (Н4)
T100
Немає
Q007
6DX
814
B6D005
Кількість порушень нормативу миттєвої ліквідності (Н4) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
815
B6D006
Фактичне значення нормативу поточної ліквідності (Н5)
T100
Немає
Q007
6DX
816
B6D007
Кількість порушень нормативу поточної ліквідності (Н5) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
817
B6D008
Фактичне значення нормативу короткострокової ліквідності (Н6)
T100
Немає
Q007
6DX
818
B6D009
Кількість порушень нормативу короткострокової ліквідності (Н6) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
819
B6D010
Фактичне значення нормативу максимального розміру кредитного ризику на одного контрагента (Н7)
T100
Немає
Q007
6DX
820
B6D011
Кількість порушень нормативу максимального розміру кредитного ризику на одного контрагента (Н7)
T100
Немає
Q007
6DX
821
B6D012
Розрахункове значення нормативу максимального розміру кредитного ризику на одного контрагента (Н7)
T100
Немає
Q007
6DX
822
B6D013
Фактичне значення нормативу великих кредитних ризиків (Н8)
T100
Немає
Q007
6DX
823
B6D014
Кількість порушень нормативу великих кредитних ризиків (Н8) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
824
B6D015
Фактичне значення нормативу максимального розміру кредитного ризику за операціями з пов'язаними з банком особами (Н9)
T100
Немає
Q007
6DX
825
B6D016
Кількість порушень нормативу максимального розміру кредитного ризику за операціями з пов'язаними з банком особами (Н9) за звітний місяць
T100
Немає
Q007
6DX
826
B6D017
Фактичне значення нормативу інвестування в цінні папери окремо за кожною установою (Н11)
T100
Немає
Q007
6DX
827
B6D018
Середньозважене значення нормативу інвестування в цінні папери окремо за кожною установою (Н11) за місяць
T100
Немає
Q007
6DX
828
B6D019
Фактичне значення нормативу загальної суми інвестування (Н12)
T100
Немає
Q007
6DX
829
B6D020
Середньозважене значення нормативу загальної суми інвестування (Н12) за місяць
T100
Немає
Q007
6DX
830
B6D021
Фактичне значення ліміту загальної довгої відкритої валютної позиції банку (Л13-1)
T100
Немає
Q007
6DX
831
B6D022
Кількість порушень лімітів загальної довгої відкритої валютної позиції (Л13-1)
T100
Немає
Q007
6DX
832
B6D023
Фактичне значення ліміту загальної короткої відкритої валютної позиції банку (Л13-2)
T100
Немає
Q007
6DX
833
B6D024
Кількість порушень лімітів загальної короткої відкритої валютної позиції (Л13-2)
T100
Немає
Q007
6DX
834
B6E001
Банкноти та монети
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
835
B6E002
Резерви за готівковими коштами, наявність яких є непідтвердженою
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
836
B6E003
Кошти на кореспондентському рахунку в Національному банку України
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
837
B6E005
Кошти фізичних осіб на вимогу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
838
B6E006
Нараховані витрати за вкладами фізичних осіб
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
839
B6E007
Кошти суб'єктів господарської діяльності на вимогу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
840
B6E008
Кошти в розрахунках інших банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
841
B6E009
Нараховані витрати за коштами банків
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
842
B6E010
Поточні рахунки бюджетних установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
843
B6E011
Нараховані витрати за рахунками бюджетних установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
844
B6E012
Кошти виборчих фондів та фонду референдуму
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
845
B6E013
Кошти на вимогу небанківських фінансових установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
846
B6E014
Нараховані витрати за коштами небанківських фінансових установ
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
847
B6E015
Кошти Національного банку України на вимогу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
848
B6E016
Нараховані витрати за коштами Національного банку України
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
849
B6E017
Нараховані витрати за кредитами від міжнародних банків розвитку та інших фінансових організацій
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
850
B6E018
Нараховані витрати за цінними паперами власного боргу
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
851
B6E019
Нараховані витрати за субординованим боргом
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
852
B6E020
Безвідкличні зобов'язання з кредитування, надані банкам
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
853
B6E021
Відпливи за транзитними та кліринговими рахунками
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
854
B6E022
Надходження за транзитними і кліринговими рахунками
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
855
B6E023
Сума за нарахованими витратами за вкладами суб'єктів господарської діяльності
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
856
B6E024
Сума за борговими цінними паперами, емітованими міжнародними банками розвитку
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
857
B6E025
Сума за депозитними сертифікатами Національного банку України
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
858
B6E026
Сума за депозитами в Національному банку України до одного дня
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
859
B6E027
Сума нарахованих витрат за кредитами Національного банку України та коштами, отриманими за операціями репо
T100
R030 (не дорівнює#)
Немає
6EX
Додаток 3
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 15 розділу II)

ПЕРЕЛІК

довідників, які використовуються для формування показників статистичної звітності

