ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС
Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката
Головна
Список баз
Допомога
Доступні бази даних (зміст)
ПЕРВІСНА РЕДАКЦІЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
771 Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
(23/12/1997)
19 Про затвердження Інструкції по клеймуванню м'яса
(12/06/1997)
524 Про затвердження Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса та м'ясних продуктів
(21/06/2002)
17 Умови і правила провадження діяльності з відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів
(11/01/1999)
Copyright © 1996 - 2025 by LICA