№ з/п
Код довідника
Назва довідника
1
2
3
1
COMPVAL
Код підрозділу небанківської фінансової установи
2
D010
Код касового символу
3
D020
Розподіл суми оборотів за рахунком за визначеним критерієм
4
D050
Код ознаки операцій для фінансового моніторингу
5
D060
Код платіжної системи та системи розрахунків
6
D070
Код зовнішньоекономічної операції
7
D100
Код умови валютної операції
8
D110
Код форми розрахунку
9
DPTLIST
Код структурного підрозділу
10
F001
Код учасника переказу коштів
11
F002
Код засобу з приймання готівки для подальшого її переказу
12
F003
Код стану заборгованості
13
F004
Код власника платіжного пристрою/пункту приймання готівки
14
F005
Код порядку надання інформації спеціально уповноваженому органу
15
F006
Код виду носія інформації
16
F008
Код змісту зовнішньоекономічної операції
17
F009
Код типу джерела фінансування
18
F010
Код типу угоди
19
F011
Код графіка погашення платежів
20
F012
Код типу форми власності
21
F014
Код виду подання звіту
22
F017
Стан майна за принципом завершеності
23
F018
Стан майна за результатом перевірки
24
F019
Код причини виникнення заборгованості
25
F020
Код відмітки про безнадійну заборгованість
26
F021
Код повідомлення
27
F023
Код типу суб'єкта господарювання
28
F024
Код типу рахунку
29
F025
Код змісту операції
30
F027
Код індикатора
31
F028
Код виду заборгованості
32
F029
Код даних банку, що перебуває у стані ліквідації
33
F02D
Код за деякими операціями
34
F033
Код ознаки обтяженості коштів
35
F034
Код кількості та обсягу за кредитними договорами
36
F035
Код виду кредитних операцій
37
F036
Код використання процентної ставки за кредитом
38
F045
Код ознаки кредиту
39
F046
Код стану розрахунків за договором із нерезидентом
40
F047
Код виду позичальника
41
F048
Код типу процентної ставки
42
F049
Код пояснення щодо внесення змін до договору
43
F050
Код цілі використання кредиту
44
F051
Код відношення афілійованої особи до банку
45
F052
Код типу кредитора
46
F053
Код можливості дострокового погашення
47
F054
Код періодичності здійснення платежів
48
F055
Код типу кредиту
49
F056
Код підстави подання звіту
50
F057
Код виду запозичення
51
F058
Код підгрупи банківської групи
52
F059
Код розміру боржника
53
F060
Код типу періоду
54
F061
Код ознаки операції
55
F063
Код зміни стандарту складання звітності
56
F064
Код належності до групи юридичних осіб під спільним контролем
57
F067
Код проведеної операції
58
F068
Код ознаки ключової особи
59
F069
Код сутності зв'язку
60
F070
Код типу реорганізації
61
F071
Код типу держателя електронного платіжного засобу
62
F072
Код ознаки використання клієнтом системи дистанційного обслуговування рахунків
63
F073
Код належності до боржників, кредити яким надані для реалізації інвестиційного проекту
64
F074
Код щодо належності контрагента/пов'язаної з банком особи до групи юридичних осіб під спільним контролем або до групи пов'язаних контрагентів
65
F075
Код ознак, які відповідно до Положення про визначення банками України розміру кредитного ризику за активними банківськими операціями (v0351500-16)
, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 червня 2016 року № 351 (зі змінами) (далі - Положення № 351), свідчать про високий кредитний ризик контрагента/пов'язаної з банком особи
66
F076
Код ознак, які відповідно до Положення № 351 (v0351500-16)
свідчать про подію дефолту контрагента/пов'язаної з банком особи
67
F077
Код ознаки своєчасності сплати боргу контрагентом/пов'язаною з банком особою відповідно до пункту 59 Положення № 351 (v0351500-16)
68
F078
Код ознак, які відповідають додатковим характеристикам, визначеним додатком 3 до Положення № 351 (v0351500-16)
щодо контрагента/пов'язаної з банком особи - емітента цінних паперів
69
F079
Код, що відповідає фактору, визначеному відповідно до Положення № 351 (v0351500-16)
, на підставі якого скоригований клас контрагента/пов'язаної з банком особи
70
F080
Код ознаки події дефолту контрагента/пов'язаної з банком особи відповідно до пункту 166 Положення № 351 (v0351500-16)
, щодо якої банк на підставі застосованого ним судження довів, що дефолту немає
71
F081
Код щодо включення до розрахунку нормативів кредитного ризику
72
F082
Код типу боржника
73
F083
Код значення коефіцієнта кредитної конверсії, рівня покриття боргу заставою, складової балансової вартості
74
F084
Код щодо належності контрагента до компанії спеціального призначення
75
F085
Код санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України
76
F086
Код стану рахунку
77
F087
Код стану застосування санкції щодо рахунку санкційної особи
78
F088
Код наміру проведення фінансової операції
79
F089
Код ознаки консолідації операції
80
F090
Код мети надходження/переказу коштів
81
F091
Код операції
82
F092
Підстава для купівлі/мета продажу
83
F093
Код ознаки щодо встановленої періодичності та обсягу сплати боргу
84
F094
Код ознаки щодо відношення кредиту до непідконтрольної території
85
F095
Код ознаки щодо повноти забезпеченості зобов'язань за кредитним договором між банком та позичальником
86
F096
Код наявності обтяження
87
F098
Код типу переказу
88
F099
Код даних для розрахунку економічних нормативів
89
F100
Код питання щодо управління ризиками у сфері фінансового моніторингу
90
F101
Код відповіді на питання щодо управління ризиками у сфері фінансового моніторингу
91
F102
Код щодо наявності інформації в кредитному реєстрі Національного банку України
92
I010
Код категорії рахунку
93
K013
Код виду клієнта банку
94
K014
Код типу клієнта банку
95
K018
Код статусу клієнта
96
K019
Код типу публічного діяча
97
K021
Код ознаки ідентифікаційного/реєстраційного коду/номера
98
K030
Код резидентності
99
K031
Код ознаки територіального розміщення
100
K040
Код країни (відповідно до національного стандарту України ДСТУ ISO 3166-1:2009 "Коди назв країн світу", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 23 грудня 2009 року № 471 (v0471609-09)
)
101
K041
Код групи країн
102
K044
Код типу країни
103
K045
Код території здійснення операції
104
K060
Код виду пов'язаної особи
105
K070
Інституційний сектор економіки (відповідно до Класифікації інституційних секторів економіки України (v0378832-14)
, затвердженої наказом Державної служби статистики України від 03 грудня 2014 року № 378)
106
K072
Коди секторів економіки (узагальнені)
107
K074
Коди секторів економіки (державний/недержавний)
108
K077
Коди секторів економіки (групування для економічних нормативів)
109
K110
Вид економічної діяльності [відповідно до національного класифікатора України ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 11 жовтня 2010 року № 457 (v0457609-10)
(зі змінами)]
110
K111
Коди розділів видів економічної діяльності (узагальнені)
111
K112
Коди секцій видів економічної діяльності (узагальнені)
112
K140
Код розміру суб'єкта господарювання
113
K180
Належність банку до інвестиційного класу
114
K190
Рейтинг надійності
115
KODTER
Код адміністративно-територіальної одиниці України
116
R017
Код розподілу фінансових інструментів щодо індексації
117
R020
Код балансового рахунку
118
R030
Код валюти або банківського металу [відповідно до Класифікатора іноземних валют та банківських металів (v0521500-98)
, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 04 лютого 1998 року № 34 (у редакції постанови Правління Національного банку України від 19 квітня 2016 року № 269) (зі змінами)]
119
R034
Код ознаки належності до національної/іноземної валюти
120
R040
Код статті платіжного балансу
121
R050
Характеристика рахунку
122
R110
Розподіл аналітичного рахунку за складовими R011 та R013
123
RC_BNK
Довідник іноземних банків
124
RCUKRU
Довідник банківських установ України
125
S031
Код виду забезпечення кредиту
126
S032
Коди видів забезпечення кредиту (узагальнені)
127
S050
Код типу строковості заборгованості
128
S080
Клас боржника/контрагента
129
S083
Код типу оцінки кредитного ризику
130
S130
Код виду цінного папера
131
S135
Код операції з цінними паперами
132
S136
Код виду цінних паперів за операціями небанківських фінансових установ
133
S180
Початковий строк погашення
134
S181
Початковий строк погашення (узагальнений)
135
S183
Коди початкових строків погашення (узагальнені)
136
S184
Код строковості кредиту
137
S185
Код строку залучення (надання)
138
S190
Код строку прострочення погашення боргу
139
S210
Код активної операції щодо реструктуризації/рефінансування
140
S240
Коди строків до погашення
141
S241
Узагальнені коди строків до погашення (короткострокові, довгострокові)
142
S245
Коди строків до погашення (узагальнені)
143
S260
Види кредитів за цільовим спрямуванням
144
S580
Код розподілу активів банку за групами ризику
145
T020
Код елементу даних за рахунком
146
T023
Код операції платіжного балансу
147
Z130
Код типу незаконної дії або сумнівної операції з платіжними картками
148
Z140
Код учасника операцій з платіжними картками
149
Z150
Код місця здійснення операції з платіжною карткою
150
Z205
Код виду операції
151
Z210
Код належності до клієнта банку
152
Z230
Код платіжної системи
153
Z241
Код власника мережі
154
Z270
Код виду пристрою
155
Z272
Код виду пристрою деталізований
156
Z275
Код виду платіжної схеми (функція електронного платіжного засобу)
157
Z290
Код виду об'єкта в довірчому управлінні банку
158
Z330
Код типу операції
159
Z350
Код емітента електронного платіжного засобу
Значення параметрів довідників розміщено на сторінці офіційного Інтернет-представництва Національного банку в розділі "Статистика/Організація статистичної звітності/Реєстр показників статистичної звітності".
Додаток 4
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 16 розділу II)

ПЕРЕЛІК

метрик, які використовуються для формування показників статистичної звітності та їх значення

№ з/п
Код метрики
Метрика
1
2
3
1
T010
Дебетовий залишок у гривневому еквіваленті
2
T020
Кредитовий залишок у гривневому еквіваленті
3
T030
Реальні дебетові обороти в гривневому еквіваленті
4
T040
Реальні кредитові обороти в гривневому еквіваленті
5
T070
Сума в національній валюті (гривневий еквівалент)
6
T071
Сума у валюті
7
T075
Середньозважений на суму операцій курс гривні до іноземної валюти
8
T080
Кількість
9
T090
Відсоток/процентна ставка
10
T100
Сума/кількість/коефіцієнт/процент
11
M001
Інформація про участь установи в платіжній системі
12
M002
Відповідь на питання
Додаток 5
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 16 розділу II)

ПЕРЕЛІК

некласифікованих реквізитів показників, які використовуються для формування показників статистичної звітності

№ з/п
Код некласифікованого реквізиту показника
Назва некласифікованого реквізиту показника
1
2
3
1
Q001
Найменування/Назва
2
Q002
Адреса
3
Q003
Номер
4
Q004
Економічний зміст операції
5
Q005
Загальна номінальна вартість цінних паперів
6
Q006
Примітка
7
Q007
Дата
8
Q008
Платіжні реквізити юридичної особи/паспортні дані фізичної особи
9
Q009
Мета позики
10
Q010
Період
11
Q011
Кількість
12
Q012
База для обчислення плаваючої (змінюваної) процентної ставки
13
Q013
Розмір маржі
14
Q014
Реквізити нормативно-правового акта
15
Q015
Характеристика
16
Q016
Вид і предмет забезпечення
17
Q017
Код фактора щодо наявності ознаки, яка свідчить про високий кредитний ризик контрагента/пов'язаної з банком особи
18
Q018
Зміст позову
19
Q019
Стан роботи з виконавчого провадження
20
Q020
Тип пов'язаної з банком особи
21
Q021
Сума угоди
22
Q022
Величина процентної ставки
23
Q023
Код підрозділу, який ліквідовано
24
Q024
Тип контрагента
25
Q025
Код проведеної операції
26
Q026
Належність до групи пов'язаних контрагентів
27
Q027
Код фактора щодо наявності ознаки, яка свідчить про подію дефолту контрагента/пов'язаної з банком особи
28
Q028
Рівень пов'язаності
29
Q029
Код пов'язаної з банком особи - нерезидента/неповнолітньої дитини або код особи нерезидента/неповнолітньої дитини, через яку визначається пов'язаність із банком
30
Q030
Санкції
31
Q031
Стан застосування санкції
32
Q032
Призначення платежу
33
Q033
Найменування іноземного банку
34
Q034
Код, що відповідає фактору, на підставі якого скоригований клас контрагента/пов'язаної з банком особи
35
Q035
Код ознаки події дефолту контрагента/пов'язаної з банком особи, щодо якої банк на підставі застосованого ним судження довів, що дефолту немає
36
Q130
Код цінного папера
37
K020
Ідентифікаційний/реєстраційний код/номер
38
K025
Банківський ідентифікаційний номер емітента платіжної картки
Додаток 6
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 21 розділу III)

ІНФОРМАЦІЯ

про файли з показниками статистичної звітності, що подаються до Національного банку України

№ з/п
Файл
Назва файла
Періодичність подання
Строк (час) подання
Постачальник статистичної звітності
Уповноважена особа
1
2
3
4
5
6
7
1
01X
Дані про залишки на рахунках
Щоденна
До 13.00 наступного робочого дня
Банки
Головний бухгалтер, його заступники
2
02X
Дані про обороти та залишки на рахунках
Місячна
Не пізніше шостого робочого дня місяця, наступного за звітним, до 13.00
Банки
Головний бухгалтер, його заступники
3
07X
Дані про цінні папери в активах банку, інвестиції в асоційовані та дочірні компанії (за класифікаціями контрагентів і рахунків)
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
4
08X
Дані про цінні папери, випущені банком, іншу заборгованість, похідні фінансові інструменти, доходи та витрати банку (за класифікаціями контрагентів і рахунків)
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
5
12X
Дані про касові обороти банку
Декадна -
на 01, 11, 21 число
На 01, 11, 21 число, першого робочого дня після звітного періоду до 17.00
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
6
13X
Дані про касові обороти та залишки готівки в касах банку
Місячна
Не пізніше шостого робочого дня місяця, наступного за звітним, до 13.00
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
7
20X
Дані про обсяг залучених коштів, їх залишки на кореспондентському рахунку та стан перерахування коштів обов'язкових резервів на окремий рахунок у Національному банку України
Місячна
Не пізніше другого робочого дня після закінчення періоду утримання обов'язкових резервів
Банки
Голова та його заступники, члени правління
8
25X
Дані про обороти по згортанню та залишки на рахунках
Річна
24 січня поточного року
Банки
Голова та його заступники, члени правління, головний бухгалтер та його заступники
9
26X
Дані про залишки коштів, що розміщені в інших банках та залучені від інших банків
Декадна -
на 01, 11, 21 число
На 01, 11, 21 число, не пізніше 16.00 першого робочого дня, наступного за звітним періодом
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
10
27X
Дані про рух коштів на розподільчих рахунках
Щоденна
До 13.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
11
36X
Дані про резидентів - суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які перевищили встановлені законодавством строки розрахунків за експортними, імпортними операціями
Місячна
На шостий робочий день після звітного періоду
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
12
39X
Дані про курс та обсяги операцій з готівковою іноземною валютою
Щоденна
До 12.00 наступного робочого дня
Уповноважені банки, небанківські фінансові установи - резиденти, національні оператори поштового зв'язку, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник структурного підрозділу банку за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу банку, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності; керівник установи (його заступник)
13
42X
Дані щодо максимального ризику на одного контрагента
Щоденна
Не пізніше 15.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
14
48X
Дані про двадцять найбільших учасників банку
Квартальна
Не пізніше п'ятого робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки
Голова та його заступники, члени правління
15
73X
Дані про оборот готівкової іноземної валюти та фізичних обсягів банківських металів
Місячна
Не пізніше 12 робочого дня місяця, наступного за звітним
Уповноважені банки, небанківські фінансові установи - резиденти, національні оператори поштового зв'язку, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник структурного підрозділу банку за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу банку, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності; керівник установи (його заступник)
16
79X
Дані про включення субординованого боргу до розрахунку капіталу банку
Щоденна
Не пізніше 15.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
17
81X
Дані про коригуючі обороти щодо згортання за результатами звітного року та залишки на рахунках
Річна
12 квітня поточного року
Банки
Голова та його заступники, члени правління, головний бухгалтер та його заступники
18
88X
Дані про роботу ліквідаційної комісії банку
Місячна
Не пізніше п'ятого робочого дня місяця, наступного за звітним
Ліквідаційні комісії
Голова ліквідаційної комісії
19
95X
Дані про афілійовані особи банку
Квартальна
Не пізніше 14 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки
Голова та його заступники, члени правління
20
97X
Дані про операції, які здійснені із застосуванням електронних платіжних засобів, емітованих (розповсюджених) для клієнтів банку
Квартальна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки, небанківські фінансові установи - резиденти, які є членами/учасниками платіжних систем, банки - агенти з видачі готівки, національні оператори поштового зв'язку, які отримали ліцензію Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків
Голова та його заступники, члени правління; керівник установи (його заступник)
21
A0X
Дані про кількість емітованих (розповсюджених) електронних платіжних засобів для клієнтів банку та платіжні пристрої, що використовуються під час здійснення операцій з їх застосуванням
Квартальна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки, небанківські фінансові установи - резиденти, які є членами/учасниками платіжних систем, банки - агенти з видачі готівки, національні оператори поштового зв'язку, які отримали ліцензію Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків
Голова банку та його заступники, члени правління; керівник установи (його заступник)
22
A4X
Дані про коригуючі обороти за результатами звітного періоду, року та залишки на рахунках
Проміжний період, рік
До 25 числа місяця, наступного за звітним проміжним періодом за рік - 11 квітня поточного року
Банки
Голова та його заступники, члени правління, головний бухгалтер та його заступники
23
A7X
Дані про структуру активів та зобов'язань за строками
Декадна -
на 01, 11, 21 число
На 01, 11, 21 число першого робочого дня, не пізніше 17.00 першого робочого дня, наступного за звітним періодом
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
24
C5X
Додаткові дані для розрахунку економічних нормативів
Щоденна
Не пізніше 15.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
25
D0X
Дані про взаємодію банку з питань фінансового моніторингу зі спеціально уповноваженим органом
Місячна
Не пізніше шостого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
26
D2X
Дані про кількість клієнтів банків та кількість відкритих клієнтами рахунків
Річна
Не пізніше 10 робочого дня лютого року, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
27
D4X
Дані про рух коштів на рахунках іноземних банків, відкритих в уповноважених банках України
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
28
D5X
Дані про кредити (за класифікаціями видів кредитів та контрагентів)
Місячна
Не пізніше восьмого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
29
D6X
Дані про депозити (за класифікаціями видів депозитів та контрагентів)
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
30
D9X
Дані про найбільших (прямих та опосередкованих) учасників контрагентів банку
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
31
E7X
Відомості про проведення ліквідаційною комісією роботи щодо повернення коштів боржниками банку
Місячна
Не пізніше п'ятого робочого дня місяця, наступного за звітним
Ліквідаційні комісії
Голова ліквідаційної комісії
32
E8X
Дані про концентрацію ризиків за пасивними операціями банку
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
33
E9X
Дані про перекази, здійснені з використанням систем переказу коштів та систем розрахунків
Місячна
Не пізніше восьмого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки та небанківські установи України, які є платіжними організаціями внутрішньодержавних (у тому числі внутрішньобанківських), міжнародних систем переказу коштів та небанківські установи України, які є платіжними організаціями систем розрахунків, що діють в Україні, банки, небанківські фінансові установи України, національні оператори поштового зв'язку, що уклали договори з платіжними організаціями міжнародних систем переказу коштів, створених нерезидентами, або уповноваженими ними установами-нерезидентами
Голова та його заступники, члени правління; керівник установи (його заступник)
34
F0X
Дані про кількість платіжних пристроїв і пунктів приймання готівки, що належать небанківській фінансовій установі, та обсяги прийнятої готівки за їх допомогою
Квартальна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Небанківські фінансові установи - резиденти, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем, національні оператори поштового зв'язку, які отримали ліцензію Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків
Керівник установи (його заступник)
35
F1X
Дані про перекази іноземної валюти фізичних осіб за межі України та їх надходження в Україну
Щоденна
До 14.00 наступного робочого дня
Уповноважені банки, небанківські фінансові установи - резиденти, національні оператори поштового зв'язку, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник структурного підрозділу банку за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу банку, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності; керівник установи (його заступник)
36
F4X
Дані про суми і процентні ставки за наданими кредитами та залученими депозитами (за класифікаціями контрагентів і рахунків)
Місячна
Не пізніше четвертого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
37
F5X
Дані про збитки банку, держателів платіжних карток і торговців через незаконні дії/сумнівні операції з платіжними картками
Піврічна
Не пізніше 12 робочого дня місяця, наступного за звітним періодом
Банки, які є учасниками платіжних систем
Голова та його заступники, члени правління
38
F8X
Дані про кількість кредитних договорів та обсяги заборгованості за ними
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
39
F9X
Дані про операції довірчого управління
Місячна
Не пізніше 12 робочого дня місяця, наступного за звітним періодом
Банки
Голова та його заступники, члени правління
40
I5X
Дані про процентні ставки за непогашеними сумами кредитів (за класифікаціями видів кредитів та контрагентів)
Місячна
Не пізніше восьмого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
41
I6X
Дані про процентні ставки за непогашеними сумами депозитів (за класифікаціями видів депозитів та контрагентів)
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
42
1CX
Інформація про участь та діяльність установи в платіжній системі
Квартальна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки, небанківські фінансові установи - резиденти, які є членами/учасниками платіжних систем, банки - агенти з видачі готівки, національні оператори поштового зв'язку, які отримали ліцензію Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків
Голова та його заступники, члени правління; керівник установи (його заступник)
43
1PX
Дані про фінансові операції банку з нерезидентами
Місячна
Не пізніше шостого робочого дня місяця, наступного за звітним
Уповноважені банки, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
44
2BX
Дані про структуру внутрішньої системи фінансового моніторингу
За запитом
За запитом, але не частіше двох разів на рік
Банки
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
45
2FX
Дані про оцінку ризиків у сфері фінансового моніторингу
Квартальна
Не пізніше 10 робочого дня місяця після звітного періоду
Банки
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
46
2HX
Інформація з питань управління ризиками у сфері фінансового моніторингу
Річна
Не пізніше 10 робочого дня місяця після звітного періоду
Банки
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
47
2JX
Інформація про здійснення фінансового моніторингу фінансових операцій з переказу коштів небанківською фінансовою установою
Квартальна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Небанківські фінансові установи - резиденти, які є платіжними організаціями та/або членами/учасниками платіжних систем
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
48
2KX
Дані про рахунки осіб, до яких Україною застосовані санкції
Місячна
У строки, визначені постановою Правління Національного банку України від 01 жовтня 2015 року № 654 (v0654500-15)
"Про забезпечення реалізації і моніторингу ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" (зі змінами)
Банки, небанківські фінансові установи, національні оператори поштового зв'язку, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій, та/або які є платіжними організаціями внутрішньодержавних/міжнародних платіжних систем та/або їх учасниками
Відповідальний працівник за проведення фінансового моніторингу
49
2PX
Дані про фінансові операції з нерезидентами
Місячна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки, небанківські фінансові установи, підприємства, організації, фізичні особи - підприємці - власники індивідуальних ліцензій
Керівник структурного підрозділу банку за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу банку, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності; керівник установи (його заступник)
50
3AX
Дані про суми та вартість кредитів (у процентах річних) і суми та вартість депозитів (у процентах річних)
Щоденна
До 14.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
51
3BX
Дані про фінансову звітність підприємств - боржників банку
Річна
Баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів (за прямим методом), звіт про рух грошових коштів (за непрямим методом) - не пізніше третього робочого дня червня року, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
52
3DX
Дані про кредити, надані Національним банком України, та про заставу за кредитами Національного банку України, крім тієї, де забезпеченням виступають майнові права за кредитними договорами
Місячна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
53
3EX
Дані про заставу за кредитами Національного банку України, де забезпеченням виступають майнові права за кредитними договорами
Місячна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
54
3GX
Дані про обсяги валютно-обмінних операцій небанківських фінансових установ, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій, та національних операторів поштового зв'язку
Місячна
На п'ятий робочий день після звітного періоду
Небанківські фінансові установи - резиденти, національні оператори поштового зв'язку, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник установи (або його заступник)
55
3HX
Дані про залучені грошові кошти та надані кредити небанківськими фінансовими установами, що отримали генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Квартальна
На 11 робочий день після звітного періоду
Небанківські фінансові установи - резиденти, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник установи (або його заступник)
56
3FX
Дані про операції з цінними паперами, що здійснюються небанківськими фінансовими установами, які отримали генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Квартальна
На 11 робочий день після звітного періоду
Небанківські фінансові установи - резиденти, яким надано генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій
Керівник установи (або його заступник)
57
3KX
Дані про купівлю, продаж безготівкової іноземної валюти, банківських металів (без фізичної поставки)
Щоденна
До 13.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
58
3MX
Дані про надходження/переказ безготівкових коштів в Україну/з України
Щоденна
До 14.00 наступного робочого дня
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
59
3PX
Дані про окремий зовнішній державний борг та приватний борг, гарантований державою
Річна
Не пізніше 13 робочого дня місяця, наступного за звітним роком
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
60
3VX
Дані про підприємства - боржники банку
Річна
Не пізніше третього робочого дня лютого та червня року, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
61
4BX
Дані про дотримання вимог щодо достатності регулятивного капіталу та економічних нормативів банківською групою та її підгрупами
Квартальна
Не пізніше останнього робочого дня другого місяця, наступного за звітним періодом, за IV квартал - не пізніше першого робочого дня червня року, наступного за звітним періодом
Відповідальні особи банківських груп
Керівник відповідальної особи банківської групи
62
4CX
Дані про пов'язаних із банком осіб
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
63
4DX
Дані про кількість платіжних пристроїв, що належать банку, та платіжних пристроїв і пунктів приймання готівки, що належать юридичним особам (комерційним агентам), які уклали агентські договори з банком, та обсяги прийнятої готівки за допомогою платіжних пристроїв і через пункти приймання готівки
Квартальна
Не пізніше 11 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки, які здійснюють операції з приймання готівки в гривнях за допомогою платіжних пристроїв для подальшого її переказу, банки, які уклали агентські договори з юридичними особами (комерційними агентами) про надання послуг з приймання готівки для подальшого її переказу
Голова та його заступники, члени правління
64
4EX
Інформація оператора послуг платіжної інфраструктури щодо послуг, наданих платіжним системам та їх учасникам
Місячна
Не пізніше восьмого робочого дня місяця, наступного за звітним
Оператори послуг платіжної інфраструктури
Керівник установи (або його заступник)
65
4PX
Дані про стан заборгованості, розрахунки та планові операції за кредитами та іншими зобов'язаннями за договором із нерезидентом
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
66
6BX
Дані про розмір кредитного ризику за активними банківськими операціями
Місячна
Не пізніше восьмого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
67
6CX
Інформація про суб'єктів господарської діяльності, у яких власник істотної участі в банку має участь, що перевищує 10 відсотків
Квартальна
Щодо власників істотної участі - резидентів - не пізніше 18 робочого дня місяця, наступного за звітним періодом; щодо власників істотної участі - нерезидентів - не пізніше 18 робочого дня другого місяця, наступного за звітним періодом; за IV квартал разом із річним звітом: щодо власників істотної участі - резидентів - не пізніше 18 робочого дня другого місяця, наступного за звітним періодом; щодо власників істотної участі - нерезидентів - не пізніше 50 дня, наступного за днем оприлюднення річного звіту або його подання до національних органів, установленого законодавством країни реєстрації юридичної особи
Банки
Голова та його заступники, члени правління
68
6DX
Дані про дотримання економічних нормативів та лімітів відкритої валютної позиції
Місячна
Не пізніше п'ятого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
69
6EX
Дані для розрахунку коефіцієнта покриття ліквідністю (LCR)
Місячна
Не пізніше сьомого робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
70
6FX
Дані про контрагента/пов'язану з банком особу
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
71
6HX
Дані за валютами та траншами за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
72
6GX
Дані за договором за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
73
6IX
Дані за активними операціями з контрагентами/пов'язаними з банком особами
Місячна
Не пізніше 10 робочого дня місяця, наступного за звітним
Банки
Голова та його заступники, члени правління
74
9AX
Дані про кількість працівників та складові фонду оплати праці
Квартальна
Не пізніше 12 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом, за IV квартал - не пізніше 16 робочого дня місяця, наступного за звітним кварталом
Банки
Керівник структурного підрозділу за напрямом, за яким подаються дані у файлі, або керівник структурного підрозділу, що відповідальний за формування/подання даних статистичної звітності
Додаток 7
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 33 розділу V)

ОПИС

типів JSON об'єктів та змісту реквізитів повідомлень, які необхідні для формування інформації про кредитні операції

Частина 1. Реквізити повідомлення (запиту) про боржника (фізична особа)

Таблиця 1
№ з/п
№ реквізиту
Зміст реквізиту
1
2
3
1
1
Унікальний код боржника
2
2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи. Структура (елемент) fio
3
2.1
Прізвище
4
2.2
Ім'я
5
2.3
По батькові
6
3
Ознака особи
7
4
Ідентифікаційний код
8
5
Дата народження
9
6. Документ, що посвідчує особу. Структура (елемент) document. Якщо документів кілька, то поля з 6.1 до 6.4 повторюються
10
6.1
Тип документа
11
6.2
Серія документа
12
6.3
Номер документа
13
6.4
Дата видачі документа
14
7. Адреса реєстрації. Структура (елемент) address. Якщо боржник є нерезидентом, то структура (елемент) address не зазначається
15
7.1
Код регіону
16
7.2
Район
17
7.3
Поштовий індекс
18
7.4
Назва населеного пункту
19
7.5
Вулиця
20
7.6
Будинок
21
7.7
Корпус (споруда)
22
7.8
Квартира
23
8
Країна реєстрації боржника-нерезидента
24
9
Освіта
25
10. Місце роботи боржника. Структура (елемент) organization. Якщо місць роботи кілька, то поля з 10.1 до 10.3 повторюються. Якщо в боржника немає місця роботи, то структура (елемент) organization не зазначається
26
10.1
Тип роботодавця
27
10.2
Код за ЄДРПОУ
28
10.3
Найменування роботодавця
29
11. Дані про дохід боржника (ціле число, у сотих частках валюти). Структура (елемент) profit. Інформація про середньомісячний дохід боржника надається під час надання кредиту та оновлюється щороку в разі наявності інформації в банку за кредитами, за якими визначення розміру кредитного ризику здійснюється на індивідуальній основі
30
11.1
Підтверджений дохід боржника
31
11.2
Непідтверджений дохід боржника
32
12. Сімейний стан боржника та кількість осіб, які перебувають на його утриманні. Структура (елемент) family
33
12.1
Сімейний стан боржника
34
12.2
Кількість осіб, які перебувають на утриманні боржника
35
13
Тип пов'язаної з банком особи

Частина 2. Реквізити повідомлення (запиту) про боржника (юридична особа)

Таблиця 2
№ з/п
№ реквізиту
Зміст реквізиту
1
2
3
1
1
Унікальний код боржника
2
2
Найменування боржника
3
3
Резидентність особи
4
4
Код за ЄДРПОУ боржника
5
5
Дата державної реєстрації
6
6
Номер державної реєстрації
7
7
Вид економічної діяльності
8
8
Період
9
9
Країна реєстрації боржника-нерезидента
10
10. Розмір фінансових показників діяльності боржника. Структура (елемент) finPerformance
11
10.1
Показник сукупного обсягу реалізації (SALES)
12
10.2
Показник фінансового результату від операційної діяльності (EBIT)
13
10.3
Показник фінансового результату від звичайної діяльності до оподаткування фінансових витрат і нарахування амортизації (EBITDA)
14
10.4
Показник концентрації залучених коштів (TOTAL NET DEBT)
15
11
Приналежність боржника до групи юридичних осіб
16
12
Статус участі боржника в групі
17
13. Перелік юридичних осіб, які входять до групи юридичних осіб, які перебувають під спільним контролем. Структура (елемент) groupUr. Якщо боржник - юридична особа не входить до групи юридичних осіб, то структура (елемент) groupUr не зазначається. Якщо учасників кілька, то структура 13 повторюється
18
13.1
Статус участі юридичної особи в групі
19
13.2
Резидентність особи
20
13.3
Код за ЄДРПОУ
21
13.4
Найменування особи
22
13.5
Код країни місця реєстрації
23
14. Розмір фінансових показників діяльності групи юридичних осіб, що перебувають під спільним контролем. Структура (елемент) finPerformanceGr. Якщо боржник - юридична особа не входить до групи юридичних осіб, то структура (елемент) finPerformanceGr не зазначається
24
14.1
Показник сукупного обсягу реалізації (SALES)
25
14.2
Показник фінансового результату від операційної діяльності (EBIT)
26
14.3
Показник фінансового результату від звичайної діяльності до оподаткування фінансових витрат і нарахування амортизації (EBITDA)
27
14.4
Показник концентрації залучених коштів (TOTAL NET DEBT)
28
14.5
Клас групи
29
15
Факт приналежності боржника до групи пов'язаних контрагентів
30
16. Перелік юридичних осіб, які належать до групи пов'язаних контрагентів. Структура (елемент) partners. Якщо боржник - юридична особа не входить до групи пов'язаних контрагентів, то структура (елемент) partners не зазначається. Якщо учасників кілька, то структура 16 повторюється
31
16.1
Резидентність особи
32
16.2
Код за ЄДРПОУ
33
16.3
Найменування особи
34
16.4
Код країни місця реєстрації
35
17. Розмір фінансових показників діяльності групи пов'язаних контрагентів. Структура (елемент) finPerformancePr. Якщо боржник - юридична особа не входить до групи пов'язаних контрагентів, то структура (елемент) finPerformancePr не зазначається
36
17.1
Показник сукупного обсягу реалізації (SALES)
37
17.2
Показник фінансового результату від операційної діяльності (EBIT)
38
17.3
Показник фінансового результату від звичайної діяльності до оподаткування фінансових витрат і нарахування амортизації (EBITDA)
39
17.4
Показник концентрації залучених коштів (TOTAL NET DEBT)
40
18
Факт проходження аудиту фінансової звітності
41
19
Тип пов'язаної з банком особи
42
20. Власники істотної участі - фізичні особи. Структура (елемент) ownerPp. Якщо власників кілька, то структура ownerPp повторюється. Якщо боржник - юридична особа є фізичною особою - підприємцем, то структура (елемент) ownerPp не зазначається
43
20.1. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи. Структура (елемент) FIO
44
20.1.1
Прізвище
45
20.1.2
Ім'я
46
20.1.3
По батькові
47
20.2
Резидентність особи
48
20.3
Ідентифікаційний код
49
20.4
Код країни
50
20.5
Частка власника істотної участі
51
21. Власники істотної участі - юридичні особи. Структура (елемент) ownerJur. Якщо власників кілька, то структура ownerJur повторюється. Якщо боржник - юридична особа є фізичною особою - підприємцем, то структура (елемент) ownerJur не зазначається
52
21.1
Найменування особи
53
21.2
Резидентність особи
54
21.3
Код за ЄДРПОУ
55
21.4
Дата державної реєстрації
56
21.5
Номер державної реєстрації
57
21.6
Код країни
58
21.7
Частка власника істотної участі

Частина 3. Реквізити повідомлення (запиту) про забезпечення за кредитною операцією боржника (фізична особа, юридична особа)

Таблиця 3
№ з/п
№ реквізиту
Зміст реквізиту
1
2
3
1
1
Порядковий номер запису в повідомленні
2
2
Унікальний код забезпечення за кредитною операцією боржника
3
3
Унікальний код боржника
4
4
Номер договору застави/іпотеки, гарантії, поруки, грошового покриття
5
5
Дата укладання договору застави/іпотеки, гарантії, поруки, грошового покриття
6
6
Код виду забезпечення за договором
7
7
Код валюти
8
8
Сума забезпечення згідно з договором
9
9
Вартість забезпечення згідно з висновком суб'єкта оціночної діяльності
10
10
Дата останньої оцінки забезпечення
11
11
Вид нерухомого майна
12
12
Поштовий індекс
13
13
Загальна площа нерухомого майна
14
14
Середній підтверджений дохід особи, яка надала фінансову поруку (гарантію)
15
15
Регулярний непідтверджений дохід особи, яка надала фінансову поруку (гарантію)
16
16
Факт страхування забезпечення
17
17. Депозити, що є предметом забезпечення. Структура (елемент) Deposit. Структура Deposit може бути або масивом значень (поля 17.1 - 17.4) за необхідності надання інформації про один чи декілька депозитів, або рядком зі значенням "D" - за необхідності видалити всі депозити, пов'язані із забезпеченням. Якщо депозитів за забезпеченням декілька, то поля структури Deposit повторюються стільки разів, скільки є депозитів. Якщо предметом забезпечення не є депозити або інформація за депозитами, яка була надана раніше, не потребує змін, то структура (елемент) Deposit не зазначається
18
17.1
Номер депозитного договору
19
17.2
Дата укладення депозитного договору
20
17.3
Код валюти за депозитом
21
17.4
Сума депозиту

Частина 4. Реквізити повідомлення (запиту) про кредитні операції боржника (фізична особа, юридична особа)

Таблиця 4
№ з/п
№ реквізиту
Зміст реквізиту
1
2
3
1
1
Порядковий номер кредитної операції в повідомленні
2
2
Ознака особи
3
3
Унікальний код кредитної операції боржника
4
4
Унікальний код боржника
5
5
Вид кредиту/наданого фінансового зобов'язання
6
6
Номер договору
7
7
Дата укладення договору
8
8
Кінцева дата погашення кредиту/наданого фінансового зобов'язання
9
9
Загальна сума (ліміт кредитної лінії/овердрафту) наданого фінансового зобов'язання
10
10
Код валюти
11
11
Номінальна процентна ставка
12
12
Сума платежів за кредитною операцією
13
13
Періодичність сплати основного боргу
14
14
Періодичність сплати відсотків
15
15
Залишок заборгованості за кредитною операцією за основним боргом
16
16
Залишок заборгованості за кредитною операцією за процентами
17
17
Прострочена заборгованість за основним боргом
18
18
Прострочена заборгованість за процентами
19
19
Кількість днів прострочення за основним боргом
20
20
Кількість днів прострочення за процентами
21
21
Дата фактичного погашення кредиту
22
22
Наявність здійснених заходів із примусового стягнення боргу
23
23
Клас боржника визначений на підставі оцінки фінансового стану
24
24. Коди факторів, на підставі яких коригується клас боржника. Якщо за активними банківськими операціями, за якими згідно з Положенням про визначення банками України розміру кредитного ризику за активними банківськими операціями (v0351500-16)
, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 30 червня 2016 року № 351 (зі змінами) (далі - Положення № 351), до боржника не застосовуються ознаки щодо коригування класу боржника, то структура (елемент) factor не зазначається
25
24.1
Код щодо належності до групи юридичних осіб під спільним контролем/групи пов'язаних контрагентів
26
24.2
Код щодо наявності ознаки, що свідчить про високий кредитний ризик
27
24.3
Код щодо події дефолту
28
24.4
Код щодо своєчасності сплати боргу
29
24.5
Код щодо додаткових характеристик
30
24.6
Код щодо класу боржника за інформацією з кредитного реєстру Національного банку України
31
25
Код фактора, на підставі якого скоригований клас боржника
32
26
Код ознаки дефолту боржника, щодо якого доведено відсутність дефолту
33
27
Скоригований клас боржника
34
28
Величина кредитного ризику
35
29
Факт страхування кредиту
36
30. Забезпечення за кредитним договором. Структура (елемент) Pledge. Структура Pledge може бути або масивом значень (поля 30.1 - 30.3) за необхідності надання інформації про забезпечення, пов'язані з кредитним договором, або рядком зі значенням "D" - за необхідності видалити усі забезпечення, пов'язані з кредитним договором. Якщо забезпечень за кредитним договором декілька, то поля структури Pledge повторюються стільки разів, скільки є забезпечень. Якщо забезпечення не передбачені кредитним договором або інформація за забезпеченням, яка була надана раніше, не потребує змін, то структура (елемент) Pledge не зазначається
37
30.1
Забезпечення за кредитним договором
38
30.2
Сума забезпечення згідно з договором
39
30.3
Вартість забезпечення згідно з висновком суб'єкта оціночної діяльності
40
31. Транші за кредитним договором. Структура (елемент) Tranche. Структура Tranche може бути або масивом значень (поля 31.1 - 31.20) за необхідності надання інформації про транші, пов'язані з кредитним договором, або рядком зі значенням "D" - за необхідності видалити усі транші, пов'язані з кредитним договором. Якщо траншів за кредитним договором декілька, то поля структури Tranche повторюються стільки разів, скільки є траншів. Якщо транші не передбачені кредитним договором або інформація за траншами, яка була надана раніше, не потребує змін, то структура (елемент) Tranche не зазначається
41
31.1
Номер договору траншу
42
31.2
Дата укладення договору траншу
43
31.3
Кінцева дата погашення заборгованості траншу
44
31.4
Сума наданого фінансового зобов'язання за траншем
45
31.5
Код валюти за траншем
46
31.6
Процентна ставка за траншем
47
31.7
Періодичність сплати основного боргу за траншем
48
31.8
Періодичність сплати процентів за траншем
49
31.9
Залишок заборгованості за траншем
50
31.10
Прострочена заборгованість за траншем
51
31.11
Прострочена заборгованість за процентами траншу
52
31.12
Кількість днів прострочення за траншем
53
31.13
Кількість днів прострочення за процентами траншу
54
31.14
Дата фактичного погашення траншу
55
31.15
Клас боржника за траншем, визначений на підставі оцінки фінансового стану
56
31.16. Коди факторів, на підставі яких коригується клас боржника за траншем. Якщо за активними банківськими операціями, за якими згідно з Положенням № 351 (v0351500-16)
до боржника не застосовуються ознаки щодо коригування класу боржника за траншем, то структура (елемент) factorTr не зазначається
57
31.16.1
Код щодо належності до групи юридичних осіб під спільним контролем/групи пов'язаних контрагентів
58
31.16.2
Код щодо наявності ознаки, що свідчить про високий кредитний ризик
59
31.16.3
Код щодо події дефолту
60
31.16.4
Код щодо своєчасності сплати боргу за траншем
61
31.16.5
Код щодо додаткових характеристик
62
31.16.6
Код щодо класу боржника за траншем за інформацією з кредитного реєстру Національного банку України
63
31.17
Код фактора, на підставі якого скоригований клас боржника за траншем
64
31.18
Код ознаки дефолту боржника, щодо якого доведено відсутність дефолту
65
31.19
Скоригований клас боржника за траншем
66
31.20
Величина кредитного ризику за траншем
Додаток 8
до Правил організації
статистичної звітності,
що подається до Національного
банку України
(пункт 44 розділу VI)

ВИЗНАЧЕННЯ

окремих розрахункових величин

№ з/п
Розрахункова величина
Формула розрахунку
1
2
3
1
Активи
Активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 11, 13, 03 плюс пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 33 мінус пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 12, 13
2
Зобов'язання
Пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 22, 23, 03 плюс активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 33 мінус активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 21, 23
3
Капітал
Пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 42, 43 мінус активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 41, 43
4
Доходи
Пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 62, 63 мінус активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 61, 63
5
Витрати
Активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 71, 73 мінус пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 72, 73
6
Позабалансові активні рахунки
Активні залишки (T020 = 1) за рахунками з R050 = 91, 93, 99
7
Позабалансові пасивні рахунки
Пасивні залишки (T020 = 2) за рахунками з R050 = 92, 93, 99
Додаток
до постанови Правління
Національного банку України
13.11.2018 № 120

ПЕРЕЛІК

постанов Правління Національного банку України, що втратили чинність

1. Постанова Правління Національного банку України від 01 березня 2016 року № 129 (v0129500-16) "Про затвердження Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
2. Постанова Правління Національного банку України від 12 вересня 2016 року № 384 (v0384500-16) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
3. Постанова Правління Національного банку України від 31 січня 2017 року № 6 (v0006500-17) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
4. Постанова Правління Національного банку України від 05 травня 2017 року № 35 (v0035500-17) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
5. Постанова Правління Національного банку України від 27 вересня 2017 року № 94 (v0094500-17) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
6. Постанова Правління Національного банку України від 20 грудня 2017 року № 134 (v0134500-17) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
7. Постанова Правління Національного банку України від 04 квітня 2018 року № 35 (v0035500-18) "Про затвердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
8. Постанова Правління Національного банку України від 29 травня 2018 року № 57 (v0057500-18) "Про внесення змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України".
Директор Департаменту
статистики та звітності
Ю.О. Половньов